Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kheled

Cytat: Gorthall w Czerwiec 01, 2010, 11:22:34 PM
Cytat: Compeed w Czerwiec 01, 2010, 11:11:07 PM
Cytat: sommer w Czerwiec 01, 2010, 11:04:36 PM
Co do polityki wojen, to mamy tylko takie, na ktore mozemy sobie pozwolic , moonspele i ich lol ally.
Dalszych planow niemamy, czas pokaze jak sie sytuacja rozwinie
Jesli piszesz o tym polaczkowo swords pt , to pozostawie to bez komentarza, reszta aegis neutral

oj, oj, gdzie to waleczne OC które na Dexie miało wojenke z całym serwerem jak jeszcze w B gratkach latało? A swords pt PL sie nie przejmuj, nie traktują was jak wrogów tylko jak klocki lego którymi czasem się pobawią. :D
Wam po ponad roku farmy w lol klanie też widzę te przejście do Swords nieźle psyche zryło i wasze ego połechtało. Chłopaki z OC grają 4-6 miechów i mają wojny z kilkoma klanami w tym 2 które posiadają zamki (fakt aegis to nie jest, ale jest tam trochę wyfarmionych graczy).
Terror Team poza DonK się tak nie wozi :P , a stawiam, że by was zjedli. Szanujmy się :)

Ja tam szanuje czesc osob z OC zwlaszcza ludzi z ZOMO :) z ktorymi wspominam milo gre. A reszta hmm nc

I co do mojej wypowiedzi wczesniejszej w LRach nie bylo wojen w ogóle a my tez w Tau dawalismy sie PKowac lolka w S i S80 :P  wiec nie obrazajcie sie na nas czynilismy tak samo :)
Benek - BD 85 lvl {Lancer}

TheMyth

Hiawatha (Swords) Lancer

Madith

Cytat: Kheled w Czerwiec 01, 2010, 11:14:52 PM
Hmm lol polaczkowo pt hmm jakos ludzie z OC nawet flagowac sie niechca chociaz sa s80 w fogu :). Tylko pytanie czemu bo maja 80 lvl my 80-82 lvl  wiec pytanie kiedy zaczniecie sie flagowac jak bedziecie miec 82 ( my juz 84 )  to zapewne tez nie :)

Donk cos pod temat Azex'a :D o PvP za miliony lat ( bez urazy Azex :) ).

A podniecanie sie jak wpadam po fame na forte w 3 osoby  i wypadaja  3 pt OC hehe :D to no comment :)  chociaz byscie sie flagowali  jak macie nikle szanse ale zawsze je macie :) my tez sie bilismy z hight lvlami ( czasy LR i Tau ) wojny wcale nie majac , ale jak wy boicie sie oddac jak EE ze mna przychodzi to tez dobra sprawa :)

3pt oc na 60-70lvlach w A gradach vs 3osoby 81+ w s80 etc ...tez mi wyczyn

Cytat: Gorthall w Czerwiec 01, 2010, 11:22:34 PM
Cytat: Compeed w Czerwiec 01, 2010, 11:11:07 PM
Cytat: sommer w Czerwiec 01, 2010, 11:04:36 PM
Co do polityki wojen, to mamy tylko takie, na ktore mozemy sobie pozwolic , moonspele i ich lol ally.
Dalszych planow niemamy, czas pokaze jak sie sytuacja rozwinie
Jesli piszesz o tym polaczkowo swords pt , to pozostawie to bez komentarza, reszta aegis neutral

oj, oj, gdzie to waleczne OC które na Dexie miało wojenke z całym serwerem jak jeszcze w B gratkach latało? A swords pt PL sie nie przejmuj, nie traktują was jak wrogów tylko jak klocki lego którymi czasem się pobawią. :D
Wam po ponad roku farmy w lol klanie też widzę te przejście do Swords nieźle psyche zryło i wasze ego połechtało. Chłopaki z OC grają 4-6 miechów i mają wojny z kilkoma klanami w tym 2 które posiadają zamki (fakt aegis to nie jest, ale jest tam trochę wyfarmionych graczy).
Terror Team poza DonK się tak nie wozi :P , a stawiam, że by was zjedli. Szanujmy się :)

dokladnie :d wczesniej jakos tylko donku cos  tam flamowal na oc i lry a teraz nagle ludzie z takich samych polaczkowych klanow w jakich my gram poszli do swordsow etc to nagle wielcy promastaheloelo320 playerzy.

Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

Kheled

Pt Gorsta jest w A grade nice hehe  nie wiedzialem i ja nie hatuje ja tu spamuje :)  i nabijam posty :D

Madith

pt gorsta nie, ale moje jest, fazika jest, i jest sporo osob w a gratach, ktorzy przychodza bronic forty/nabijac fame.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

lempartus

Ja nie lubię używać języka wziętego prosto z rynsztoka, ale .. wszystko ma swoje granice
Drodzy super -_-'iści koledzy z Tau - potocznie nazywani party Benka.
Specjalnie Was tak grupuje żeby nie urazić części ekipy Tau tworzący teraz nasz klan, gdyż są to fantastyczne osoby i oby grało nam się razem jak najdłużej.

Zastanawiam się co wam tak kompletnie zryło mózg że podniecacie się z zabicia kilku osob w a i b gratach. Nawet nas nie podnieca pvp na Sos.
Pytacie czemu się na Was nie flagujemy, a Wy atakowaliście niby Top klany.
Po pierwsze:

Nie jesteśmy -_-'ani
Nie wymagaj żeby chłopaki z 70 lvl się rzucali na osoby 82/83 lvl, chyba że nas masz  patrz pkt 1
Nie -_-' głupot że mieliście wojny z Top klanami - jedyna Wasza wojna z czasów gdy byliśmy w ally to Deusy - faktycznie jest to top klan pokroju swords
Cały czas myślałem że jesteście paczką fajnych kolesi, ale prawda okazała się brutalna jesteście bandą -_-'iarzy walących konia z radości jak wam się uda zabić jakieś lol party.
To was naprawdę podnieca?
Musicie w 3 dagerów gangować DoE, żeby poczuć się męsko ?
Jaja ogolić i do przedszkola wysłać.

Co znów wymyślicie jak przyjdziecie w4 -5 party na naszą fortę z całym party alt klanu, że znów Fame/crp przyszliście farmić? Ze wasz cl clan gate tylko for fun robił, jak takim lolkom za których nas macie nie możecie odebrać forty żeby Wasze pro uber -_-'iste party mogło inste pierwszy raz w życiu zrobic

Rozumiem że Wam cały czas żal dupę ściska że ludzie woleli do nas dochodzić i na was się wypięli. Widać mieli powody, a swoim zachowaniem potwierdzacie że dobrze zrobili.

specjalnie dla Chiniola z pozdrowieniami

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Compeed

Oooo yeah, Lempuś sie zdenerwował  :D. Otóż co ode mnie :). Tau z założenia miał być klanem jednego party które później miało zamiar iść "swoją ścieżką", tak też się stało, jedynie po drodze troche ludków nam przybyło. Nikt u nas nigdy nie miał zamiaru tworzyć z klanu potęgi. Ludzie przyszli, ludzie odeszli a my zostalismy na swojej ścieżce. Nikt u nas nie bawi sie siusiaczkiem na widok OCków co najwyzej każdemu banan na buzce się pojawia bo widzi okazje to "dobrej zabawy". Jestes Lempuś zbyt samokrytyczny mówiąc, ze zabijamy jakieś lol party z OC, czyżbys siebie także za taką osobę uwazał? Traktujemy grę jak grę i czerpiemy z niej to co sprawia nam przyjemność, nie nazywamy gówniarzami, debilami graczy którzy zabijają nas, ponieważ następnym razem to my możemy zabić ich, takie życie. Na waszą forte przychodzi się po fame i CRP, a bez alt klanu zawinelibyście pupki i tyle byloby zabawy. Takze glowa do góry, nie ma się co denerwowac :)

Roxis

Chiniol widze ze ciagle uzywasz tej samej wymowki lecz w tym wypadku troche ja zmodyfikowales ;p  :oops:

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

sommer

Cytat: Kheled w Czerwiec 01, 2010, 11:41:51 PM
Pt Gorsta jest w A grade nice hehe  nie wiedzialem i ja nie hatuje ja tu spamuje :)  i nabijam posty :D

benek chyba pomyliles nas z jakims innym pt ... w naszym klanie niema jeszcze full s80 pt :oops:
a ze wy farmicie juz 1,5 roku i  macie prawie s80 pt to GZ
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

sommer

Cytat: Compeed w Czerwiec 01, 2010, 11:59:27 PM
Nikt u nas nie bawi sie siusiaczkiem na widok OCków co najwyzej każdemu banan na buzce się pojawia bo widzi okazje to "dobrej zabawy".

