Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

netheril

Cytat: DonK. w Czerwiec 30, 2010, 01:10:13 PM
6tego Freya up. Glosowac kto chce powrotu TTerroru? :D
6.07 bedzie live na serwach?
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RedHarvester

Do tej pory nie narzekalem na nowe update`y ale co do Freya mam mieszane uczucia, bo chyba bedzie mniej okazji do mass pvp przez to
ze wiekszosc Epic Bossow bedzie instancjami. :( :( :(
cashed out

DonK.

Tak to daje wlasnie okazje ludziom ala axex zobaczyc epiki, chociaz te z c4. To tyle teorii, w praktyce nowe ally acc+aegis bedzie musialo powstac zeby je ubic :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

wiesz z drugiej strony nie będzie kilkugodzinnego campu pod rb :)

donk nie trać czasu na forum tylko tam petycje wysyłaj. Jak bana nie dostane ktoś pomyśli (o zgrozo) że jesteś mitomanem  :beksa:

DonK.

lul zle pvp pod epikami axex, nigdy nie byles wiec nie ma tematu. Wiekszym minusem jest zbytnie zboostowanie smokow, aegisow i tak juz jest za duzo a potrzebne bedzie jeszcze wiecej.
Hapszasin

Azella

Cytat: Azella w Czerwiec 30, 2010, 01:43:04 PM
donk nie trać czasu na forum tylko tam petycje wysyłaj. Jak bana nie dostane ktoś pomyśli (o zgrozo) że jesteś mitomanem  :beksa:

Alarion

Cytat: DonK. w Czerwiec 30, 2010, 12:52:00 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 30, 2010, 12:38:59 PM
Cytat: DonK. w Czerwiec 30, 2010, 12:19:41 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 30, 2010, 12:05:43 PM
Donk, ponawiam pytanie pytanie: Czy uważasz, że GM nie wiedzą, że gra tu ponad 200 Polaków mających 2 polskie klany? Jeżeli wiedzą, to dlaczego jeszcze nas nie pobanowali?
Bo nikt nie wyslal petycji?

Jesteś pewny, że żaden z tych setek rusków co mieli z nami do czynienia (nie tylko na pvp) nie napisał jeszcze ani razu petycji w stylu "Drogi GM, dziś na chacie zobaczyłem inny język niż nasz piękny rosyjski. Proszę, zbanujcie te korporacyjne świnie z ameryki!!!11one"  ?  Myślę, że poleciała nie jedna już taka.
ok a wiec odp GM vs Twoje myslenie?

sugerujesz, że takich petycji nei było? Uważasz, że tutaj GM-i są jak na ofie, że mimo, że wiedzą, że botuje 99% serwera to banują tylko 2-3%?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

Cytat: Alarion w Czerwiec 30, 2010, 02:14:07 PM
Cytat: DonK. w Czerwiec 30, 2010, 12:52:00 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 30, 2010, 12:38:59 PM
Cytat: DonK. w Czerwiec 30, 2010, 12:19:41 PM
Cytat: Alarion w Czerwiec 30, 2010, 12:05:43 PM
Donk, ponawiam pytanie pytanie: Czy uważasz, że GM nie wiedzą, że gra tu ponad 200 Polaków mających 2 polskie klany? Jeżeli wiedzą, to dlaczego jeszcze nas nie pobanowali?
Bo nikt nie wyslal petycji?

Jesteś pewny, że żaden z tych setek rusków co mieli z nami do czynienia (nie tylko na pvp) nie napisał jeszcze ani razu petycji w stylu "Drogi GM, dziś na chacie zobaczyłem inny język niż nasz piękny rosyjski. Proszę, zbanujcie te korporacyjne świnie z ameryki!!!11one"  ?  Myślę, że poleciała nie jedna już taka.
ok a wiec odp GM vs Twoje myslenie?

sugerujesz, że takich petycji nei było? Uważasz, że tutaj GM-i są jak na ofie, że mimo, że wiedzą, że botuje 99% serwera to banują tylko 2-3%?
Tak, na bocie smigal mi tu kiedys pw a niedawno sb, obie postacie na spotach gdzie bylo mnostwo ludzi(herby) i obie byly pekowane wiec petycje szly napewno, efektu 0. Pw stoi sobie gdzies dalej a Sb dostal bana przy zmianie zabezpieczen czyli systemowego. Nie ma co idealizowac.

Cytat: netheril w Czerwiec 30, 2010, 01:30:12 PM
6.07 bedzie live na serwach?
Tak, u nas byl zamkniety pts.
Hapszasin

Eido

A ja sadze ze Gm miał zły dzień i nie chciało mu się tłumaczyć za co jest ban(pewnie jakieś programy), i marnować swój czas na odpisywanie po Angielsku itp... Wiec pewnie sobie sprytnie wymyślił ze jak napisze ze ban jest za to, ze nie jesteś z Rosji i się to rozniesie wśród polaczkowa, to będzie miał xxx petycji mniej, z naszej strony :P. Poza tym oni nie muszą Eldalote latać i się pytać czy jesteś z "wybranego narodu", wystarczy ze sprawdzają przy księgowaniu rubli za Pa, skąd pochodził przelew, na pewno by nie zauważyli ze co miesiąc jakieś 200 przelewów jest z Polski.... 

