Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lempartus

z innej beczki
ktoś obczaił gdzie oddać mark of loyality ? ponoć jest szansa dostania go raz dziennie i oddaje się u adwentera, ale jakoś go nie mogę znaleźć
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Roxis

O wkoncu wiem do czego to... moze na koreancu cos pisza?

update

Wychodzi na to ze na razie nie ma tych npc tak samo jak tych od aden donation system...

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

tytusDeZoo

Po ile teraz chodzi midowy nozyk czysty ?
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Alarion

Dobra, pora jakis flame rozkrecic:

Lf 7 vs 7

Rowne szanse, kazdy ma lvle 85-86, bez enchantu skilli itd.  : D (prawie 600 esencji, a u was? ^^)

Zwyciesca dostaje pony od Deliosa i buffa od Shandisa : p

A tak serio, mam nadzieje, ze Shandis trafi na jakiegos milego Gm-a, co to odwroci >.<

------------------------------------

Sciagnij sobie przez zapuskatora raz klienta, a potem zrob sobie jego kopie zapasowa i po problemie...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

ractail

Cytat: Alarion w Październik 13, 2011, 12:12:17 PM
A tak serio, mam nadzieje, ze Shandis trafi na jakiegos milego Gm-a, co to odwroci >.<

A o co chodzi, bo ja nie w temacie? Shandis zrobił faila przy wyborze profki? :P
Lancer:
Specnaz team
Naver - Aeore Healer 85+

Dyma

Shandis pobił Kaja ;p
aczkolwiek kajo był pilnowany przez chyba 9 osób na ts i 2 przy statule więc ciężko było cos spier...aczkolwiek jakby się postarał....
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Kajo1122

Delios pobił shandisa :D:D:D:D domyślcie się

Futerko

Arimas

Cytat: netheril w Październik 13, 2011, 10:36:42 AM
Cytat: Arimas w Październik 13, 2011, 04:45:00 AM
Thrid day of casual exp:

[...]

lol
taaa, wy i casual exp... :D
Zapytaj bubacza jak mi nie wierzysz

Cytat: lempartus w Październik 13, 2011, 10:54:36 AM
z innej beczki
ktoś obczaił gdzie oddać mark of loyality ? ponoć jest szansa dostania go raz dziennie i oddaje się u adwentera, ale jakoś go nie mogę znaleźć
W aden obok gdzie kiedyś stał hero monument stoi jakiś elf który wymienia jakieś świstki na nagrody, sprawdź to

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Roxis

Cytat: Arimas w Październik 13, 2011, 01:00:42 PM
Cytat: netheril w Październik 13, 2011, 10:36:42 AM
Cytat: Arimas w Październik 13, 2011, 04:45:00 AM
Thrid day of casual exp:

[...]

lol
taaa, wy i casual exp... :D
Zapytaj bubacza jak mi nie wierzysz

Cytat: lempartus w Październik 13, 2011, 10:54:36 AM
z innej beczki
W aden obok gdzie kiedyś stał hero monument stoi jakiś elf który wymienia jakieś świstki na nagrody, sprawdź to
To typ od kampanii

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

SanchoPansa

pewnie jakby tak pozbierać wszystkich którzy zaliczyli faila przy zmianie to była by ładnie długa lista  :D
ciekawe czy będzie opcja żeby to jeszcze to jakoś cofnąć, imo powinno być tak przez chociaż 1 tydzień
kiedy ludzie są tak podjarani nowa kroniką że nie wiedzą co klikają  hahaha

milan9

moze ktos podac w przyblizeniu jakie mial oe++ skilli i ile dostal itemow ktore mozna wymienic na nowe codexy?

sosula

Niezle bugi zauwazylem np. OG8 przemienil sie z zerka na rouge i latal na selfie z zerka soul barier +28  !!
Albo mnie po przemianie z tyrka zostala banka z 80 i force of destruction, jak sie zalogowalem na drugi dzien to zniknely ;(
Mam nadzieje ze ten soul barier po relogu mu zniknie.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

bleble12

Ktoś wie może czy mamon już się pojawia w miastach ,czy trzeba czekać na coś żeby zaczął chodzić ?
nope

Alarion

Cytat: milan9 w Październik 13, 2011, 04:36:11 PM
moze ktos podac w przyblizeniu jakie mial oe++ skilli i ile dostal itemow ktore mozna wymienic na nowe codexy?