nie wiem  jaka masz przyjemnosc z pekowania ludzi, ktorzy sa na tym serwerze rok krocej od was  :oops:  czemu niesprobujesz z pt errora, sa tutaj mniej wiecej tyle samo czasu co wy?
L2 Paradise  Zayl- glad
L2 DEX Zayl- PP
Lancer Gorst- WC
Skelth Gorst- WC

Compeed

Ojej, a wy się tak każdego Moonspelka pytacie "Sorry, ile już grasz, bo nie wiem czy moge Cię zabić czy też honor mi nie pozwoli".

lempartus

ależ żalem wali.
Szczerze to mamy wyjebane na to czy nas będziecie pekować czy nie, w końcu zaczniecie i Wy dropić sprzęt.
Potrzebujecie podbudować w ten sposób swoje ego super, w końcu dziś był dzień dziecka i wam się coś od życia należy.
Zastanawia mnie tylko co zrobicie jak swords kopnie was w dupę za brak aktywności na epikach/siegach ? dalej będziecie tacy pro?

Cały szacun dla party Errora, chłopaki są o niebo lepiej wyposażeni, wylewelowani i zrobili milion razy więcej rzeczy na serwerze niż Wy ale nigdy tak wysoko dupy nie podnosili jak wy to robicie w tym momencie.
Party Benka, jesteście wstanie zjechać im chociaż CP ?
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

DonK.

Cytat: sommer w Czerwiec 02, 2010, 12:10:26 AM
Cytat: Compeed w Czerwiec 01, 2010, 11:59:27 PM
Nikt u nas nie bawi sie siusiaczkiem na widok OCków co najwyzej każdemu banan na buzce się pojawia bo widzi okazje to "dobrej zabawy".

nie wiem  jaka masz przyjemnosc z pekowania ludzi, ktorzy sa na tym serwerze rok krocej od was  :oops:  czemu niesprobujesz z pt errora, sa tutaj mniej wiecej tyle samo czasu co wy?
nie sprobuja, juz pytalem :) do was moga pogadac sobie poki w a jestescie :)
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Alarion

Ale Chiniol, po co się bić z ludźmi, co mają od groma ludzi +83 ze skillami podbitymi na +20 itd? Ja nie mam frajdy bić się z enemy 3 x mocniejszymi, ale takie mooncwele, fame mają sporo więcej s80 od nas i jakoś rady nei dają, ale ofc daaaleko im do aegis czy innych topowych klanów. 

A co do Benka, to ja nie widzę, by ktoś się podniecał, że przyszliście we 3 farmić fame Za to wy lekko się skompromitowaliście, że w 3 party (a nawet więcej troszkę) party wyfarmionych +83 party swordsów nie mogliście "Polaczkom" forty zabrać przez godzinę...

W kwestii naszego stosunku do PvP, to jak pisałem, gracie tu (niektórzy) ile gracie, a np takie moje party niecałe 4 miechy, więc oczekujesz, że wyskoczymy na ludzi +80? A poza tym po co nam war z Aegis, skoro bijemy się z masą innych osób, którzy są na poziomie fame ally, ultimate itd.

Czemu nie powalczysz z osobami, które grają tu tyle co wy? Np Party Errora? Nie wiem czy bicie ludzi  A/S jest takie fajne O_o

A jak w Tau farmiliście rok jako PvE klan, to wtedy cichutko i było  "one party clan" tak zaczęliście w Tau i tak skończyliście. Teraz wielcy Haterzy całego polskiego coumminty  xD
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Compeed

Lempuś - naści chusteczkę, otrzyj piankę z usteczek, nie warto sie tak nagrzewac :)
Donk - nie mnie decydować o takich ustawkach, osobiscie mnie to lotto, przeciez to tylko gra :)

DonK.

sure ze tylko gra, ja was widzialem jako pure pve klan pozniej jako dywan a teraz jako kozakow na forum a to tak prosto zweryfikowac :)
ok wyzwanie updated, error mowi ze na full buffie sam zabije to pt Tau :)
Hapszasin

