Screeny, PvP i Flame na Lancer

Zaczęty przez rexetin, Maj 17, 2009, 02:05:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Nie no masakra z takim fartem :)  graty gratyy. I ofc mam nadzieje, ze teraz bedziecie chcieli scisnac nas na pvp z takim cackiem :p

Co do enchantu, to jak pisal Delios. Kazda bron ma powyzej +3 ma dokladnie2/3 na sukces. Jak latwo wyliczyc z rachunku prawdopodobienstwa, niewyobrazalnym fartem jest juz wbicie na 13, a co do dopiero na wyzej, ale zycze pierwszych takich czerwonych fistow na serwie :)

Aha, male extra info odnosnie enchantu dla ludzi z priva: bronie dla magow i armory enchantuja sie juz nie liniowa szansa (stala) tylko coraz mniejsza. Nie znam wzoru, ale z obserwacjii wynika, jakby to byla funkcja pierwiastkowa. Dlatego wbicie seta na +6 lub broni dla maga na ++8 nie jest mniejszym fartem niz warrior weapon +16.

Co do donate, byla juz ta sprawa walkowana;

Mozesz kupic paczuszke za bodajze oko 20-30 rubli, z ktorej masz i teraz uwaga:

1/9 ze bedzie to enchant
1/2 ze weapon a nie armor
1/2 ze 100% safe a nie 10% (ten 10% dziala jak masterka na skille tylko ze na itemy)

Policz sobie szanse na taki enchant, pomnoz przez ich potrzebna ilosc i policz ile tys $$ wydasz, by wbic sobie bron safe enchantami. Gwarantuje ci,, ze za taki koszt to ja wbilbym zwyklymi EWS_ami kilka vesperow na 16.

Jedyny znany mi przypadek tego donatowania to DanielDefo na Cadmusie z dualami s86 na +16. Ale sie facet wykosztowal na to konkretnie...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

pokit

Cytat: Alarion w Lipiec 15, 2011, 01:41:53 PM
Nie no masakra z takim fartem :)  graty gratyy. I ofc mam nadzieje, ze teraz bedziecie chcieli scisnac nas na pvp z takim cackiem :p

Kto ma Cie chciec cisnąć? Vadox ze swoim box party?;D

Alarion

Aaa skumalem, ze Defro je kupil. Cos mi na oczy padlo, niewyspany siedze w robocie :F

Cat Drama Maker

ChillenSaint

to teraz alarion, skoro takie ładne wall of text piszesz, napisz mi post którym przekonam debili z priva na którym gram, że baium nie ma 7dni respa+48h okna :D

argumenty 2 strony to: "ten czas respawnu jest z wycieku plików pts gracii final!"; "potwierdzony wyciekiem plików freya!". Skończyły mi się pomysły, ratunku :d
L II status - retired
- 85/79/79/78 EE - l2ex - retired
- 85/80/79/75 Titan - l2ex - retired
- 80/80/78 BD/Bish/SH - Abyss x7 - retired
- 79/80/79 Sorc/WL/TH - Abyss x7 - retired

coshoo

Cytat: ChillenSaint w Lipiec 15, 2011, 03:51:08 PM
to teraz alarion, skoro takie ładne wall of text piszesz, napisz mi post którym przekonam debili z priva na którym gram, że baium nie ma 7dni respa+48h okna :D

argumenty 2 strony to: "ten czas respawnu jest z wycieku plików pts gracii final!"; "potwierdzony wyciekiem plików freya!". Skończyły mi się pomysły, ratunku :d

Od powstania Baiuma do Gracii Final włącznie na 100% nie był zmieniany czas respawnu (5d +8h). W nowszych kronikach nie jestem pewien ale raczej jest jak było.
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Alarion

Wybacz, tu mam zawsze tylko 1 recepte, skoncz z privami i zacznij grac w L2. Nic innego nie moge wymyslec, a juz sporo histori sie nasluchalem takich jak twoje, az czasem rece opadaja i tylko was podziwiac, ze tam co niektorzy wytrzymuja : p

Cat Drama Maker

netheril

Cytat: Alarion w Lipiec 15, 2011, 03:55:49 PM
Wybacz, tu mam zawsze tylko 1 recepte, skoncz z privami i zacznij grac w L2. Nic innego nie moge wymyslec, a juz sporo histori sie nasluchalem takich jak twoje, az czasem rece opadaja i tylko was podziwiac, ze tam co niektorzy wytrzymuja : p
aj tam pitolisz... dual dragon slayery fajne byly  hahaha
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

Cytat: netheril w Lipiec 15, 2011, 04:14:27 PM
Cytat: Alarion w Lipiec 15, 2011, 03:55:49 PM
aj tam pitolisz... dual dragon slayery fajne byly  hahaha
A tam, black draconic bow który miał więcej p.atk i skrócony re-use tego paska od strzelania O.O

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

endriuu

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

endriuu

za to kurak bedzie sie cieszyl ze zostaly mi krysie :P a jest ich ponad 10k :D

xkurakx

Cytat: endriuu w Lipiec 16, 2011, 01:07:26 AM
Cytat: endriuu w Lipiec 16, 2011, 01:07:26 AM
Hahaha no pewnie że się ciesze. Dobrze ci tak pazerny poznaniaku!

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

A ja się pytam, dlaczego mnei na tym screenie nie ma???  Tak bardzo chciałem być na jakimś screenie :<<

Fajnie się oglądało, z perspektywy obserwatora można sporo błędów i mocnych stron obydwu drużyn dostrzec, szczególnie, że ma się czas na obejrzeniu tych postaci które się chce.

GF, chociaż ilością B rezów jesteście niepokonani póki co ; p

Oby więcej takich treningów.

Cat Drama Maker

Redbox

ups to dlatego ze mnie nie bylo.
Ups 2 było 2x2 tego dnia :)
Ups 3 ogolnie 5-2 dla nas.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Roxis

Nie umniejszaj prosze najwiekszego sukcesu oc od czasu wejscia na ru offa ;p

gf )

L2 EU Vinuz !
Lineage 2 official server Luna
Vinuz/Sqn: Adventurer 82lvl
Piti: Soul Breaker 76lvl
L2RU
Sqnik: Rouge 86 / 75 WL / 75 WC / 75 DA  @ Lancer

netheril

lemp jak zawsze na swojej postaci  :oops:
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Sabaton

Just some for fun pvp video - me and all 3 mages didn't use bsss  :D

Ps. starky didn't use ssa too   hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=b2MpRegOnwQ

milan9

Cytat: Sabaton w Lipiec 16, 2011, 08:02:54 PM
Just some for fun pvp video - me and all 3 mages didn't use bsss  :D

Ps. starky didn't use ssa too   hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=b2MpRegOnwQ

the movie is bad as fuck, but music rocks. Bezimienni ftw! piona.

Sabaton

Cytat: milan9 w Lipiec 16, 2011, 08:34:33 PM
the movie is bad as fuck, but music rocks. Bezimienni ftw! piona.

my fuck is awesome each time :D piona

John100

Ma ktoś BOPa zapodać na parę lvl  ?
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Dzondzy

nie, ale fiutka kolegi... Chętnie ;<