Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

cfaniak

jak jesteś taki mądry to znajdź, wielu będzie Ci wdzięcznych  :oops:

errorcrc

Cytat: Ryuzaku w Styczeń 10, 2010, 11:47:52 AM
nie bedziecie, jakies same lamerskie przydupasy bez skilla beda.

A wy nie bedziecie bo przeciez plakaliscie ze same boxy na necro spocie u was byly.
Ja pisałem
Ja miałem boxy
Ja nie płakałem
I ja napisałem że gf

Cytat: Ryuzaku w Styczeń 10, 2010, 01:38:32 PM
Cytat: DonK. w Styczeń 10, 2010, 01:13:13 PM
i co bylo dalej?  :o

i wtedy ktos od was napisal ze macie boty i zeby was nie bic!

p.s wszystkie party clf i untouchablesow sa takie slabe?
A to już udaru od monitora dostałeś  :ork_6_4:
Cytat: Ryuzaku w Styczeń 10, 2010, 03:59:05 PM
ani troche, od razu bylo widac ze boxy, przeciez party donk nie przegrywa z nikim
On tu tylko dropy podnosi :)(i tak nie zawsze)
Cytat: Tro1an w Styczeń 10, 2010, 01:37:00 PM
Cytat: DonK. w Styczeń 09, 2010, 11:18:08 PM
Cytat: fedur w Styczeń 09, 2010, 10:44:46 PM

feel free to flame :F
pare stron wczesnie screeny z epicow, papa misiu  :oops:

Każdy może sobie kupić/dostać od kogoś wyexpioną postać i pojść z klanem na epica, a potem nazywać siebie factorem, ok.
Fail donka na żadnym epiku nie było, może postać którą gra,ale na pewno nie on :oops:

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

errorcrc

DonK.

QQ sila woli podnosze dropy!!
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryuzaku

:O To juz pickup mastery lvl 99?~~
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

niet, na mainie udaje afk loguje 2 konto i spoza pt podnosze dropy. W ten sposob 3 tygodnie po powrocie mam seta S i bron S z SA czyli cos czego 95% LR nie ma po pol roku grania  :oops: :oops: :oops:
Hapszasin

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

DonK.

Hapszasin

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

no drama clf dbaja o swoje pieski  :oops:
btw tez na to czekalem :P
Hapszasin

endriuu

Nervoson

:(

EDIT:

2x :(

Eido

Przez 50 min broniliśmy sie jednym klanem, przeciw Aegis + dupowłazy. Jeśli Wy zdołacie sami obronić zamku choć przeciw jednemu z klanów od nas choćby 20 min, oddam moje wszystkie golemy....:P. Skoro klan stworzony pod "mrówke' mógł mieć zamek gdzie przy ataku był zalogowany tylko jego lider, to czemu LR by mieli nie dostać od CLF zamku jak już nikogo więcej nie było :D. A na koniec GZ za zamek :)

Gorthall

Polityka, strategia, dyplomacja sojusze etc wszystko czesc tej gry  8) Jesli wasz uber ruski klan, co ja mowie wasz caly ally nie ma jednego zamku a wy bronicie sie 50 min sami to ja sie pytam gdzie byl ally?  8) Spokojnie stac was na posiadanie i obronienie 2 zamkow imho, tylko jakos sie dogadac musicie.  8) Anyway, gz nam  :P, ruskie beda jeszcze bardziej flamowac i sie spinac na Polakow.  Czy uda sie obronic i utrzymac na dluzej? Czas pokaze  :)
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Azella

eido to że nie umiecie zrobić sojuszu to już tylko i wyłącznie wina jego leaderów. Hottler a wcześniej leader arsenalu to chyba debile skoro 3/4 serwera nie lubiło aegis a oni nie umieli z tego zrobić "NATO" :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

oh ah euforia na mumble polaczki maja zamek ktory miesiac temu mial nasz klan pod aq oh ah no nic graty
co do "naszej" polityki to nie od dzisiaj wiadomo ze aegis maja lepsze podejscie do lolklanow, bywa, ja jestem zadowolony z Goddard siegu - 1klan vs aegis+w ciul pieskow a bardzo fajny siege wyszedl a najbardziej podobala nam sie akcja pod aden czyli "na czysto" assassins vs clf, szybki regroup i rush od nas i rowniez szybki regroup clf, 0 przeszkadzajek i 0 lagow mniej wiecej 100 na 100, chyba nafajniejsza akcja z tego weekendu.
co do reszty czytac post Eido bo ja i tak wam tego nie przetlumacze  :oops:
Hapszasin

