Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Toteż zgadzam się Deep, ale po prostu jestem uczulony na bullsh1t ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

@Darth: Jeśli klan który zdobył zamek i to Goddard(Jeden z lepszych) dla Ciebie nie kwalifikuje się do "Jednego z topowych klanów" to proszę Cie ładnie opisz swoje kryteria jakie musi spełniać klan, żeby można było go nazwać "Jednym z topowych"

@Deep: Srsly ale jedynie party lempa widziałem jakiś miesiąc temu na drugim porcie od ducha z hunters, kiedy bili się bodajże z CLF lub Swords.. Party Specnazu jeszcze widziałem pod oren.. Co prawda oni już w LR na lvlach 60+ ostro ciskali wszystko co się rusza więc nie mogę się czepiać, że trochę odpuścili(Przynajmniej tak mi się wydaje)

Zdradź nam tajemnice i podaj gdzie latają OC na PvP to może uwierzę ;p bo bynajmniej po LOA/DV to wy nie ganiacie

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Gildus

Cytat: r3ni w Maj 23, 2011, 04:01:12 PM
Czy może lepiej dojść na VH ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Jesli startujesz calym CP a ludzie w nim grajacy nie sa z high/mid ratow i nie poddadza sie na quescie na pierwsza profe. Ew dolaczajac do istniejacego.

Cytat: HellSign w Maj 23, 2011, 04:18:34 PM

Siedzisz z CP 40-76 Kata i all macie wep+150, sety a/dynasty(=sgr teraz).

0o to ile tam na Lancerze kosztuje aa?

...
Cytat: Gildus w Maj 16, 2011, 03:06:17 PM
Cytat: Alarion w Maj 16, 2011, 02:51:00 PM
na VH jest polski klan, czy to tylko taki pet clan przechowalnia, zanim się pójdzie gdzieś indziej?
to drugie.

Czasem z tego co piszecie mozna wywnioskowac ze lancer w tej kwestii jest dosc podobny ;d
Lancer: Gildus Cardi81 - retired
VH:  Cardi -> Aeore Healer - retired
Innova EU off: bored :P
Cardi 4evah

Arimas

Przecież mają zamek :D

AA sprzedają po 5a

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

DeepInside

Cytat: Arimas w Maj 24, 2011, 01:22:39 AM
Zdradź nam tajemnice i podaj gdzie latają OC na PvP to może uwierzę ;p bo bynajmniej po LOA/DV to wy nie ganiacie
oO

the OC's most mysterious secret:
zgodnie z regulaminem każdy member OC ma obowiązek nabijania sobie licznika pvp zabijając swoje boxy w rifcie :]
nigdy nie biliśmy się i nie mamy zamiaru walczyć z jakimkolwiek top klanem na Lancerze... nie wiemy jak wygląda HB/GC/spoty pod Oren/DV/LoA i nie zamierzamy tam się pojawiać, bo wszędzie tam jest ciemnooooo i straszyyyyyyyyyyyyyyyyyy

widzę że na tym forum coraz więcej ludzi wie co się dzieje w OC nie mając z nami nic wspólnego od wielu miesięcy - zazdroszczę Wam tej umiejętności :]
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Neural

W LOA to faktycznie jakieś dziwne głosy słyszę więc z tym że straszy mogę się zgodzić:D
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

Arimas

Oj deep... ja się nie bawię w hate i sarkazm tylko stwierdzam fakty

Gram w godzinach w których większość innych CP gra i jakoś nigdzie poza miastami OC nie widać :<

Quentim

Od miesiaca moje party dzien w dzien koksa na dv jezeli tylko nie robi czegos innego lub nie ma skladu. Moze glizdy to nie jest top spot i nie ma sie czym chwalic, ale jest czesto nawiedzany przez party z podobnym sprzetem i lvlem. Chyba slabo szukasz.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Arimas

Niemożliwe, darth poza miastem? O.O

Alarion

Pisałem o 2 party z OC, które widuję na top spotach i miałem właśnie na myśli pt Lempa (chociaż od jakiegoś czasu już nie widzę ich) i pt Kaczora, które ostatnio pojawia się faktycznei dosyć często w HV. Deep, ja mam to samo podejście co Arimas, bo ja nie mam powodu do hate'owania. To, że kilka osób toczy pianę z pyska na mój temat, nie znaczy, że mój każdy post jest tylko w celu obrażenia, rzucania mięchem itd.

