Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Azella

Cytat: Argento w Maj 18, 2010, 01:31:51 PM
Cytat: TheMyth w Maj 18, 2010, 12:35:32 PM
heh jaka zazdrosc? najlepiej dostac wyexpiona postac i grac i nie potrafic nia grac , malo jest takich? dostanie postac i uczy sie jak nia grac. poza tym co to za przyjemnosc jakos kazdy gra farmi i jest jakas satysfakcja. A w tym ze donk nie potrafi wyfarmic sam postaci musi cos byc:D ale nie wnikajmy
90 % co tu jada z tego Donk'a [chociaz go nie znam nawet] za to ze tam dostal postac czy cos.
Prawda jest taka ze jakbyscie mieli taka okazje to sami byscie przyjeli taka postac.
A jazda po nim tym tekstem o postaci przedstawia wasz brak argumentow na inne tematy i tym probujecie go pojechac.

PS.Nie wiem czy on tam kupil ta postac czy dostal ale to i tak nie zmienia faktu ze zamiast stawiac jakies kontrargumenty przyjmujecie taki atak na tego Donk'a.

widzisz misiek bo donk to factor który wszystkim mówi że są lol bo:
a. nie farmią
b. farmią za dużo
c. farmią nie tak jak trzeba

i mówi to koleś który wbij 75 lev i walną emo bo nie wyrobił. Takie cuś wypełnia definicję słowa hipokryta :D
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Cytat: Argento w Maj 18, 2010, 01:31:51 PM
Cytat: TheMyth w Maj 18, 2010, 12:35:32 PM
heh jaka zazdrosc? najlepiej dostac wyexpiona postac i grac i nie potrafic nia grac , malo jest takich? dostanie postac i uczy sie jak nia grac. poza tym co to za przyjemnosc jakos kazdy gra farmi i jest jakas satysfakcja. A w tym ze donk nie potrafi wyfarmic sam postaci musi cos byc:D ale nie wnikajmy
90 % co tu jada z tego Donk'a [chociaz go nie znam nawet] za to ze tam dostal postac czy cos.
Prawda jest taka ze jakbyscie mieli taka okazje to sami byscie przyjeli taka postac.
A jazda po nim tym tekstem o postaci przedstawia wasz brak argumentow na inne tematy i tym probujecie go pojechac.

PS.Nie wiem czy on tam kupil ta postac czy dostal ale to i tak nie zmienia faktu ze zamiast stawiac jakies kontrargumenty przyjmujecie taki atak na tego Donk'a.
100% prawdy, zadnego kontrargumentu jeszcze nie uslyszalem, takie narzekanie polaczkowa ze nie wszyscy sa na ich poziomie :)

Cytat: Kheled w Maj 18, 2010, 01:34:04 PM

Ale nie da się ukryć z niektórymi pt nie mamy szans które jest wyexpione i idzie z myślą o gangu

A tak apropo :P co tam Hotler za wami robił ?? szedł farmić ?? :D
pt Hotlera chyba przyszlo jak uslyszalo ze w full pt nie mozecie Messiego ubic :P niestety spoznili sie :P
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Kheled

niestety uciekl :) chyba mu sie valor skonczyl i wolal uciekac :P  ale ladnie latal w kolko nie wiedzac kogo bic :P
Benek - BD 85 lvl {Lancer}

Cien

Nawet Hero Dupa gdy go Goni ludu Kupa  :D

DonK.

Cytat: Kheled w Maj 18, 2010, 01:41:58 PM
niestety uciekl :) chyba mu sie valor skonczyl i wolal uciekac :P  ale ladnie latal w kolko nie wiedzac kogo bic :P
nie macie pvp mode w dagerach? :P
Hapszasin

Kheled

sa ale co z tego jak masz pecha  to mozesz pomazyc o zdjeciu buffa :P 

A poza tym my go nie gonilismy sam przyszedl :P
Benek - BD 85 lvl {Lancer}

Eldalote

Cytat: Azella w Maj 18, 2010, 12:22:33 PM
powiedz to swordsom :) party pluta od was, espadzie. To tak z ostatnich 2 dni

