Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

boxy sa uciazliwe ale czasem to jedyny sposob. Szczerze prawdziwa rekrutacja odbywa sie dopiero na 80+ wtedy widzisz kto gra, juz nie ma emo playerów  zostaja najwytrwalsi.
               Podły nałóg to l2.

DonK.

loled, na 10os u nas w pt(wszyscy powyzej 80) 4 to emo playerzy :P
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

ty sypiasz z koniem Eido ze cie takim emo zarazil? a teraz wyjdz z klanu bo sie czas wojen zbliza.
Hapszasin

Azella

emo? to ty walnąłeś emo na 74 :)

a to że jesteś boxem powszechnie wiadomo :)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

emo bo placzesz tak jak i on ale czemu jego expicie ale czemu on ma itemy etc w twoim przypadku to jedyny argument w tym flamie.
Hapszasin

damoon

nudzi mi sie w pracy wiec pociagne ten zenujacy watek. Według mnie najwiekszym emoquiterem w naszym party jest.... tara hapszy (tu zaskoczenie). Nikt tak czesto nie wychodził z party pozostawiając reszte z palcem w dupie  :oops:

DonK.

no ba dlatego pisze ze jest nas 4 :P
Hapszasin

Eido

Co się tam u Was w Lr-ach dzieje? jak czytam ostatnio rekrutacje na forum OC, na pytanie "poprzednie klany", bardzo dużo pisze LR, to może i ja się rozejrzę i Wam podprowadzę ze 2 nukerów :D... Jak coś to pisać pm w grze, zapewniam bardzo dobre warunki pracy, umowę na czas nie określony, ubezpieczenie zdrowotne, dentystę i 4 h wolnego w ciągu doby na sen :) :D
Ps. nie Donk Wc nie nadaje się do party magów, nie pytaj mnie więcej....

DonK.

a afk sps? bedziesz mogl mnie dualboxowac yoyo? sry ryjek Eido ma pierwszenstwo.
Hapszasin

qrono

Dzień dobry!

const party lf cardi 78+.

WTB PA do 20kk.

pozdro!
qrono - Iss Enchanter - 90 - sold!

errorcrc

"cześć jestem damoon lubię farmic solo i dbam o własny tyłek, jak nie dostane ikarus fistów to strace sens życia " :o
I kto wygrał konkurs na największe emo ?:P

damoon

"czesc, jestem Errorcrc zbieram listki na dynasty set dla Badyla ale najpierw sobie kupie bo bawie sie w shogala". Kto wygrał konkurs na hipokryte roku?

ps. w pierwszym i drugim zgadzam sie 100%. Trzecie wytrzasnales z dupy oO

DonK.

jak dobrze ze znowu nie bedzie mnie wieczorem :D milej (kolejnej)rozmowy na vt kto jest bardziej mentally retarded.
Hapszasin

errorcrc

Cytat: damoon w Luty 19, 2010, 08:27:33 AM

A robienie z tego kolejki do epików bo ktos więcej loguje botów to kpina :p Wiec kilkudnowe dni biora sie na poszukiwania sensu zycia i zastanawianie sie czy dalej pchac ten wozek.. ale niestety poki co nalog zwycieza :x
z dupy to są twoje argumenty poparte albo zazdrością albo -...- wie czym :?

damoon

czego mam Ci zazdroscic  :oops: Chyba nie tego ze zapierdalam na Twoje itemy..

errorcrc

damoon

nie ulega frekfencji. Ja wiem ze jestem ru%^@# w dupsko. Ty rowniez tez to przyznajesz.
No i co zmienia/zmieniło? Nic. A i tak wkur#$%#% mnie argumentami ze caly czas solo farmie. Loled.

Ryuzaku

chopaki chopaki, nie klocic sie , lol! co wy w LR jestescie zeby tak na siebie najezdzac? oO
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

damoon

ano nasz party leader zachował sie mało adekwatnie wyciagająć na to forum nasze sprawy  :D

DonK.

Hapszasin

errorcrc

ty damon na 100% masz jakieś papiery na to że jesteś nie przystosowany do życia w społeczeństwie albo przynajmniej na to że wszelkie interakcje społeczne sprawiają ci ból i zabierają sens życie. Lub masz żydowskie korzenie .... Tyle na temat bo ja to ktoś kiedyś powiedział "nie kłóć się z głupcem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"  :oops:

Itherus

Cytat: errorcrc w Luty 19, 2010, 03:18:14 PM
ty damon na 100% masz jakieś papiery na to że jesteś nie przystosowany do życia w społeczeństwie albo przynajmniej na to że wszelkie interakcje społeczne sprawiają ci ból i zabierają sens życie. Lub masz żydowskie korzenie ...

:D haha

damoon

Cytat: errorcrc w Luty 19, 2010, 03:18:14 PM
ty damon na 100% masz jakieś papiery na to że jesteś nie przystosowany do życia w społeczeństwie albo przynajmniej na to że wszelkie interakcje społeczne sprawiają ci ból i zabierają sens życie. Lub masz żydowskie korzenie .... Tyle na temat bo ja to ktoś kiedyś powiedział "nie kłóć się z głupcem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"  :oops:

z tego wynika, ze przegrałem polemike z tobą?

Ryuzaku

DZIENDOBRY KONIEC DRAMY, WSZELKIE DRAMY I SPORY WEWNETRZNE SA ZAREZERWOWANE DLA CZLONKOW LAST RESORT, DZIEKUJE!
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.