Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

Cytat: Alarion w Styczeń 20, 2011, 12:40:41 PM
Wiesz, że jak masz takiego Dartha i Starka w party, którzy uważają, że co kolwiek robisz jest przeciw nim, to jakbym miał decydować komu pierwszemu co składamy, to to constans sypnęłoby się już pół roku temu ; )
tyle lepiej szukaj dropow ktore wcielo nam z zakenow i instancji bo to powoli sie przestaje robic smieszne ze wszystko ginie
retired

Delios

Chyba Tobie.
Lepiej znajdź ten drop z tych 7 desek co zsolowaliśmy w całe party.
:D
Archeage <3

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Nervoson

marnow

Cytat: Alarion w Styczeń 20, 2011, 12:22:27 PM
nie daliśmy, tylko odkupił dla siebie. Wiesz, że u nas w conście (chyba jako jedyni tak gramy >.<) nie ma komuny jako takiej.

"Chyba" to dobre słowo bo w nightmare pt każdy sobie rzepkę skrobie.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

sobek

Cytat: Nervoson w Styczeń 20, 2011, 04:21:21 PM
No u nas tam daja passy na proxy w sumie kazdy moze z tego korzystać http://l2proxy.com/en/ nawet po angielsku masz no ale to nic nie daje. W czolgi moge grac bez problemu innej gry online nawet nie mam zeby sprawdzic a z L2 lipa.

a takie passy na pm przeslesz? :D

Acid

U mnie np bez battlepinga nie da się grać takie mam lagi, a z nim 0.

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Sarin.

napisz do sannralla. ale uwazaj jak dzwonisz do mieszkania bo moze ci bombe wywalic jak bedzie za glosno

EsTeCzteryRkA

Cytat: Sarin. w Styczeń 20, 2011, 11:49:24 PM
napisz do sannralla. ale uwazaj jak dzwonisz do mieszkania bo moze ci bombe wywalic jak bedzie za glosno
sanrall mieszka w szczecinie?:O

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Madith

::bump::

cos nuda :D

jakas drama by sie przydala :P w sumie mam pomysl nawet ale nie chce zaczynac bo bedzie, ze jestem jeszcze bardziej zuy i nie dopry :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Alarion

o twoich planach dojścia do Acc? : )

Wiesz Sardo, to nei chodzi o to, że my cię na siłę czy coś, tylko, że mimo iż masz kilka osób chętnych w party by spróbować z nami pograć, to ty nawet nie chcesz dać tej szansy na kilka dni ;>

W sumie, to cały projekt merg'u klanów opierał się na 2 tygodiowej próbie, czy wszystko jest ok i czy całość ma jakikolwiek sens. Wierz mi, że party Szatana było tak samo mało pewne sukcesu tego projektu, jak część osób u mnie. Jednak chyba póki co nikt nei narzeka specjalnie i potencjał jest. Pytanie czy go wykorzystamy w dalszej perspektywie czy zmarnujemy.

Chyba, że o czymś innym planowałeś skrobnąć xD

Drama must be? ^^
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Madith

nom, o czymś innym akurat ;P

Wiesz..to nie tak, ze ja planuje :P Taka była decyzja całego party. Pytałem ich raz, potem mieli kilka dni na zastanowienie się i decyzja była taka sama.

Ale słyszałem, ze była drama jak oddaliscie wojne CLFom pod Tiatem :P i ze teraz mozecie expic tylko w instancjach :D hehe ^^
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Alarion

Cytat: Madith w Styczeń 21, 2011, 03:59:23 PM

Ale słyszałem, ze była drama jak oddaliscie wojne CLFom pod Tiatem :P i ze teraz mozecie expic tylko w instancjach :D hehe ^^

hmm, not ; )

Szkoda że screena nei zrobiłem, ale sytuacja wyglądała tak:

Idziemy od serca loa koło 6 osobowego pt Acc. Oni zostają w małym roomie i próbują aoe (co train ktoś od nich glebił ; p ) a my poszlismy na ten malutki mościk. Widzimy full PT CLF nukerów, to się lekko wycofujemy do Acc. Zaczynamy się z nimi bić (mocni byli całkiem i nie wiem czy sami byśmy dali radę mając 81 EE i 79 SWS) ale wspólnie ich pojechaliśmy. W tym czasie 5 PT było na Tiacie. Chwilę później, że CLF wypowiada nam wojnę. Mija 30 sec i że oddajemy wojnę. Spodziewałem się dramy z naszego powodu, a lemp na @ pisze:
"Kto dał tą wojnę?? Sam chciałem oddać!" (True story O_o) ; )

Myślę, że do justice i CLF wkrótce dołączą swords z 2 way warem, ale przynajmniej mamy ułożone z Acc i Fame. Wierz mi, że jakbyście zaczęli koksać w DV/ LoA to mając wojnę z cała trójką: Revival, Acc i Aegis trudno by wam było poexpić dłużej jak 5 min, szczególnie w 1 PT ; )

A fakt faktem, że inne lokacje zrobiły się dużo puściejsze niż kiedyś (HB np. ), ale na ich miejsce wchodzą inni, mogąc wreszcie poexpić na green spocie ; > 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Nervoson

Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2011, 04:10:57 PM
Mija 30 sec i że oddajemy wojnę. Spodziewałem się dramy z naszego powodu, a lemp na @ pisze:

OMFG masz screena??

Delios

btw.

Dzisiaj poszedłem do pracy o godzinę za szybko bo pomyliły mi się godziny !
O LOLOLO !
Archeage <3

Madith

Cytat: Alarion w Styczeń 21, 2011, 04:10:57 PM
Cytat: Madith w Styczeń 21, 2011, 03:59:23 PM

hmm, not ; )

Szkoda że screena nei zrobiłem, ale sytuacja wyglądała tak:

Idziemy od serca loa koło 6 osobowego pt Acc. Oni zostają w małym roomie i próbują aoe (co train ktoś od nich glebił ; p ) a my poszlismy na ten malutki mościk. Widzimy full PT CLF nukerów, to się lekko wycofujemy do Acc. Zaczynamy się z nimi bić (mocni byli całkiem i nie wiem czy sami byśmy dali radę mając 81 EE i 79 SWS) ale wspólnie ich pojechaliśmy. W tym czasie 5 PT było na Tiacie. Chwilę później, że CLF wypowiada nam wojnę. Mija 30 sec i że oddajemy wojnę. Spodziewałem się dramy z naszego powodu, a lemp na @ pisze:

Myślę, że do justice i CLF wkrótce dołączą swords z 2 way warem, ale przynajmniej mamy ułożone z Acc i Fame. Wierz mi, że jakbyście zaczęli koksać w DV/ LoA to mając wojnę z cała trójką: Revival, Acc i Aegis trudno by wam było poexpić dłużej jak 5 min, szczególnie w 1 PT ; )

A fakt faktem, że inne lokacje zrobiły się dużo puściejsze niż kiedyś (HB np. ), ale na ich miejsce wchodzą inni, mogąc wreszcie poexpić na green spocie ; > 

Z tym tekstem lempa to tez slyszalem :P

I nie przeczę, ze tak by nie było :) Bo chodziłem pare razy z dywanami jak im brakowalo kogos :)
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

EsTeCzteryRkA

jak obcinacie paznokcie to tez sie chwalicie na forum?...

Vraghor

madzioch dawaj do nas bo trzeba na kolejnego daggera ze slowem na frinte
retired

Madith

Cytat: EsTeCzteryRkA w Styczeń 21, 2011, 05:09:06 PM
jak obcinacie paznokcie to tez sie chwalicie na forum?...

tak ale tylko na pm :(
Arrissa, Franz

Kherith, Lancer

Madith, Core

Diablo 3 Clan League

Arimas

Cytat: Vraghor w Styczeń 21, 2011, 05:55:18 PM
madzioch dawaj do nas bo trzeba na kolejnego daggera ze slowem na frinte
:oops: Request Denied :oops:

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

EsTeCzteryRkA

DefrO

AnDrIx

nowak188

Może ktoś pożyczyć 3kk . Od dam do niedzieli .
Widzę dc set robe od sealowany za 6,7kk wiec tak szkoda kasy aby kupować w luxury .
Demnic - 62 Ps lancer .... jak na razie wytrwały solo player xD