Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

mazzim jako postac jest podobno sold i wczoraj byl na antku
ja kurde bylem za daleko i nie pokazalo mi listy dropa , w sumie 180+ freedoms+swords fail, 150+ espada+1 fail a clf w 100+ ubilo w 4h
retired

SanchoPansa

forum było padnięte a tu proszę jaka zmiana.. dark i alarion pod jedną banderą ??
kofacie się już ?
jakaś drama w OC ?
screeny, flame itd plix plox

lempartus

z tego co wiem freedoms zabili Antka 4 sierpnia więc o którym failu piszesz?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TheMyth

o kurde 180+ hmm nie pamietam kiedy taki online byl hehe. a ostatni antek z tego co slyszalem to tylko na pvp swordsi latali
Hiawatha (Swords) Lancer

Alarion

Cytat: lempartus w Sierpień 11, 2011, 03:38:13 PM
z tego co wiem freedoms zabili Antka 4 sierpnia więc o którym failu piszesz?

Ciekawe, ciekawe, zakladajac, ze antek stoi juz od zeszlego tygodnia, to wynikaloby, ze zrespil sie po... 1 dniu?

Wygladlo to tak: weekend nikt nie probowal
- pon. Wygrali freedoms i weszli w ponad 100 osob. Efekt? Od 23:00 polskiego czasu juz do 04:00, nie dali rady zbic ponizej 25%
- wt.  Freedoms nawet sie nie pojawili, my za wolno sie zebralismy, w efekcie weszlo ponad 100 espady. Niestety tez nie dali rady.
- sr. Tym razem ani freedoms, ani espada nie raczyli przyjsc chociazby na pvp, w efekcie wchodzimy i robimy jaszczura w rekordowym czasie.

Takze Lemp, cos sie pomyliles.

-----------------------------

My nie decydujemy jakie consty sa przyjmowane. Poza tym jak chlopaki stwierdza, ze czuja sie na silach, zapraszam na colo. Ja z pt Kaczora do nikogo poza 1 osoba nic nie mam : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

a ja juz mam dosc i wisi mi to

Lemp a jak tam waszemu const w Swordsach?  :D
retired

montezuma

4 godziny żeby ubić antka, niezły fail.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

Alarion

Cytat: montezuma w Sierpień 11, 2011, 05:04:26 PM
4 godziny żeby ubić antka, niezły fail.

Sorry, nie wszyscy są tak sfarmieni jak ludzie na ofie. Poza tym jak gadałem z Jasinem, to był bardzo zaskoczony naszym sposobem zabijania.

Otóż z racji, że antek poniżej 25% jest śmiercionośny dla 95% populacji serwera (niskie resisty, oe skilli i słaba jew.), w tym momencie zbieramy jak nakwięcej tanków, kiedy Antoniusz odpala swoje aoe rzygi ziemne, każdy tank stara się włączyć reflect magic i zdejmując jewelerkę, resisty, buffy, zarzucając sobie zerka - odbija w ten sposób w niego jakieś 100-350k damage. 2 dobrze skoordynowane party tanków, które ma cały czas kto resować, potrzebuje 2 h na zabicie go w ten sposób od 25%.

Wiem, że na ofie, to ludzie przeżywają to jego aoe, aoe weź pod uwagę, że np. taki europejski serwer, to zlepek przekoksów z Teona (głównie), Franza, Luny, przy czym online dalej gorszy niż 1 serwer ru ofa. Wynik taki, że na ten mimo wszystko kiepski on line mergniętych 3 serwerów, zostaje głównie banda najbardziej wyfarmionych ludzi.

Sam widzę różnicę w przeżywalności, gdy mam robe mastery na +27 i włożyłem trochę więcej resista (~~1250). Potrafię wytrzymać ponad połowę jego aoe na full buffie. Pewnie mogłoby być jeszcze lepiej, skoro Jasin nie umiera ani razu w czasie tego raidu, ale tu właśnie jest pies pogrzebany, ten serwer to 1/5 tego wyfarmienia co posiada oficjal, więc zadam pytanie:

Co ty pierdolisz montezuma?

