Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sarin.

no to wytlumacz mi laskawie jak klan #11 + klan #16 dostal wpierdol od klanu #17 na siegu? zajebista hierarchia  hahaha

Eido

Top 7 jak najbardziej się zgadza z l2 on ru, może tylko pozmieniać kolejność...Nie ma się co wzorować dokładnie na l2on.ru, ale przedziały 1-5, 6-10,11-15 itp zgadzają się jak najbardziej, tylko miejsca poszczególnych klanów w tych przedziałach mogą się różnic

Azella

taaa i untki twoim zdaniem sa gdzies na samym koncu....

mimo ze tam jest 4 consty to i tak bija na glowe taka rosije wolfsow czy inny shit
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Roxis

Cytat: Eido w Listopad 10, 2010, 03:17:23 PM
Cytat: Apocalyptik w Listopad 10, 2010, 02:24:28 PM
Wszystko się rozbija o to, czy dla kogoś L2 to jest pvp z dodatkiem farmienia, czy odwrotnie. Jednemu nie będzie przeszkadzało, że czasem poexpi w tył, a drugi będzie sobie włosy wyrywał ze złości. Dlatego jest jako taki wybór, bo akurat tak się klany ułożyły.
.

Pod warunkiem ze siedzisz 5h na dzień robisz 5% z czego przez wojnę tracisz 0,5%, , w takim wypadku to dla nich jest  lepiej mieć wara z całym serwerem inaczej jeśli nie jesteś "nolifem", a jak siedzisz 2h max dziennie już masz problem

Cytat: Roxis w Listopad 10, 2010, 02:49:51 PM
Cytat: Eido w Listopad 10, 2010, 01:06:37 PM
Cytat: Roxis w Listopad 10, 2010, 12:52:01 PM
Skończcie płakać i chodźcie do LR, jeżeli nie chcecie to przestańcie beczeć i zajmijcie się swoim klanem. Bo jakby nie patrzeć to nawet bez was sobie dobrze radzimy(a z miesiąca na miesiąc będzie coraz lepiej ;p ), co ofc nie znaczy że nie chcemy abyście do nas doszli;p.

A co do straty czasu na tiata.... siur booki z 81/82 sa ch**owe,  (pomijając adene :) )
Sam biegałeś poza klanem, bardzo długo by farmic w spokoju PI, sam dobrze wiesz ze będąc w LR-ach było by to prawie nie możliwe :)

Rozumiem ok, spoko ale jaki to ma zwiazek z tym ze nie mozecie / nie chcecie dolaczyc do LR a ciagle co niektorzy placza o jednym silnym klanie ?

A poza tym to "ja" osobiscie gralem do poludnia i pod wieczor :), zadko kiedy gralem po 23 ( przewaznie ktos mnie sobie odpalal i sie expil ).

Co do wojny - rzeczywiście jest z tym problem, ale przeważnie na "najlepszych" spotach,  jeżeli poexpisz na "boku" to żadko kiedy na kogoś wpadniesz.

Co do wychodzenia z klanu - od czasu do czasu dzieki temu mialem w miare rowne szanse z 3x liczniejszym enemy bo czy jestem w klanie czy nie jestem i tak sie nieustannie z nimi bije/bilem

No i gtfo z tym noobskim ch :P

Z góry zakładasz ze tylko OC do LR innej możliwości nie ma, i właśnie tym dajesz powód, niechęci do ich połączenia z 2 strony, poniekąd stawiasz im warunek bez wyjścia, bez możliwości jakiegokolwiek wpływy na to, jaka go czeka przyszłość, z obawami ze zawsze będzie "tym z OC". nie wspominając ze połączenie to dogadanie sie 2 stron pod rożnymi aspektami, a w tym wypadku to nie było by połączenie a wchłoniecie bez możliwości jakiegoś wpływu na politykę i funkcjonowanie klanu, co nie każdemu sie podoba, włącznie ze mną