Widzisz ty jesteś "factorem" z klanu z wojnami a w zasadzi nic nie robisz tylko farmisz ja jestem "zerem" a mam nontoper pvp jak gdzieś wyjdę :)

Wow, nagle LR polubiło wojny? 0.o A tyle było -_-'a płaczu jak Jihad wydał wojnę wszystkiemu co stało na drodze. Hapszy skąd oni wzięli machinę czasu, żeby przenieść się z przyszłości gdzie w końcu robią pvp?
Changed forum acc => Bubacz

netheril

grajac w lr nie byles taki stroGn tylko waliles emo i zabierales prawa klanowe za to ze ktos chcial pomoc  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

DonK.

lul nie wierzysz mu? przeciez to ukryta pve ekhm pvp machina, ma solo wiecej pvp niz my w pvp klanie a fullki pala pr jak tylko wychodzi z miasta. A wszystko to na l2brazilieros  :oops:
Hapszasin

Eido

Zawsze mnie śmieszą wypowiedzi "uber pro mastach" jacy to oni  nie sa i czego by nie dokonali, typu Donk i Eldalote, a prawda jest taka ze Donkowi nie zależy %,pvp  bić się z kim popadnie, ale nie dziwie się to nie on się mordował na postaciach którymi gra z expem,wiec % do stracenia ma gotowe nic tylko, się logować i walczyć. Kolejny znawca Eldalote pouczający klany, nawet swój były, tylko chłopak już zapomniał jak był liderem to zniszczył praktycznie kompletnie ten klan, a co do wojen to pamiętam jak z klanu wychodził żeby lvl dobijać, po prostu zal... Ale teraz są pro, bo razem siedzą na jednym vencie i sobie opowiadają wrażenia z najnowszych odcinków " M jak Miłość",kłócąc się który z braci Mroczków jest seksowniejszy. Nie kompromitujcie się już panowie, naprawdę robicie z seibei takie pośmiewisko ze aż zal to czytać!!!!!!!     

DonK.

zal czytac to placz w flejmie, wiem ze nie kazdemu sie udaje ale serio chcesz mnie tym wzruszyc? I TerrorTeam i Jihad maja swoja marke podczas gdy nikt nie slyszal o kon pt ktore swiat w dupe rucha. Taka drobna roznica. Wiem ze wraz z axexem za 4236542378 podbijecie swiat ale to juz ktorys miesiac leci a jak ssaliscie tak ssacie. I teraz esej jak masz ciezko a my latwo :)
Hapszasin

Eido

Ale ja w planach nie mam i nie  marze być "markowym coś tam" Nie podniecam się z dywanów,ani ze jestem w super pro ruskim mega wyjebanym klanie, ze mam epiki, 84 lvl, super sprzęt i czym tam jeszcze się jarasz, gram bo lubię... To nie my próbujemy wmówić ze jesteśmy jacyś "markowi", bo wcale nie jesteśmy i każdy z tego zdaje sobie sprawę. To Ty nam plączesz jaki to nie jesteś fajny, ilu nie zabiłeś, czego nie dokonałeś. Zauważyłeś by prócz Ciebie jeszcze się ktoś jarał dywanami,pvp.. nawet jeśli komuś się tu uda wygrać pvp z kimś z lepszego klanu i lepszym sprzętem, nie leci od razu ze scrinem na forum zatytułowanym DYWAn, tylko Ty tak robisz, tylko nie wiem czy "pro" chcesz udowodnić sobie czy nam ?

Gorthall

Troche żal mi tamtych dni....80 stron flamu, był Donkvtas, Eldaciote, wiadomo było kto jest zły a kto jeszcze gorszy, jechaliście po sobie aż trzeszczało, świat był prostszy......byłem młodszy.... Świat się zmienił, gdzie zniknęła ta magia.... poczytajcie jak teraz się do siebie odzywacie...Hapszusiu? Bubaczu? Skończcie wreszcie te lizanie się po fiutach  8)

Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Azella

Cytat: Eldalote w Maj 18, 2010, 04:23:43 PM
Cytat: Azella w Maj 18, 2010, 12:22:33 PM
powiedz to swordsom :) party pluta od was, espadzie. To tak z ostatnich 2 dni

