Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ihateelfs

wystarczająco długo aby to stwierdzić tym bardziej że byłem świadkiem jego zachowań jak i widziałem co robi na pvp. Dużo czasu nie trzeba aby to stwierdzić. Szybko ujawnił jaki na prawdę jest. Oczywiście życzę mu najlepszego ale do naszego party kompletnie nie pasuje.
TehLover EE 80 / TH 77; Teon: RedSky [BANNED]
Ardhin SD 83 / Saggi 77 / Destro 75; Teon: SilentHorrors [RETIRED]
NoBuffsForU EE 85 / SWS 77 / Tank 4x; Naia: GreenFire [BANNED]
TehLover Yul Saggi / Sigel Shillien Templar; Core EU: BlackAngels [RETIRED]

pokit

Cytat: ihateelfs w Marzec 10, 2011, 12:59:38 PM
wystarczająco długo aby to stwierdzić tym bardziej że byłem świadkiem jego zachowań jak i widziałem co robi na pvp. Dużo czasu nie trzeba aby to stwierdzić. Szybko ujawnił jaki na prawdę jest. Oczywiście życzę mu najlepszego ale do naszego party kompletnie nie pasuje.

acha, przez rok pasował teraz już nie, fajnie ;]

SoWhat

zamknąć mordy emo pedały bo po donka zadzwonie !

Ale on mnie okradł
Ale on nie dawał shielda na pvp
Ale on na mnie nakrzyczał
Ale on mnie wyzywał
Ale on mi nie oddał
Ale on mnie nie lubił
Ale on jest fajniejszy

W jakim świecie wy żyjecie ?! Takie rzeczy nie dość że są na porządku dziennym to jeszcze każdy kto ma chodź trochę honoru i minimalne jaja, to takie coś bierze na klatę i rozmazuje kijem. Zachowujecie się jak wilgotne 14-letnie labadziary

Dawać foty jakiś dup z grubymi nogami z l2 lepiej ;p

Lancer @           ErrOrCrC Gk 85/75/75/75 -->  Sold
Van Holter @ TTErrOrCrC  SS 80/00/00/00 --> Bored

Itherus

ona ma dobry tyłek i grube nogi ale nie gra w l2 to odpada nie?

Vraghor

Cytat: ihateelfs w Marzec 10, 2011, 04:51:44 AM
przykro ,ze darth ocenia ,ze kazdy zle gra a podczas pvp 80% czasu biegalem z shieldem i acumenem od kookabury. odkad shogal cie zastapil slabszym wc levelowo, sprzetem i oe skilli to wygrywamy wiecej pvp wiec biorac twojezalozenie twoj skill to 1% tylko dlatego ,ze przed pvp raz buffniesz dobrze i koniectwoich umiejetnosci. Wystarczyla chwila aby zobaczyc kto nie nadaje sie do naszego party.Co do starka to juz calkiem, gdybys gral w polowie wc tak jak stark ogarnia pvp to bym byl zachwycony. Wiec lepiej zostan przy lustrowaniu ludzi leczac kompleksy, ze wc to nie na twoj poziom. sry za jakies bledy w pisowni ale pisze z ps3.
ty naprawde jestes takim kretynem czy nie potrafisz czytac? czy ja gdzies napisalem ze ktos nie ogarnia? to co wyczytales to byly moje cytaty wypowiedzi alarona - miedzy innymi o tobie - a nie moje osobiste,  zrobiles ze mna 4 pvp przy ktorych byles semi-afk i smiesz mnie oceniac czy po prostu chesz sie podlizac alarionowi? trzeba bylo zdejmowac wckowi meduze a nie palic mane ddkom . poza tym masz na mnie ogromnego hejta odkad wkleilem screena na nasze forum jaka opinie wyniosles za soba z offa , zreszta tutaj na ruofie tez pokazales co potrafisz (np. w party kaczora).

ps
szogal ciekawe kiedy do ciebie przyzwyczaja sie na tyle by cie wyzywac od nieogarow jak mnie :)
retired

G.O.A.T

O ile mnie pamięć nie myli(dużo pisałeś, więc mogłem zapomnieć) to pisałeś o tym, że sux bishop bo na PvE nie umie nawet leczyć, że ktoś tam agro nie umie rzucać, ktoś źle targetuje.. więc? Raczej alarion sam siebie nie opisywał.. ;o

jac0l

To może przeczytaj jego posty a nie pisz bredni.
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

TakWiem

Powiedz Ptys, no powiedz ze to forum jest o L2, teraz już rozumiesz do czego ono jest :P?

Ps. Error jesteś kupą gówna :D

SoWhat

spodziewałem się ither że dasz foto jakiegoś rudego faceta  :noob: zniszczyłeś mój światopogląd :P W jakich kategoriach ją oceniamy ?:P bo pupe ma suuuper ;p  :_delf_3_1:
Cytat: roli w Marzec 10, 2011, 03:51:10 PM
http://l2.ru/contests/show/id/27.html  :elf_3_1:
:zły:
A kiedy będą wyniki tego konkursu ?:P chyba że się mylę i to nie jest konkurs na miss ruoffa  :?