No nie widze innej mozliwosci, bo na dzien dzisiejszy jedyna zainteresowana strona jest OC, i to w ich interesie lezy dojscie do LR nie na odwrot... tak mi sie przynajmniej wydaje.. no offence

A w LR panuje demokracja;p A poza tym jeżeli komuś nie odpowiada gra w LR to niech przestanie wypisywać swoje smuty na forum, bo nie rozumiem jak wy chcecie stworzyć jeden silny klan jak 3/4 osob daje sobie pluć w twarz bo myśla że pada :p

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

mike_gornik

Lancer:
Jango - włóczykij 84, sprzedany

Van Hotler:
TTxXXXXX - bioły czołg 80+, aktywny

tytusDeZoo

Cytat: Azella w Listopad 10, 2010, 06:02:58 PM
taaa i untki twoim zdaniem sa gdzies na samym koncu....

mimo ze tam jest 4 consty to i tak bija na glowe taka rosije wolfsow czy inny shit

Z untami tez mamy wojne ;) . Kazdy ma swoja liste top klanow i kazdy ma inna . Lista na l2on.ru jest robiona w oparciu o baze danych z gry i dlatego jest lepsza od waszych list ktore czesto sa mglistymi wyobrazeniami o sile klanow na serwie . Dlatego w swojej wypowiedzi o wojnach OC oparlem sie na danych ze strony a nie na moich przemysleniach .
Reasumujac z wojnami OC nie jest tak najgorzej zwykly zbalansowany klan - troche wojen kilka klanow ktore nas nie atakuja a my ich i sporo neutrealnych .
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Nervoson

Lista na ol2on.ru jest robiona na podstawie

Персонаж — 3 балла
Третья профессия — 5 баллов
Сабкласс — 3 балла
Дворянин — 5 баллов
Герой — 20 баллов
Холл — 50-100 баллов
Замок — 100-200 баллов

Nie ma to nic wspolnego nawet z posiadanym sprzetem oraz ogarem.

Eido

Tacy Wolfsi niby słabi i nie zasługują na zamek, ale politykę maja dobra i dzięki niej są w jego posiadaniu, w przeciwieństwie do my vs all która by im nic nie dawała. I można się z nich śmiać ze są pupilami kogoś tam, co nie zmienia faktu ze są w posiadaniu zamku
Cytat: Nervoson w Listopad 11, 2010, 04:12:37 AM

Персонаж — 3 балла
Сабкласс — 3 балла
Дворянин — 5 баллов
Герой — 20 баллов
Холл — 50-100 баллов
Замок — 100-200 баллов

A co to za krzaczki są?

Arimas

Yo eido, wypraszam sobie z tym farmieniem out-of-clan

Sqnik farmi raczej rano/po południu a ja wieczorem/w nocy i bynajmniej nie bez clanu, i z wojną napierdalam się jak tylko są w miarę równe szanse a nie coś typu yoshimotobm + demonicbaby (to tylko ja, sqnik ciśnie wszystko co się rusza ;D)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Eido

Cytat: Arimas w Listopad 11, 2010, 09:07:16 AM
Yo eido, wypraszam sobie z tym farmieniem out-of-clan

Sqnik farmi raczej rano/po południu a ja wieczorem/w nocy i bynajmniej nie bez clanu, i z wojną napierdalam się jak tylko są w miarę równe szanse a nie coś typu yoshimotobm + demonicbaby (to tylko ja, sqnik ciśnie wszystko co się rusza ;D)

No, można spotkać kilka fajnych "perełek"na PI :)

Azella

Cytat: Eido w Listopad 11, 2010, 08:54:51 AM
Tacy Wolfsi niby słabi i nie zasługują na zamek, ale politykę maja dobra i dzięki niej są w jego posiadaniu, w przeciwieństwie do my vs all która by im nic nie dawała. I można się z nich śmiać ze są pupilami kogoś tam, co nie zmienia faktu ze są w posiadaniu zamku