Zakładam, że w OC jest jakieś 6-9 constów. Jeżeli wg ciebie kilka z nich się doexpia, to reszta biega po pvp itd. co też napisałeś. Dołączam się zatem do pytania Arimasa.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Itherus

a ja tam -_-' widzę bo często jest mgła... 

doszly mnie słuchy ze organizujemy wspolnego spota na wakacjach gdzies nad jakims jeziorem? prawda to?

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Vraghor

@Darth: Jeśli klan który zdobył zamek i to Goddard(Jeden z lepszych) dla Ciebie nie kwalifikuje się do "Jednego z topowych klanów" to proszę Cie ładnie opisz swoje kryteria jakie musi spełniać klan, żeby można było go nazwać "Jednym z topowych"
goddard to jeden z lepszych? plz
licza sie tylko aden i giran - zadnego z nich nie macie wiec o co kaman?
macie zerg zeby robic antka, baiuma etc.? juz chyba nie
liczba hero tez raczej nie powala na nogi a obawiam sie ze w nastepnym miesiacu bedzie jeszcze gorzej
niestety kazdy klan ma wzloty i upadki, Ass ma w tej chwili raczej prosto w dol

@Deep: Srsly ale jedynie party lempa widziałem jakiś miesiąc temu na drugim porcie od ducha z hunters, kiedy bili się bodajże z CLF lub Swords.. Party Specnazu jeszcze widziałem pod oren.. Co prawda oni już w LR na lvlach 60+ ostro ciskali wszystko co się rusza więc nie mogę się czepiać, że trochę odpuścili(Przynajmniej tak mi się wydaje)

to chyba wy siedzicie w miescie caly czas, codziennie 19-23 siedzimy albo na DV na glizdach (no na pewno nie uber spot ale koks zajebiaszczy i co chwila wpadaja Freedomsi, Swordsi albo inne badziewie zreszta zeby utrzymac calego spota trzeba co chwila sie flagowac na randomach albo pekowac - specjalisci to Quentim i Blank), albo w Stakato (no tak nie topowy spot ale wybijamy na rbka itemki), czasem poczatek LOA (nie zawsze ostatni np miedzy sercem a mostem siedzielismy kolo rbka) albo Seed of Anihilation (a tutaj to na pewno nie zagladasz wiec jak mozesz nas widziec)
Cytat: Arimas w Maj 24, 2011, 10:10:16 AM
codziennie a co mam niby robic w miescie, i  do twojego pytania z HV - solo siedze rzadko ale jezeli juz to na drakosach albo w mosie kolo gremorego, i powiedz czemu chcesz na mnie zapolowac tak jak pisales - zeby przydziobac Alarionowi? Sprobowac mozesz :)
retired

Arimas

Darth ty ku*wa jednak jesteś głupi :D czy jak ktoś coś od ciebie chce to automatycznie znaczy, że nasłał go alarion lub jak to napisałeś "chce się przydziobac"? tbh on nawet pewnie nie wie o co chodzi )

PuFF

Cytat: Vraghor w Maj 24, 2011, 04:07:33 PM
goddard to jeden z lepszych? plz
licza sie tylko aden i giran - zadnego z nich nie macie wiec o co kaman?
macie zerg zeby robic antka, baiuma etc.? juz chyba nie
liczba hero tez raczej nie powala na nogi a obawiam sie ze w nastepnym miesiacu bedzie jeszcze gorzej
niestety kazdy klan ma wzloty i upadki, Ass ma w tej chwili raczej prosto w dol