Quentim

Cytat: SoWhat w Marzec 10, 2011, 02:31:31 PM

mniami

Albo te:

fapfapfapfapfap

Ta ma fajny armorek :x

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

SoWhat

no muszę przyznać że jak tył ma ten jej drako jak babka human fighter w l2 to.... orgazm sytuacyjny  :D :D

Madith

^^

ta w niebieskim stroju imo najlepsza :P
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

ihateelfs

Cytat: Vraghor w Marzec 10, 2011, 04:38:31 PM
Cytat: ihateelfs w Marzec 10, 2011, 04:51:44 AM
przykro ,ze darth ocenia ,ze kazdy zle gra a podczas pvp 80% czasu biegalem z shieldem i acumenem od kookabury. odkad shogal cie zastapil slabszym wc levelowo, sprzetem i oe skilli to wygrywamy wiecej pvp wiec biorac twojezalozenie twoj skill to 1% tylko dlatego ,ze przed pvp raz buffniesz dobrze i koniectwoich umiejetnosci. Wystarczyla chwila aby zobaczyc kto nie nadaje sie do naszego party.Co do starka to juz calkiem, gdybys gral w polowie wc tak jak stark ogarnia pvp to bym byl zachwycony. Wiec lepiej zostan przy lustrowaniu ludzi leczac kompleksy, ze wc to nie na twoj poziom. sry za jakies bledy w pisowni ale pisze z ps3.
ty naprawde jestes takim kretynem czy nie potrafisz czytac? czy ja gdzies napisalem ze ktos nie ogarnia? to co wyczytales to byly moje cytaty wypowiedzi alarona - miedzy innymi o tobie - a nie moje osobiste,  zrobiles ze mna 4 pvp przy ktorych byles semi-afk i smiesz mnie oceniac czy po prostu chesz sie podlizac alarionowi? trzeba bylo zdejmowac wckowi meduze a nie palic mane ddkom . poza tym masz na mnie ogromnego hejta odkad wkleilem screena na nasze forum jaka opinie wyniosles za soba z offa , zreszta tutaj na ruofie tez pokazales co potrafisz (np. w party kaczora).

ps
szogal ciekawe kiedy do ciebie przyzwyczaja sie na tyle by cie wyzywac od nieogarow jak mnie :)

A ty jako 31latek pokazałeś w Amber party co potrafisz, emo style ;)

Acid

Żenua.
Koleś driveruje EE 3 tygodnie, a i tak wie najwięcej o całym party!  :oops:

ihateelfs

Wypowiadam się o Darth'ie, przez te 3 tygodnie wystarczająco go poznałem bo pokazywał się tylko ze złej strony.

Vraghor

no rly kiedy ty byles online w ciagu tych 3tyg moze 4 razy :)
retired

ihateelfs

No to trochę się pomyliłeś bo przez ostatnie dwa tygodnie z 2-3 razy mnie nie było. To Ty zniknąłeś na pare dni bez tłumaczenia więc ogarnij się. Ok koniec dyskusji z Tobą, nie ma najmniejszej ochoty. Najważniejsze ,że nie grasz już z nami, atmosfera w party od razu lepsza i lepiej się gra :) Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :)

bula

Cytat: Acid w Marzec 10, 2011, 10:40:06 PM
Żenua.
Koleś driveruje EE 3 tygodnie, a i tak wie najwięcej o całym party!  :oops:
nie uwazasz ze 3 tygodnie to raczej sporo czasu?

a tak poza tym to TehLover ma racje i dumb orck
Cytat: Vraghor w Marzec 10, 2011, 11:15:15 PM
japa i quit life

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

DeepInside

... TurboDynoMan go pokonał :P :P

zamknąć mordy emo pedały bo po donka zadzwonie !
nieeeee!!! raz w roku konkretny flame wychodzi a Ty po 3 dniach chcesz to zamykać??  :o

nie lubię grubych nóg!!
Moje faworytki, głównie z uwagi na (nie)ukrytą subtelność (kolejność przypadkowa!!):

vote!! za każdy głos daje 1kk :P :afro:

Cytat: TakWiem w Marzec 10, 2011, 05:09:12 PM
Powiedz Ptys, no powiedz ze to forum jest o L2, teraz już rozumiesz do czego ono jest :P?
tylko dlatego tu zaglądam :P
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

TakWiem

Cytat: DeepInside w Marzec 11, 2011, 07:40:08 AM
Cytat: TakWiem w Marzec 10, 2011, 05:09:12 PM
tylko dlatego tu zaglądam :P

Tylko dlatego tu pisze, w dodatku ironicznie. Podobnie jak Donq, ale dla ludzi siedzących zbyt głęboko w świecie l2, powiedzieć " ze nie ogarniasz targetow, buffa, balansa, pvp etc. To gorzej niż obrazić ich starych, przespać się z ich siostra, zabić im zwierzaka....Nawet samochód jakby im ukraść mniej by płakali niz jakby im okraść postać D

SoWhat

A ten dalej o siostrze. Nie moja wina !! Sama na mnie wpadła !

Futerko

ta wygrała ten konkurs bodajże

TakWiem

Cytat: SoWhat w Marzec 11, 2011, 02:27:03 PM
A ten dalej o siostrze. Nie moja wina !! Sama na mnie wpadła !
I dobrze 600 ha droga nie chodzi P