Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Alarion

zacznijmy od tego, że poza kilkoma pa (większość za adenę) nie kupiłem nic i nie wydałbym na to, co mógłbym sam osiągnąć.

Ale zakładając, że jestem typy osoby co lub wydać $$ dla jakiegoś efektu, szczególnei szybkiego efektu, to oferta wydaje się nie być zła.

Inna sprawa, że jeżeli jesteś w jakimś ogarniętym conście, to dostaniesz możliwość/ pomoc w power lvlingu zazwyczaj, także wszystko zależy gdzie/ dla kogo / jak szybko.

Cat Drama Maker

Itherus

cały czas 85, umieranie pozostawiam Tobie :P

Itherus

i za ile to jest najważniejsze słowo....  :D

Alarion

na inście bardzo rzadko umieram ))))

Cat Drama Maker

Alarion

zakładając, że od 82 do 85 chciałbyś kupić power lvl, ile byś dał i w jakim czasie byś oczekiwał? (zakładam, że raczej szybko chcesz 85)

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Arimas

Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 16, 2011, 02:25:49 PM
Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 02:13:01 PM
na inście nie bardzo rzadko umieram ))))
dobra skladnia :D
Odezwał się ten którego nie można zrozumieć jak PMuje się IG ;p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

już poprawiłem, pisałem na szybko jak się jakiś koleś w lolu długo strasznie wczytywał ; p

Cat Drama Maker

EsTeCzteryRkA

Cytat: Arimas w Sierpień 16, 2011, 03:00:33 PM
Cytat: EsTeCzteryRkA w Sierpień 16, 2011, 02:25:49 PM
Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 02:13:01 PM
na inście nie bardzo rzadko umieram ))))
dobra skladnia :D
Odezwał się ten którego nie można zrozumieć jak PMuje się IG ;p
bo ciemna masa jestes  :P

Acid

Cytat: Alarion w Sierpień 16, 2011, 11:12:17 AM
Po tobie nei spodziewałem się żadnej innej odpowiedzi, także bywa.

Cytat: Itherus w Sierpień 16, 2011, 09:38:02 AM
hahah pozer !

Bez odbioru bo Twoje posty są smutne.

AndyBishop

co takiego dają te anakimy że tak szybko pada antek i waldek?

PuFF

Mauro

anakim sporo podbija hp cp i masz mocnego aoe i zwyklego nuka bez reuse :P

Arimas

ktoś mówił, że ten AoE nuk anakima ma power 200 ;p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

ostanio na waldku w niedziele zbilismy w 60+ osob 1/4 hp bez anakimow w jakies 45min , nastepne 1/4 hp na 2 anakimy + magowie w 30min i jako ze bylo za malo osob waldka odwolano (d/c i pobudka w giran) ale espada nie dala rady go dobic wiec tak sie z nim bujali przez caly poniedzialek wiec moze dzis padnie
retired

Vraghor

ja to sie dziwie ze jeszcze was nie wywalili z klanu za nie pojawianie sie na eventach tylko farmienie (no tak klan tylko dla skili i wardow) , ale wczoraj juz altair o tym myslal na zebraniu pl :)
retired

Alarion

lol? 

Nie byliśmy raptem w niedzielę na valdku i pierwszym siege (na którym mieliście online koło 50 osób?)

Na pozostałych eventach byliśmy, więc przestań -_-' bardzo cię proszę.

A że nei chodzę na zebrania PT liderów? Po kiego, jak  kminię może 1/5 tego co oni tam "po ruskij szprychają", a Binga powie mi wszystko w 2 minuty, co wy tam bredzicie w ponad pół godziny.

Proszę cię Darth, ogarnij się wreszcie.

Cat Drama Maker

Mauro

jemu chyba chodzi o party sabatona

Alarion

jeżeli tak, to cofam co mówiłem, ale jak go znam, to bardziej brzmiało jak w naszym kierunku ; p

Cat Drama Maker

Apocalyptik

aw 72 lfp ;p ostatnie 2 tygodnie nie grałem prawie wcale, bo robota i samemu nudno. Online od ~18 jakieś 2-4 godziny dziennie.

We ride together, we die together.

Vraghor

lol alarion chcial mnie zagrowac! wciskam "zglos do moderatora"!

jestes przewrazliwiony na moim punkcie idz sie zmasturbuj to ci moze przejdzie , pisalem do sabatona
retired

Alarion

napisałeś tego posta zaraz po moi, mogłem spokojnei to zinterpretować w ten sposób.

Cat Drama Maker