to chyba wy siedzicie w miescie caly czas, codziennie 19-23 siedzimy albo na DV na glizdach (no na pewno nie uber spot ale koks -_-' i co chwila wpadaja Freedomsi, Swordsi albo inne badziewie zreszta zeby utrzymac calego spota trzeba co chwila sie flagowac na randomach albo pekowac - specjalisci to Quentim i Blank), albo w Stakato (no tak nie topowy spot ale wybijamy na rbka itemki), czasem poczatek LOA (nie zawsze ostatni np miedzy sercem a mostem siedzielismy kolo rbka) albo Seed of Anihilation (a tutaj to na pewno nie zagladasz wiec jak mozesz nas widziec)
Cytat: Arimas w Maj 24, 2011, 10:10:16 AM
codziennie a co mam niby robic w miescie, i  do twojego pytania z HV - solo siedze rzadko ale jezeli juz to na drakosach albo w mosie kolo gremorego, i powiedz czemu chcesz na mnie zapolowac tak jak pisales - zeby przydziobac Alarionowi? Sprobowac mozesz :)
i wypowiada sie WC z lukiem!! ktory nie rebufował tylko kajtował! wkocnu +++ dps dla pt!! na necro bijesz tylko z ds'a?? f1 f1 f1 f1 f1?

DeepInside

Cytat: Alarion w Maj 24, 2011, 10:21:23 AM
Zakładam, że w OC jest jakieś 6-9 constów. Jeżeli wg ciebie kilka z nich się doexpia, to reszta biega po pvp itd. co też napisałeś. Dołączam się zatem do pytania Arimasa.
czy to jakieś przesłuchanie na moją prawdomówność czy też inny test? :>
specjalnie się z Wami droczę i również w tym poście nie wymienię constów, które bawią się w pvp znacznie wiecej niż w pve... jeśli macie odwagę trochę pobiegac po dv a nie tylko tpowac się pomiędzy krasiami/duchami to bez trudu ich znajdziecie,
oprócz dv pisałem tez o innych spotach - nikt Wam nie będzie udowadniał że farm jest przereklamowany... żeby nie było nieporozumień: nie twierdze że wyniki OC są megapr0 ale na pewno nie można OC już nazwać chłopcami do bicia

w OC jest aktualnie 12 constów licząc lowbików z DramaQueens - na moje oko 6 z nich zajmuje się głównie pve :]
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Vraghor

Cytat: PuFF w Maj 24, 2011, 09:00:23 PM
i wypowiada sie WC z lukiem!! ktory nie rebufował tylko kajtował! wkocnu +++ dps dla pt!! na necro bijesz tylko z ds'a?? f1 f1 f1 f1 f1?
bez kitu nie wiem kim jestes ale widac ze niezle ci ci w glowie poprzewracalo   :noob: nie przypominam sobie tez zebym kiedykolwiek z toba gral wiec siatap , a co do mojej gry wckiem to prosze sobie obejrzyj a potem zamilknij lub wstaw swojego frapsa (tylko z wykoksanej przez siebie postaci a nie z drajwerowania u alariona)
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,37935.0.html
http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,38583.0.html

@ alarion
w oc z dramaqueens jest aktywnych 6-7 party
retired

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Quentim

Darth po wyjsciu z party analiona dowiedzial sie ze lami i nie ogarnia, (wczesniej ponoc wszyscy sie kochali, zajebista atmosfera w pt i w ogóle) wiec i ty Puff uwazaj :x

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

EsTeCzteryRkA

eeee
szukam smartfona za jakies 1000zł
wszyscy polecaja galaxy S , htc desire S, albo motorolke defy
ogarnia ktos te sprawy?
jak cos to na pmce
nie usuwac tego posta! bo to jest tajny szyfr o l2, m.in. napisalem ze alarion to noob i nie ogarnia w chuj , wystarczy sie postarac i rozszyfrowac :afro:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Vraghor

bierz samsunga - ja mam i sobie chwale

@quentim
ty tez nie ogarniasz :p party inwo ftw :)
retired

Sebal

Jeżeli chodzi o telefony, to ja miałem dylemat między DHD i SGS aczkolwiek patrząc na te oba telefony wybrałbym htc, ze względu na to, że jest to firma która zajmuje się smartfonami więc coś sobą reprezentują a poza tym robią moim zdaniem świetne telefony ;)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

pokit

Kheled

EEEE taka fajna dyskusje zakonczyliscie tymi telefonami ehhh nic nawet czlowiek po pracy nie moze sie rozerwac ;/
Benek - BD 85 lvl {Lancer}