Widzisz ty jesteś "factorem" z klanu z wojnami a w zasadzi nic nie robisz tylko farmisz ja jestem "zerem" a mam nontoper pvp jak gdzieś wyjdę :)

Wow, nagle LR polubiło wojny? 0.o A tyle było -_-'a płaczu jak Jihad wydał wojnę wszystkiemu co stało na drodze. Hapszy skąd oni wzięli machinę czasu, żeby przenieść się z przyszłości gdzie w końcu robią pvp?

a widzisz różnice bicie się w s80 z s80 a w a grade z s80?

DonK.

Cytat: Gorthall w Maj 18, 2010, 06:06:50 PM
Świat się zmienił, gdzie zniknęła ta magia.... poczytajcie jak teraz się do siebie odzywacie...Hapszusiu? Bubaczu? Skończcie wreszcie te lizanie się po -_-'ach  8)
nie ma z kim ani o czym flejmowac, trzeba poczekac az sie zrodzi kolejne sensowne const QQ
btw placz nieudacznikow to nie flejm :)
Hapszasin

Eido

Czyli twierdzisz , ze nie flejmujesz?

DonK.

milo ze sam zalapales o kim pisalem :)
Hapszasin

Azella

Cytat: DonK. w Maj 18, 2010, 05:46:56 PM
zal czytac to placz w flejmie, wiem ze nie kazdemu sie udaje ale serio chcesz mnie tym wzruszyc? I TerrorTeam i Jihad maja swoja marke podczas gdy nikt nie slyszal o kon pt ktore swiat w dupe rucha. Taka drobna roznica. Wiem ze wraz z axexem za 4236542378 podbijecie swiat ale to juz ktorys miesiac leci a jak ssaliscie tak ssacie. I teraz esej jak masz ciezko a my latwo :)

o Terror team czy WDE może i ludzie wiedzą ale o tobie poza tym forum nikt kompletnie nie słyszał :)

zresztą ogladając frapsa i twój ogar na tanku to mam poważne wątpliwości o twoim skillu na jakiekolwiek postaci. Rozumiem że wc bd i sws to najgroźniejsze postaci w party wroga :)

Eido

On jest " markowy" nie załamuj go....

DonK.

nawet z takim nieogarem my>shogal>wy, musi bolec :)
btw sws bd czy wc ma armor crusha?
Hapszasin

Azella

yup terror team>my to się zgadza

nie wiem co kto ma. widze co robisz na pvp i bieganie przez 2/3 pvp za bd sws czy wackiem jest na bank to co powinien robić tank. Jezeli masz na myśli że mass hate/hate używałeś to wow fakt to świadczy o skilu :)

od hateowania to bd/sws tk/sk

palek jest od stunowania i bicia o ile ktoś wie jakie ma skile na własnej postaci :) znaczy na postaci którą aktualnie dostał/kupił :)

DonK.

Ok od nastepnego pvp bede bic zamiast agrowac i stunowac. A teraz zniknij :)
Hapszasin

Azella

czytaj w kolejność pro tanku :)

widać i to sprawia trudności  :shock:

a stunowanie bd sws i wackiem jest faktycznie imba :)

DonK.

Ok od nastepnego bede stunowac i probowac wybudzic ze stuna, meh fail sry.
Hapszasin

Azella

widać że długo grasz tą postacią :)

jeszcze zobaczysz że to że masz stuna na +15 time nie wiele oznacza. Masz w party ludzi ze skilami aoe którzy ich używają i szansa że przerwą stuna jest spora.

Stun na time jest very usefull na małym pvp (max party na party) gdzie jest kilka osób a nie zerg 30+ ludzi.

Spoko stunowałeś ale dalej nie kumam czemu przez połowe pvp latasz za bd sws i wc :)

Generalnie już wiem czemu do gry dostałeś wc i chyba lepiej jak byś na tym pozostał a ten tank na boxie i tak lepiej by się sprawdzał.

Chciałeś argumentów, proszę cię serdecznie. Poza paplaniem na forum nie wiele jesteś wstanie pokazać  :?