Azella

Panienki bez consta jakies historie sprzedają a wy się stresujecie....

DonK.

Cytat: Eido w Czerwiec 30, 2010, 05:41:41 PM
A ja sadze ze Gm miał zły dzień i nie chciało mu się tłumaczyć za co jest ban(pewnie jakieś programy), i marnować swój czas na odpisywanie po Angielsku itp... Wiec pewnie sobie sprytnie wymyślił ze jak napisze ze ban jest za to, ze nie jesteś z Rosji i się to rozniesie wśród polaczkowa, to będzie miał xxx petycji mniej, z naszej strony :P. Poza tym oni nie muszą Eldalote latać i się pytać czy jesteś z "wybranego narodu", wystarczy ze sprawdzają przy księgowaniu rubli za Pa, skąd pochodził przelew, na pewno by nie zauważyli ze co miesiąc jakieś 200 przelewów jest z Polski....
Kolejna swietna historia i znowu nietrafiona, jedna petycje pisal Binga druga Lena, oboje ru.
Hapszasin

Eido

Pisać sobie petycje chłopcze"markowy" może nawet prezydent Rosji, skoro ewidentnie GM widzi ze IP osoby której dotyczy petycja nie jest z Federacji......

DonK.

czyli koniec koncow skumales za co byl ban? gz, teraz na ucho wytlumacz temu drugiemu placzkowi.
Hapszasin

Azella

i oni tez ci bota na koncie odpalili :D

widać też sobie fanów narobiłeś wśród rosyjskiej części populacji tego serwera :)

Eido

Nigdzie nie napisałem ze dlatego, iz jesteś polakiem był ban, stwierdziłem tylko ze nie ma znaczenia kto pisze petycje czy rusek czy polak, skoro IP osoby ktorej dotyczy jest z poza Federacji, co za tym idzie nie chciało mu się rozpatrywać Twojej petycji , to napisał , co napisał...a ze najprościej było napisać iż jest to ban za bycie polaczkiem to już inna bajka...

DonK.

to ja juz nie wiem komu wierzyc gm company czy historiom z polaczkowego forum QQ zrozum, nie bylo zadnych podstaw do bana.
Hapszasin

Azella

siur

poczytali twoje posty na tym forum i dostałeś bana eot

x3nomorph

Dawno temu jak gralem na Cadmusie to wiele osob doradzalo nam (nie ruskim) zebysmy uzywali jakiegokolwiek ruskiego proxy.
Znam osobiscie przypadek 3 osob ktore zostaly zbanowane za gre "nie z Rosji"
new future.

errorcrc

Ja też nie wiem. Ty i tak jesteś niedzielnym graczem, a ja raczej do września-listopada i tak czasu nie mam. Zresztą /care :beksa:

DonK.

A na chuh Ty nam? oO znajdziemy kogos kto bedzie klikal f3 f4 za Ciebie  hahaha hahaha 4dni afk takze z gory odp: CHYBA TY!!!1
Hapszasin

Itherus

Trzeba stosować się do regulaminu, to jest chyba jedyna rada. W każdym innym przypadku mogą poczęstować banem, ale to mnie chyba jakoś specjalnie nie dziwi. Rosja jako kraj zawsze miała swoje własne zdanie a i sami Rosjanie myślą podobnie. Na wszelki wypadek osoby które graja na eng nie wklejajcie itemow na shoutach itp itd nie używajcie obraźliwych slow podczas pvp lub tez po a myślę ze wszystko będzie ok.

niedługo nie będziemy na pvp chodzić bo będzie strach ze petycja poleci,Polaki znowu nas zabiły nie sa z Rosjanami pobanujcie ich...

Alarion

Cytat: Itherus w Lipiec 01, 2010, 09:02:55 AM

niedługo nie będziemy na pvp chodzić bo będzie strach ze petycja poleci,Polaki znowu nas zabiły nie sa z Rosjanami pobanujcie ich...

Tak jak powiedziałem już wcześniej: Idę o zakład, że niejedna już taka poszła.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DonK.

Cytat: Itherus w Lipiec 01, 2010, 09:02:55 AM
      Na wszelki wypadek osoby które graja na eng nie wklejajcie itemow na shoutach itp itd nie używajcie obraźliwych slow podczas pvp lub tez po a myślę ze wszystko będzie ok.

To prawda, mysle ze u mnie to bylo problemem czyli screeny z pvp czy tam jakis eventow wrzucane tu z zangielszczeniem on(o ile to jakis polak petycje pisal)
Hapszasin