Персонаж — 3 балла
Сабкласс — 3 балла
Дворянин — 5 баллов
Герой — 20 баллов
Холл — 50-100 баллов
Замок — 100-200 баллов

A co to za krzaczki są?

eido to idac twoim tokiem rozumowania to rosija to mega silny klan bo mieli goddard
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Eido

rosija to już przeszłość, ten klan  tak naprawdę nie istnieje... Nie  zrozumiałeś tego co chciałem powiedzieć, siła klanu to nie tylko ilość osób jakie możesz wystawić, sprzęt i lvl. To również mądra polityka, sami twórcy tej gry to przewidzieli tworząc możliwości przymierzy. Wiec czemu z tego nie korzystać? I ile byś nie twierdził ze jakiś klan mający zamek jest znacznie słabszy niż wy, to ostatecznie oni maja zamek nie wy. Dlatego uważam mądra polityka + przymierza> my vs all, tylko Assasyni mogą sobie na to pozwolić, ale to już inna bajka. Nawet jeśli zdobędziecie zamek to tak naprawdę to nie wy go zdobywacie swoja silą, tylko tym ze wasi wrogowie wam na to pozwolą, bo wystarczy ze aegisa, fameowi,1, espadzie, assasyna nie spodoba się to ze wy go możecie przejąc i go nie przejmiecie. jednym słowem piórem możesz więcej zyskać niż samym mieczem

Arimas

Ale jednak robimy coś sami a nie bawimy się w pieski jakiegoś clanu  8)

ninja edit: zamek jest uuuujowy, nie można sprawnie zrobić TW  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Eido

Cytat: Arimas w Listopad 11, 2010, 11:18:33 AM
Ale jednak robimy coś sami a nie bawimy się w pieski jakiegoś clanu  8)

ninja edit: zamek jest uuuujowy, nie można sprawnie zrobić TW  :D
Skoro tak, to czemu tak usilnie staracie się go zdobyć, twierdząc ze jest ujowy. To jest identyczna sytuacja jak u nas z tiatem, którego tak nam wypominacie, iż twierdzimy ze ujjowy a mimo tego staramy się go robić....

Arimas

Czy ja napisałem w liczbie mnogiej? ja mówię za siebie  :oops: anyway <3 siege jak nie ma za dużo lagów ofc ;]

Alarion

to była ironia to co napisał.

Zamek jest czymś do czego fajnei dążyć, bo jest ogromna satysfakcja ze zdobycia go walcząc z enemy na twoim poziomie (nawet jeżeli to jest bezmózgi zerg ludzi na podobnym lvlu, ale nie umiejących złożyć sensownych party, mających przewagę jedynie w tym, że jest ich 2-3 x więcej niż nas). Bo ofc wiadomo, że jak wpadnie acc to robią dywan i idą dalej. Na to się nic nie poradzi. Ale na szczęście nie trzymają już tylko heine i w związku z tym nie mogą być wszędzie ; >
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Drah

Cytat: Eido w Listopad 11, 2010, 08:54:51 AM

Персонаж — 3 балла
Сабкласс — 3 балла
Дворянин — 5 баллов
Герой — 20 баллов
Холл — 50-100 баллов
Замок — 100-200 баллов

A co to za krzaczki są?

Jednym slowem w tym rankingu klany dostają punkty za posiadany: zamek, fort, ilość nobli, lv klanu itp a nie za sprzęt epiki itp na rpg x30 też byl taki ranking i był on zupełnie inny niż podział sił na serwie

lempartus

1. 2 x dywan z Wilczków ( +170 CRP)

2. Tiat

[IMG]http://img245.imageshack.us/img245/1866/shot00006ut.png
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Phoeniks

fail! jakis a grade lezy na tym screenie !  :noob:
:D
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Alarion

nareszcie po kilku miesiącach, gz ; )

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

errorcrc

arannel sam połowę wytłukł pewnie  :P

xXxFelekxXx

nawet się załapałem na screenie  :P

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

damoon

gz.

ps. wlanczaj selfbufy, naprawde sa fajne.