TheMyth

yy donk ty masz jakas opsesje na temat dywanow? :o wszedzie je widzisz , moze czas na leczenie:P
Lemp oc bijemy bo fajnie sie potem czyta ich flame na pm-ach albo na bialo jak placza i sie zala. No ale my przeciez jestesmy Ci najgorsi  :oops:
Spokojnie lemp wytrzymamy w swordsach tyle ile trzeba natomiast jestem ciekawy jak dlugo oc pociagnie, podobnie jak na dexie? tyle ze tu pt sie wyexpi i pojdzie ...... ale zycze jak najlepiej i najdluzszej gry w oc ( bo fajna zabawa).

btw. chociaz forum sie cos ruszylo :P
Hiawatha (Swords) Lancer

Azella

Cytat: Kheled w Czerwiec 01, 2010, 11:26:09 PM
I co do mojej wypowiedzi wczesniejszej w LRach nie bylo wojen w ogóle a my tez w Tau dawalismy sie PKowac lolka w S i S80 :P  wiec nie obrazajcie sie na nas czynilismy tak samo :)

EEE  co masz na myśli :) bo z tego co ja pamietam to wojny były od 45 lev :) czyli wizyt próbnych na frozen :)

nie wiem o co ta drama teraz jest :) jak coś to ja wartag więc smiało tymi nożami walcie do mnie tylko walczymy do końca:)
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

Kheled

Czemu nazwaliscie  nasze pt "Party Benka"  to glupio brzmi.

Do Donka:  na razie  to spotykamy Espade i 1 najczesciej assasinow zadko hmm  nie wiem gdzie expicie ( i nie mow mi ze w cytadelli pfi ). Choc wasze pt magow ladnie dalo nam w kosc raz , ale za chwile padli jak przyszlismy znowu :D. Trzeba probowac sie bic a nie patrzec jak PKa czy free pvp sobie nabijaja. Walczysz to sie bawisz i uczysz.

Lemp co do wojen hmm  w Swordsach moga odwolac all wojny jak dla mnie jak ktos sie sflaguje ( czy flagowal kiedys a nie byl znajomym ) to nie stalem i nie czekalem az mnie PKnie  (  wyjatki to tyrek i destracz ci to mnie biednego BDka na hita czasami zloza jak na self bafie bilem na doe ).

I PRZECZYTAJCIE UWAZNIE MOJ POST  WCZESNIEJ POSTAC 1 NA LANCERZE ZALOZYLEM 20+ CZERWCA  CZYLI 11 MIESIECY TEMU POTEM BYL REROL NA BDKA  MOZE JAK DUZYMI LITERAMI NAPISZE TO ZROZUMIECIE

a tak w ogóle graty pvp z moonspellami :)  i przestancie sie czepiac flejmowac tylko napiszcie znowu ze idziecie na nas w 2 pt :D  to poczekamy znowu w fogu na was :)  moze bedziesz mial wiecej screenow z pamiatka  tym razem dywan z nas zrobicie :)

Milej zabawy. I nie denerwowac sie tak bo wam cos tam peknie :D

P.S. to ironia byla  :P bo tam przeciez nie latalismy w B grade na A czy S :P  od razu mielismy 76 +  i gotowe postacie ze skillami na +20 ( kurde dajcie mi kase to chodz jeden skill taki bede mial :P )

Alarion

panowei aka "Benek team", tekstem, że Tau miało być z założenia "1 party clan" to właśnei wyszedłeś na hipokrytę roku, czemu? :

1) namawianei nas i wielkie oburzenie, gdy OC nei chciało jednak dojść do Tau
2) Rekrutacja na forum (po co?)
3) próba podkupienia kilku osób od nas, że pomożecie scrafcić s80 jak dojdą do was (po co, skoto to 1 party clan?)

Jeszcze by mi się coś przypomniało, ale śpiący jestem.

No to dawaj Benek i panie Compeed (zapewne Xarandiel, czy jak ty tam masz, a jak nei to się przedstaw na forum)  moar PK z enemy równymi sobie. Ścigajcie dalej nasze consty (Party Fazika, albo Maditha) i PK-ujcie. Mam nadzieję, że wasz CL jest dumny z waszych dokonań ; >

Co do skilli +20, to mowa była o reszcie tych party co przyszli z wami na fort.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Chiniol

Cytat: Alarion w Czerwiec 01, 2010, 06:44:47 PM
Cytat: Chiniol w Czerwiec 01, 2010, 06:04:48 PM
gdzie wszyscy maja wszystkich w dupie,

abstrachując od reszty posta, rzowiń tę myśl..

