Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Delios

Archeage <3

errorcrc

niech ten soul, co swym heroicznym atakiem ukradł mi wczoraj dance po czym zszedł z tego świata niczym prawdziwy bohater, mi je teraz odda !! :beksa: :beksa: :beksa:

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Mscici3l

TS: Msciciel ku*** a Ty co robisz? Gdzie polesciales? @ teraz juz wiecie :D btw. liczylem na counter critical od pp :(
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

damoon

szkoda, ze sie ich wiecej nie tepło. Mogło by być epickie pvp :>

Azella

jak bysmy skoczyli to zaraz by za nami skoczyło 500 assasinów :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Phoeniks

no opowiadac co sie stalo!! raz raz
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

errorcrc

Tylko eido potrafił by to opowiedzieć ';]

Delios

Archeage <3

damoon

zrobił by krater ponieważ każdy by sie bał bić konia publicznie..

DonK.

nie wierze ze daliscie rade zabic polaczkowo, to brzmi jak Badyla 18-0.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Shen

kilka tysiecy ruskich i polaczki bija sie miedzy soba? :)

damoon

a coz w tym dziwnego? 6 miliardów ruskich, amerykanców, niemców, angoli, zydow, murzynów i innych do wytepienia a polaczki bija sie pod krzyzem..

Eido

A o co w ogóle chodzi :P? o czym Wy tu rozprawiacie, bo nie wiem :)

Badyl

DonK.

Hapszasin

errorcrc

Cytat: Eido w Wrzesień 09, 2010, 06:41:22 PM
O pewnym pochmurnym wieczorze, kiedy to 90% pl comunnity było na gracji . Ally vsall chciało iść na tiada, ale "ass ass in s" klan dzielnie im nie pozwalał wysyłając raz po raz na pewną śmierć swoje mięso armatnie przez niektórych nazywane "Fame" . Kiedy Kottlet zauważył iż morale mięska spadają rozkazał szturmem odbić spot przed wejściem do tiada. Wtedy chciwe i niemądre party errorów poleciało jako 1 walczyć o sławę która niosła by się po całej krainie zwanej "Polaczkowo forum" na której to mieszkało wiele troli , od tych z lancera przez privy aż do władcy wszystkich troli , sławnego w całej krainie "DonQ". A więc gdy czas spowalniał coraz bardziej a orkom zaczynało burczeć w brzuchach ......... Niczym grom z jasnego nieba wśród zmęczonych oczekiwaniem "errorów" pojawił się wróg. Ku wielkiemu zaskoczeniu wszystkich był to Soul którego imienia nikt nie zna. Dzięki alchemij sprytowi i magi  udało mu się odszukać  przywódce wojowników czekających na heroiczny bój z ally "vsall" i skraść mu tańce które dzięki niezłemu tyłkowi i wielkim cyckom podarowała mu niejaka "Barelylegal", po czym popełnił samobójstwo. Kottler prędko dowiedział się o zuchwałej kradzieży i rozkazał jakimś leszczom ruszyć ochraniać swego generała. Lecz lole przybyli za późno.
Tańców nie zwrócono a zwłoki heroicznego soula na zawsze spoczną w nocniku tiada

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Bubacz

Ptysiek nie mógł się fapować przez pół dnia i mamy tego efekty ~~
---
ShiningWill - Me haz shield!

Aran

DonK.

Cytat: errorcrc w Wrzesień 09, 2010, 08:22:53 PM
Cytat: Eido w Wrzesień 09, 2010, 06:41:22 PM
O pewnym pochmurnym wieczorze, kiedy to 90% pl comunnity było na gracji . Ally vsall chciało iść na tiada, ale "ass ass in s" klan dzielnie im nie pozwalał wysyłając raz po raz na pewną śmierć swoje mięso armatnie przez niektórych nazywane "Fame" . Kiedy Kottlet zauważył iż morale mięska spadają rozkazał szturmem odbić spot przed wejściem do tiada. Wtedy chciwe i niemądre party errorów poleciało jako 1 walczyć o sławę która niosła by się po całej krainie zwanej "Polaczkowo forum" na której to mieszkało wiele troli , od tych z lancera przez privy aż do władcy wszystkich troli , sławnego w całej krainie "DonQ". A więc gdy czas spowalniał coraz bardziej a orkom zaczynało burczeć w brzuchach ......... Niczym grom z jasnego nieba wśród zmęczonych oczekiwaniem "errorów" pojawił się wróg. Ku wielkiemu zaskoczeniu wszystkich był to Soul którego imienia nikt nie zna. Dzięki alchemij sprytowi i magi  udało mu się odszukać  przywódce wojowników czekających na heroiczny bój z ally "vsall" i skraść mu tańce które dzięki niezłemu tyłkowi i wielkim cyckom podarowała mu niejaka "Barelylegal", po czym popełnił samobójstwo. Kottler prędko dowiedział się o zuchwałej kradzieży i rozkazał jakimś leszczom ruszyć ochraniać swego generała. Lecz lole przybyli za późno.
Tańców nie zwrócono a zwłoki heroicznego soula na zawsze spoczną w nocniku tiada
jejku juz wiem czemu kocham twoja stara ;* poplakalem sie :D
Hapszasin

Delios

jak to mówią
cool story bro!

awesome <3
Archeage <3

Zosiek

Cytat: Arannel w Lipiec 26, 2010, 10:45:42 PM
He, he:

Slaby debuff, wciaz mam penalty do dmg, ale sie staram ;p

Uploaded with ImageShack.us

Alarion

Bogo pewnie zamulił na Deliosie i Death marka nei wrzucił, tak by może dobiło trochę więcej ; p

No to teraz te złe ambery są w LR, podobał mi się tekst Koharta
(brat Zochy)

"ooo to wy jesteście PvP klanem" ?  :>

Na 1 dzień tylko party Hazarda z CLF udało się pocisnąć, na codzień przewiduję, że chłopaki ode mnei za szybko tych brakujących % nie wbiją do 80 (3 osoby QQ)  : )

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Nervoson

piekny screeen z zangielszczeniem ;) az kusi ;)