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Mauro

Cytat: Alarion w Sierpień 11, 2011, 05:16:55 PM

Poza tym jak gadałem z Jasinem, to był bardzo zaskoczony naszym sposobem zabijania.
To oni jak bija?

dimkafo pisal ze odbil antka za 500k prawie : D

Alarion

dotychczasowo widział on 2 sposoby:

1) (na amerykańskim, przed transferem) 3-4 party deskem z palkami dla FI, do 25% HP antoniusza zealoty na 60% HP desek = mega kapy w antka. po 25% zealoty i full HP desek z mieczami aż do jego dobicia

2) po transferze na europejski, po prostu zbiór ~~15 constów i bicie go normalnei od początku do końca. Ludzie tam są spokojnie w stanei się healnąć.

@ Darth

+180 freedoms + swords?  A to niby ja bajki walę.

Stary, skoro wtedy do środka wbiło co najmniej 40 osób od nas, + jakaś część espady, a limit instancji jest ustawiony na 200 osób, to jak ci mogło wejść +180 freedoms + swords?

...

Cat Drama Maker

Dolendil

Alarion napisz plx jak sie robi inste (pamiętaj o wszystkich szczegółach)

Dyma

Cytat: Dolendil w Sierpień 11, 2011, 06:53:25 PM
nawet mnie to rozbawiło :D sam miałem odpisać podobnym postem ;p

edit: aczkolwiek po zastanowieniu to można tu waląc wall of text bo to zależy czy robi sie to w kilka osób, robią to 2 osoby, robię to ja/robił insektor ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Sabaton

DoctorHofmann 83+ Cardi- Koniec Driverowania

4th owner changed  :beksa:

Biz0n

DoctorHofmann "doszedl" do nas na 81 :D
Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Alarion

Cytat: Dolendil w Sierpień 11, 2011, 06:53:25 PM

Tak jakbyś sam nie robił z nami ; p

Cat Drama Maker

Sabaton

Cytat: Biz0n w Sierpień 11, 2011, 07:27:05 PM
DoctorHofmann "doszedl" do nas na 81 :D

he was almost 80lvl when i sold it in autumn 2009  :beksa:

netheril

Cytat: Sabaton w Sierpień 11, 2011, 07:00:00 PM
DoctorHofmann 83+ Cardi- Koniec Driverowania

4th owner changed  :beksa:
this owner was changed like 3-4 months ago :D
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Sabaton

Ajitaup gave antharas to party where mazzim play  hahaha

montezuma

Wiem, że na ofie, to ludzie przeżywają to jego aoe, aoe weź pod uwagę, że np. taki europejski serwer, to zlepek przekoksów z Teona (głównie), Franza, Luny, przy czym online dalej gorszy niż 1 serwer ru ofa. Wynik taki, że na ten mimo wszystko kiepski on line mergniętych 3 serwerów, zostaje głównie banda najbardziej wyfarmionych ludzi.

Sam widzę różnicę w przeżywalności, gdy mam robe mastery na +27 i włożyłem trochę więcej resista (~~1250). Potrafię wytrzymać ponad połowę jego aoe na full buffie. Pewnie mogłoby być jeszcze lepiej, skoro Jasin nie umiera ani razu w czasie tego raidu, ale tu właśnie jest pies pogrzebany, ten serwer to 1/5 tego wyfarmienia co posiada oficjal, więc zadam pytanie:

Co ty -_-' montezuma?

mam 3x 60 w każdej części , wow ale jestem przykoks, straciłem na ostatnim antku 3%, zabijaliśmy go w 2godziny i 10min mając ok 70osob. Ilość resist nie liczy się tak bardzo jak dmg osób i sposób ich rozmieszczenia.

Nie zasłaniaj się wyfarmieniem bo oba serwery miały h5 w podobnym czasie i mieliście dokładnie tyle samo czasu jak naia żeby sobie pozbierać kamyki.
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

netheril

Cytat: montezuma w Sierpień 12, 2011, 12:06:26 AM

Co ty -_-' montezuma?

mam 3x 60 w każdej części , wow ale jestem przykoks, straciłem na ostatnim antku 3%, zabijaliśmy go w 2godziny i 10min mając ok 70osob. Ilość resist nie liczy się tak bardzo jak dmg osób i sposób ich rozmieszczenia.

Nie zasłaniaj się wyfarmieniem bo oba serwery miały h5 w podobnym czasie i mieliście dokładnie tyle samo czasu jak naia żeby sobie pozbierać kamyki.
u was dlugi czas to sie "samo" zbieralo i w tym tkwi wasza przewaga  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Arimas

Cytat: montezuma w Sierpień 12, 2011, 12:06:26 AM

Co ty -_-' montezuma?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.