Ok Alarion chciałeś znać znaczenie mojego postu... wiec proponuje uważnie przeczytać posty z 108 i 107 strony (ostatnie2) aby w pewnym sęsie zrozumieć...

Wystarczyło lekko sprowokować aby (nastąpiły wyzwiska, prześciganie się w -_-'istości i -_-'owatości, płaczu ze bije mnie 82 lvl kiedy ja mam 80... itp itd xD) nazwijmy to ożywioną dyskusją która świetnie przedstawia sytuacje polaków i polskich clanów oraz ich mentalność na serverze.

To jest jeden z powodów dla których jestem w ruskim clanie a nie w tym waszym małym bagienku.

Cytat: Alarion w Czerwiec 02, 2010, 12:35:02 AM
Ale Chiniol, po co się bić z ludźmi, co mają od groma ludzi +83 ze skillami podbitymi na +20 itd? Ja nie mam frajdy bić się z enemy 3 x mocniejszymi, ale takie mooncwele, fame mają sporo więcej s80 od nas i jakoś rady nei dają, ale ofc daaaleko im do aegis czy innych topowych klanów. 

Mam pytanie:) to kiedy zamierzasz się bawić w pvp ? jak wszyscy na serverze beda mieli 85 i 100% i skille +30 / +15 ? top sprzet +16 ... boss jevelery rowniez +16 :D Hummm mi to przypomina jakis hirate priv minimum x5000 xD.

Cytat: lempartus w Czerwiec 01, 2010, 11:44:43 PM
specjalnie dla Chiniola z pozdrowieniami

http://img576.imageshack.us/img576/3534/shot00105.png

http://img199.imageshack.us/img199/215/shot00106a.png

http://img15.imageshack.us/img15/4118/shot00107g.png

Lemp to sa Moonspele a nie DeusExMachina :D, btw graty za zjechanie ludzi w a grade na buffach od profeta ... pewnie podczas rebuffa byli ^^ i to jeszcze z użyciem party ud xD.

Gorthall

Ależ dyskusja, ależ emocje dzień dziecka w pełni  :afro: i o dziwo....zero flamu na LR...świat się kończy  :P
Gorthall - EE 80+
Last Resort Clan
Lancer @ RU OFF

Azella

alarion szczerze to nie bardzo rozumiem tego całego tego.

oni was pk, zabierają fortecę i? widać sprawia im to frajdę. Nie rozumiem całego oburzenia. Co do bicia się z wyfarmionymi party to uwierz mi ale na takie jeszcze nie trafiliście :)

assasini nie farmią w tuly a przynajmniej nie przy wejściu :) wczoraj wpadliśmy na dwa hero party clf i trzecie które przybyło dorżnąć watahy.

co do samych zaczepek swordsów.. hm.. jakiś czas temu krążyła obiegowa opinia że to nasza wina ale widać nie do końca :)

że zacytuje klasyka: dużo miał mało mleka.

bić się zaczną wcześniej czy później. Benek myśle że akurat swordsi mają tyle enemy że nie musicie  za a grade latać :)

a generalnie to LR rzomdzi (tak to leciało?) i to ich wina  :noob:

pozdrawiam zestresowanych
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

Cytat: DonK. w Czerwiec 02, 2010, 12:38:09 AM
sure ze tylko gra, ja was widzialem jako pure pve klan pozniej jako dywan a teraz jako kozakow na forum a to tak prosto zweryfikowac :)
ok wyzwanie updated, error mowi ze na full buffie sam zabije to pt Tau :)
dużo miał mało mleka, czyli ciag dalszy braku odp po 3 stronach szczekania :)
Hapszasin

Compeed

Tak jak Benek pisal, dla nas to tylko ubaw a OCki to traktują jakbysmy im do domkow sie wlamywali :(. Ludzie to tylko gra, czy przegrasz pvp czy wygrasz, w twoim zyciu nic sie nie zmieni, tam licza sie zupelnie inne aspekty. Naprawde nie ma sensu uzywac niecenzuralnych slow.
@Donk - ja juz mowilem, nie mam mocy by o tym decydowac, dla mnie to tylko fun, bez wzgledu na wynik.