Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

damoon

Cytat: Mscici3l w Październik 11, 2010, 01:17:12 PM
lol azel dziwisz sie ?
Defro wszedl w zerk enemy...masowka...+5 crp, masowka....+5crp

teraz to cie poniosla fantazja  :D (to vargas na elliebelly wstrzasnał publike, że potrafi na jednego tssa zabic robe usera, a co dopiero w sumie jeszcze mało wyfarmiony tyrek ( w stosunku do vargasa) skillem, który ma miserny power).

Azella

damon pamietaj że to rosija była a nie swordsi :D tam z ol 2 bd 13 th i 2 zerków robisz 2 full party :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Neural

Tylko pamiętaj co to było za enemy a grady które biegało od flagi bez bufa do zamku i s powrotem taki bez mózgi zerg , wręcz podręcznikowy :). To taki Defro naprawdę potrafił ściągnąć kilku typów na masówkę :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Mscici3l

Cytat: damoon w Październik 11, 2010, 01:26:26 PM
lol azel dziwisz sie ?

teraz to cie poniosla fantazja  :D (to vargas na elliebelly wstrzasnał publike, że potrafi na jednego tssa zabic robe usera, a co dopiero w sumie jeszcze mało wyfarmiony tyrek ( w stosunku do vargasa) skillem, który ma miserny power).
ehh nie zrozumiales...azel wie o co chodzi
Lineage 2 official server Luna
Msciciel - Ghost Hunter 83/75/75/73- BANNED
Lineage 2 official server Lancer ru:
Msciciel - Sword Muse 82/75/75/68 - SOLD
NomoreQQ - Soul Hound 82/75/75/75 - SOLD
ErrOrCrC - Grand Khavatari 85/80/75/75 - SOLD - 6x Hero

damoon

hmm ja to taki malo ogarniety i nie inteligent, tylko obrazkowo, macie jakies frapsyi?

Mscici3l

Azella

tylko oni wtedy flagi lali wiec lipton :(

damoon

tylko, żeby nie było nieporozumień. Chcę zobaczyć filmik na którym widać:

Arimas

Cytat: Neural w Październik 11, 2010, 01:31:47 PM
Tylko pamiętaj co to było za enemy a grady które biegało od flagi bez bufa do zamku i s powrotem taki bez mózgi zerg , wręcz podręcznikowy :). To taki Defro naprawdę potrafił ściągnąć kilku typów na masówkę :)
QQ to mój tekst wczoraj z TS'a  :beksa:

swoją drogą takie requitale nawet jak miały kogoś 80+ z eq to ich support aka bd/sws byli w a grade(wyłapałem nawet bd w zubei O.O)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Neural

damoon cz to bedzie na frapsie nie wiem raczej wątpię

@Arimas pamiętałem że to gdzieś słyszałem :)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Mscici3l

Cytat: damoon w Październik 11, 2010, 01:50:57 PM

Azex juz odpowiedzial za mnie QQ

Azella

Cytat: damoon w Październik 11, 2010, 01:50:57 PM

pamietam ze bylismy sami bo wtedy sfailowalem sublima :D

RedHarvester

Cytat: Azella w Październik 11, 2010, 12:38:25 PM
tak btw zgadnijcie kto jako jedyny z assasins padł podczas tego ataku :D  hahaha
Pewien Rambo - Tyrant  hahaha
cashed out

Alarion

my poszliśmy na flagi dopiero gdy Acc2 biegło. Sporo walki między bramą wejściową, a bramą do tronówki jest chyba sfrapsowane. Ale ogólnie to jak pisał Neural, Bezmózgi zerg rosji i requitali z party typu BD, EE i 7 DD vs 3-4 party.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Cytat: Alarion w Październik 11, 2010, 02:10:47 PM
my poszliśmy na flagi dopiero gdy Acc2 biegło. Sporo walki między bramą wejściową, a bramą do tronówki jest chyba sfrapsowane. Ale ogólnie to jak pisał Neural, Bezmózgi zerg rosji i requitali z party typu BD, EE i 7 DD vs 3-4 party.
Szczerze mówiąc to jak dopiero biegliśmy do zamku obok całego tego zergu rosija+requital to myślałem, że będzie problem z wybiciem ich  hahaha

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Quentim

Cytat: Alarion w Październik 11, 2010, 12:52:04 AM
Właśnie cała zabawa polega na tym, że nie kosztuje to nikogo z nas wysiłku, ani tym bardziej piany na ustach. Poza tym wścieklizna szybciej dopadnie konia niż nas : <

"+1 +2 +3 +4 aghrrr"

malo sie ta piana nie udusiłeś gdy cytowales mi ta wypowiedz Eida jak cie na siegu sciagal na obszarowke.