Azella

widzisz tylko te lol pieski aegis (Rosija i LR) spokojnie sobie radziły z Espadą do momentu pojawienia się najpierw 1 a potem Assasins. Jak tylko się Assasins pojawiło to przyszli i clf. Bez pomocy i tak byśmy ten zamek przejęli o ile wy byście nie pomagali Espadzie :)

Co do petów to wy tez macie takowe tylko jak cały klan flawless włazi do zamku i pada od 1 bańki nukera to już sorry :(

nazQul

LoL azell co Ty piszesz ? Ty wiesz co Ty pierdzielisz chyba nie bardzo.... Owszem LR radzilo by sobie z Espada ale chyba tylko i chyba miedzy party nukami bo jak espada dorzuca DD'ki to LR kwiczy ... wiec to co Ty piszesz to czysta głupota...

Nervoson

On cos cpał nie gadajcie z nim... A tak serio to taka jest polityka i eot.

DonK.

:D :D :D nie ma co porownywac espady i lr - to 2 rozne swiaty, z Azelli ryjek2 nam rosnie.
Hapszasin

Eido

To Wy nic nie rozumiecie, złe ally? słaba organizacja o czym Wy gadacie? u nas są 3 klany, a to ze nie było ich widać na obronie goddard, to tylko dlatego ze próbowali wiązać siły dupowłazów i Aegis pod innymi zamkami, żeby odciążyć ataki na goddard. Jakby nie patrzeć nasze 3 klany na praktycznie cały serwer i mimo tego myślę ze całkiem niezłe sobie radzimy i tylko CLF i Swordsi mogą z nami nawiązać równą walkę, a reszta to... Skoro jesteście tacy silni stwórzcie 3 stronę to się przekonamy,lub dalej róbcie za mięso armatnie dla Aegisów w nadziej ze coś Wam skapnie, oraz możliwość farmienie we względnym spokoju, Wasza strona liczy ponad 10 klanów , a nasza 3 i jakiś tam chyba klanik nawet nie wiem jaki :P. I tak dziw bierze ze pozwalacie byśmy czasem wam zamki zabierali. Szczerze mówiąc to zamek mi nie jest do niczego potrzebny, są z nim same kłopoty podczas TW :)
BTW co do polityki, racja można iść na łatwiznę i być "pachołkiem" silniejszych, lub wybrać wyzwanie i walczyć z silniejszymi, to który sposób wybierzesz zależny tylko od poczucia wartości jednej ze stron :D  
Nie mniej jednak cieszy mnie, ze macie zamek jeśli tylko to w jakikolwiek sposób by pomogło w ściągnięciu na ten serwer większą ilość rodaków. GL podczas obrony :)      

endriuu

Cytat: nazQul w Styczeń 17, 2010, 10:46:32 PM
LoL azell co Ty piszesz ? Ty wiesz co Ty pierdzielisz chyba nie bardzo.... Owszem LR radzilo by sobie z Espada ale chyba tylko i chyba miedzy party nukami bo jak espada dorzuca DD'ki to LR kwiczy ... wiec to co Ty piszesz to czysta głupota...
Przeczytales posta azexa dokladnie? Pisal ze LR i Rosija sobie radzily jakos z Espada, a nie samo LR. Bo to chyba normalne ze sami jestesmy duzo w tyle za Espada.

DonK.

nawet za espada w ktorej wiekszosc nie wiedziala ze ma siege o 14  :oops: nie wiem kto przestawil siege ale my tez nie wiedzielismy ze lecimy w 2 turze i sie zebralismy na 1 :P posta azexa nie ma co czytac dokladnie bo to bzdury - od nas przyszly 2pt po godz siegu od 1 1pt a aegis juz dawno w tym zamku byli ale co tam :P euforia ftw!!
Hapszasin

Azella

Cytat: nazQul w Styczeń 17, 2010, 10:46:32 PM

nie LR tylko ally. Dorzucali wszystko co mieli i jedyne co im się udawało to zniszczyć 1 flage.

@eido to że jesteście w 3 klany to wynik polityki. Nawet jak jakieś słabsze klany chciały klepać clf to przy pierwszej okazji zostawały sklepane przez light side (wtedy). Jaki spokojny exp niby mają inni? bo chyba z wami mając war to raczej często się wpada na enemy co farm utrudnia.

@nie wiem donk moze bylismy na innych siegach. Jak tylko ktoś napisał na ally że Assasins w gludio pojawili się aegis a pisanie że jakiś klan nie wie o której ma siege to self owned jak dla mnie :D

Fajnie że się udało zdobyć zamek co nie znaczy że nie zdajemy sobie sprawy z ograniczeń jakie mamy.