Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dyma

Cytat: roli w Październik 29, 2011, 09:12:48 PM
ile walk trzeba na oly zrobić ?

Ale teraz ta olimpiada ssie, po xxx godzin trzeba czekać, aż się enemy znajdzie z twojej klasy... -_-' to. Powinno być tak jak w h5, lub chociaż w bez limitu klasowego w ostatni tydzień :/

walk po3ba chyba nadal 15
co do klasówki to kurcze myslałem, że będzie to lepiej wyglądało, a tu dupa. Może z biegiem czasu sytuacja się poprawi, albo będziemy mieć 3 weekendy oly tylko
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

roli

wygląda na to, że w tym miesiącu nie zrobię 15 :p

Bubacz

Cytat: roli w Październik 29, 2011, 09:12:48 PM
ile walk trzeba na oly zrobić ?

Ale teraz ta olimpiada ssie, po xxx godzin trzeba czekać, aż się enemy znajdzie z twojej klasy... -_-' to. Powinno być tak jak w h5, lub chociaż w bez limitu klasowego w ostatni tydzień :/

Ja na timer nie czekałem dłużej niż 2-3minuty...
---
ShiningWill - Me haz shield!

roli

oczywiście wyolbrzymiłem ten okres czasu, ale i tak za długo czekałem :/

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

sosula

Wymienie czapke i buty robe top r na cos hvy oprocz butow  :noob:
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Bubacz

---
ShiningWill - Me haz shield!

Alarion

i wtedy działa już na stałe, czy trzeba tak za każdym razem?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

roli

Cytat: Alarion w Październik 30, 2011, 03:02:42 PM
i wtedy działa już na stałe, czy trzeba tak za każdym razem?
jak przeciągniesz na pasek to pewnie zostaje, a jeżeli nie to w macro i po problemie. i tak chyba nikt nie klika skillów peta z okna z jego sllikami :)

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Solar

Genialne :D teraz niech jeszcze znajda buga na przyzywanie nowych i starych summonów na raz bez lagu serwera:D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Delios

na rusku serwery wymienili i lagi minęły
Na eu powini mieć lepsze od razu
Archeage <3

Arimas

Gruby, nie ma co się sugerować filmikami pre-upgrade serwera

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Tak Lineage 3 jasne, bawili by się w totalny revamp L2 żeby potem wydać L3, sure

W8ting for Tera anywayz

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Alarion

na tą tere to się już za długo czeka. Podzieli los wielu produkcji, które były mocno rozdmuchiwane i zarazem strasznie opóźniane. Chociaż miłoby było, gdyby GW2 spełniło oczekiwania. Bardziej czekałbym własnie na to, niż Tere.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

KubusPuchatek

Cytat: netheril w Listopad 01, 2011, 12:48:04 AM
Cytat: Arimas w Listopad 01, 2011, 12:30:48 AM
W8ting for Tera anywayz
/not  !!
TERA i tak bedzie niewypałem. Jakakolwiek gra f2p bedzie niewypałem. Jak nie zrobia jej takiej od razu to w Europie sie nie przyjmie. Jestem ciekaw kto kupi gre za pewnie 150zł + 50zł 1st abonament :P  Innova i do tej gry wykupi licencje ;) Pomijam ze juz sama gra w sobie smierdzi.

OK na tej samej stronie był news o polskim oficjalnym serwerze ;) to tyle z wiarygodnych źródeł. Argumenty sa faktycznie przekonujące szczególnie ten wysnuty przez jego samego.

Dzondzy

Co do niektórych komentarzy to facepalm w -_-'...

http://www.pown.it/3209

A tu mam coś dla Ariego, i Deliosa - http://www.pown.it/4869

Arimas