Cytat: Eido w Październik 11, 2010, 11:21:12 AM
Po zdobyciu zamku wypuszczaniu frapsow zawsze sam zaczynasz pisać pod moim adresem donka lub jak Ty to nazywasz innych " haterow". Jeszcze żaden z nasz nic nie zdąży napisać a Ty już zaczynasz swoje "Patrzeć i podziwiać lamy", tak jakbyś poniekąd chciał nas sprowokować, żebyśmy obejrzeli i ocenili, bo dopiero wtedy Cie to jara, prawda?

W tym tez cos musi byc. Jak nie skomentowalem jego filmiku to az do mojego brata na gg pisal zebym wszedl na forum i -_-'nal komentarz :/ Moze nie mogl wytrzymac z podniecenia?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Bubacz

Wy ciągle się podniecacie o ten zamek przejęty tylko i dlatego, że główne siły serwera biły się o inne i nie było czasu na heine? XD
---
ShiningWill - Me haz shield!

DonK.

-_-'a smutno mi, l2 nie jest dla mnie zyciem i nie pisze wypracowan o tym QQ

Cytat: Azella w Październik 11, 2010, 12:07:44 PM
eeee

ale jesteście dziwni. Gdzie flame na to że zdobyliśmy lol zameq i mieliśmy lol enemy :(
Cytat: DonK. w Październik 10, 2010, 10:43:46 PM
ja chce!!!1 to musial byc rzeczywiscie epicki siege skoro 3 srednie pt zdobyly zamek  hahaha
tadam.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

DeepInside

Cytat: DonK. w Październik 11, 2010, 04:57:38 PM
-_-'a smutno mi, l2 nie jest dla mnie zyciem i nie pisze wypracowan o tym QQ
zawsze możesz to wypracowanie KUPIĆ, bo przecież "szkoda Ci czasu na robienie tego samego" po raz tysięczny :P
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Azella

Cytat: Bubacz w Październik 11, 2010, 04:53:39 PM
Wy ciągle się podniecacie o ten zamek przejęty tylko i dlatego, że główne siły serwera biły się o inne i nie było czasu na heine? XD

bubi coś tam czasu znaleźliście :)

Bubacz

Raz przebiegliśmy się, bo i tak revival przecastował zamek drugi raz i znowu były bramy i kryształy. Już pod koniec to czasu nie było może jakby aegisi przyprowadzili cały zerg to zrobiliby niezły wjazd na ostatnich 15minutach a tak to jakoś nie udało im się odbić go qq
---
ShiningWill - Me haz shield!

Eido

Nie ważne jak zdobyli, ważne ze to zrobili. A w tym przypadku na pewno się nie przejęli tym ze lepsi walczyli o lepsze zamki LR z tego powodu na pewno nie narzeka :)

DarthMyth

filmik bedzie, jest tego ponad 50GB - w weekend ambery robia sobie zloto-najebke nad morzem wiec Delios dostanie caly material do obrobki (ahh i z pozniejszym siege forty ktora bezskutecznie probowal nam zabrac rosijowaty zerg )
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]

EsTeCzteryRkA

loal :oops:
http://files.mail.ru/2U9UPN

ps1 to nie moj film xD
ps2 lol @ .divx  :noob:
/flame on
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

DarthMyth

LUL

po obejrzeniu

cale party kontra 4 osoby .... :oops: znam to party bilismy sie z nimi duzo razy (jeszcze jak byli w TT) , gdyby nie mieli na sobie mobow to byscie ich nie ubili :) , wasz bisz widac nie uzywa innych skili tylko heala :) a szkoda , zero asystowania - kazdy bije swoj target...
StormScreamer 85/ Warlock 75/ Titan 76/ Warcryer 75 Franz[RETIRED]
Vraghor Doomcryer 80+ Ru-Off - Lancer - Amber Party member - [ACTIVE]