Robe mastery +30
Mana burn +26
Magical backfire +26
Greater B Heal + 24
wszystkie z 3 profki poza divine protection i tym pasywem na bleedy i posiony +15
pozostałe od +9 do +15

= prawie 600 itemków

Jak wyniki reszty?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: bleble12 w Październik 13, 2011, 05:11:24 PM
Ktoś wie może czy mamon już się pojawia w miastach ,czy trzeba czekać na coś żeby zaczął chodzić ?
not for dumb polacks, sry

go report

Phoeniks

Cytat: sosula w Październik 13, 2011, 04:39:36 PM
Niezle bugi zauwazylem np. OG8 przemienil sie z zerka na rouge i latal na selfie z zerka soul barier +28  !!
Albo mnie po przemianie z tyrka zostala banka z 80 i force of destruction, jak sie zalogowalem na drugi dzien to zniknely ;(
Mam nadzieje ze ten soul barier po relogu mu zniknie.
zniknie, ja tak mialem na ptsie, ze dopiero po relogu mi sie wczytaly skille rasowe
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

netheril

http://www.terragamers.net/wiki/index.php?title=Skill_Changes
tu masz wszystko
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

milan9

Cytat: netheril w Październik 13, 2011, 06:08:36 PM
http://www.terragamers.net/wiki/index.php?title=Skill_Changes
tu masz wszystko
'

Z tego co sie orientuje, co zdaje sie potwierdzilo kilka osob, te wykresy przynajmniej od pewnego momentu sa nie zgodne ze stanem faktycznym jaki mamy w grze.

Solar

Kiedy teraz zaczyna się kampania na lancerze ? I na czym to polega ?

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Arimas

Zomg, mam nadzieje, że zrobią coś z tymi lagami bo po 17 u nas już zaczynają się takie npc lagi, że to aż nie przyjemne...

Na dziurach mobki rozmnażają się nawet kilka sekund później niż powinny..

btw. imba łatwo teraz się expi, enchanter nie dość, że daje -_-' buffy to jeszcze ma heal i rez.. normalnie brak tylko invo jak od inspektora ;p

KAMPANIA

http://danieldefo.ru/forum/showthread.php?t=41618

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

bleble12

Cytat: bula w Październik 13, 2011, 05:28:33 PM

go report

bleble12,

Otrzymałeś ostrzeżenie za nieodpowiednie zachowanie. Prosimy o zachowywanie się w należyty sposób i przestrzeganie zasad panujących na forum w przeciwnym razie podejmiemy dalsze kroki. Proszę dostosować się do regulaminu.

Pozdrowienia, Załoga
Lineage2.com.pl.

sup polacks chyba wyprzedziłeś mnie  :oops: Proszę Pana Admina o ukaranie w/w osoby ponieważ zostałem obrażony  :oops:

self own ,ciekawe ,czy admin coś wreszcie z tobą zrobi go hate more

P.S

Skoro nie potrafisz odpowiedzieć na temat ,to proszę nie wypowiadaj się ,a jeśli masz coś co może wnieść jakaś informację do mojego pytania bardzo proszę
nope

Arimas

Cytat: bleble12 w Październik 13, 2011, 08:01:48 PM
Cytat: bula w Październik 13, 2011, 05:28:33 PM

go report

bleble12,

Otrzymałeś ostrzeżenie za nieodpowiednie zachowanie. Prosimy o zachowywanie się w należyty sposób i przestrzeganie zasad panujących na forum w przeciwnym razie podejmiemy dalsze kroki. Proszę dostosować się do regulaminu.

Pozdrowienia, Załoga
Lineage2.com.pl.

sup polacks chyba wyprzedziłeś mnie  :oops: Proszę Pana Admina o ukaranie w/w osoby ponieważ zostałem obrażony  :oops:

self own ,ciekawe ,czy admin coś wreszcie z tobą zrobi go hate more

P.S

Skoro nie potrafisz odpowiedzieć na temat ,to proszę nie wypowiadaj się ,a jeśli masz coś co może wnieść jakaś informację do mojego pytania bardzo proszę
CytatOdp: Screeny, PvP i Flame na Lancer
Cry moar, to jest flame topic, jak chcesz odpowiedz na konkretne pytanie to załóż nowy topic  :noob:
Nie każdy tu musi być miły ;d

Delios

Mammon losowo skacze po miastach. Skaczą wspólnie BS merchant i priest.
Archeage <3