Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedHarvester

Sobotnie TW ~ 45 000 online na wszystkich serverach. NA/EU retail mogą pomarzyć o takiej frekwencji.
cashed out

Ryuzaku

U nich jak odliczyc dual boty to nie moga pomarzyc nawet o 1/10 tego  =]
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

emo - nie chce mi sie juz z was smiac, mozna zamknac dzial ruoffa.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Elenestir

Cytat: RedHarvester w Październik 24, 2009, 08:54:27 PM
Sobotnie TW ~ 45 000 online na wszystkich serverach. NA/EU retail mogą pomarzyć o takiej frekwencji.

Siema, jeśli ktoś mógłby dać mi link z liczbą ludzi na ru off'ie to byłbym wdzięczny :D Kurde ciągle gubię to :/

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Quentim

Kiedy wstana serwery QQ?

Ja chce zabic ruskaaa.....

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

RedHarvester

cashed out

DonK.

za gizycko boom!! a i za festiwal muzyki radzieckiej w czerwonce boom!!
Hapszasin

Quentim

na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Azella

za armie czerwoną kaszpirowskiego i za to : Пусть всегда будет солнце  :D

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Quentim

A tak na serio, jest gdzies oficjalne info?

Badyl

Jest napisane tylko ze jest update do graci + na stronie glownej ,a kiedy wstana serwy to chyba nikt nie wie bo nawet glowne forum serwa wylaczyli

Eldalote

Cytat: Badyl w Listopad 03, 2009, 08:51:43 PM
Jest napisane tylko ze jest update do graci + na stronie glownej ,a kiedy wstana serwy to chyba nikt nie wie bo nawet glowne forum serwa wylaczyli
Bo musieliby mieć z 30 moderatorów żeby nadążyć to ogarniać :P
Changed forum acc => Bubacz

DonK.

czasami zaluje ze nie panimaje pa ruski bo bym tam juz dawno flame i drame tam przeniosl - nudni jestes jak Red podczas emo :P
Hapszasin

Ryuzaku

Azella

Cytat: Ryuzaku w Listopad 03, 2009, 10:15:37 PM
to sie naucz specjalnie

nie podpuszczaj go. jeszcze spełni groźbę i gdzie my takiego drugiego klauna znajdziemy?:)

DonK.

Hapszasin

Azella

Dawaj co masz :) dawno mnie nikt do łez nie ubawił mam nadzieje że nei jesteś gołosłowny :)

DonK.

Hapszasin

Azella

powinno mnie to jakoś specjalnie zainteresować? :) dawaj instrukcje z reakcjami nie każdy jak ty jest troche nie habla  :?

DonK.

Hapszasin

Nervoson

Hahaha ja widzialem tego typa jak dawal fotke na forum lexow :> bez koszulki.... nastepnym razem sie tak nie spinaj NightBird ;)

A jak by napisac petycje do nich zeby dodali takie cudo wiem wiem wie jestesm pojebany.... bez problrmu mozna dodac jezyk i zmieniac go w opcjach. Na 100% przyciagnelo by to wiecej ludzi do grania na ich serwery.

netheril

ale im wcale nie brakuje ludzi ^_^;
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Ryuzaku

Cytat: Nervoson w Listopad 14, 2009, 11:15:54 AM
Hahaha ja widzialem tego typa jak dawal fotke na forum lexow :> bez koszulki.... nastepnym razem sie tak nie spinaj NightBird ;)

A jak by napisac petycje do nich zeby dodali takie cudo wiem wiem wie jestesm -_-'any.... bez problrmu mozna dodac jezyk i zmieniac go w opcjach. Na 100% przyciagnelo by to wiecej ludzi do grania na ich serwery.

A dasz im pare milionow zeby dokupic licencje na eng?