Dynasy set - HB?

Zaczęty przez Asarhaddon, Maj 21, 2009, 09:33:22 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Asarhaddon

Czy waszym zdaniem warto zaopatrzyć się w set Dynasty (w tym okresie - czyli przed wejściem HB) bo można słyszeć wiele zdań na temat setów Dynasty iż potanieją nawet do 80dc w HB a ich rywalem będą sety Icarus!!!

Dlatego też pytam czy warto teraz kupować set Dynasty czy też pozostać przez jakiś czas na S grade i poczekać do HB?

Pozdro :D

YoungPadawan

sety icarus? to widzę, że DN ostro ciśnie z tymi customami...
I'm offline.

Asarhaddon

Właśnie co do setów Icarus - nie jestem pewny, ale nie o to mi chodzi!
---------------------------------------------------------------------
Pytam czy warto inwestować teraz w Dynasty set - bo możliwość spadku ceny jest realna w HB!?

Asarhaddon

Cytat: Asarhaddon w Maj 21, 2009, 11:05:15 PM
Właśnie co do setów Icarus - nie jestem pewny, ale nie o to mi chodzi!
---------------------------------------------------------------------
Pytam czy warto inwestować teraz w Dynasty set - bo możliwość spadku ceny jest realna w HB!?

Właśnie dowiedziałem się że sety Dynasty te u Managera będą po 125dc nawet w HB - to są tak zwane przykoksowane sety Dynasty!!
A te które będzie można krafcić w HB - to będą te nieprzykoksowane - ten szajs z oficjala - i one oczywiście będą tańsze (dla tych co chcą się podniecić że mają Dynasty :D ;])

Asarhaddon

Info dla ludzisk podane - można zamknąć temat.

Fajny Triple POST :D

coshoo

Cytat: Asarhaddon w Maj 22, 2009, 11:15:04 AM

"...A te które będzie można krafcić w HB - to będą te nieprzykoksowane - ten szajs z oficjala..."

lol
Nikodem, Eva's Saint, Hindemith -> Phoenix... - stare dobre czasy...

Thorns

Wiedźmin poszedł przez ogień i wodę, wstecz się nie oglądał. Ale nie wziął ni butów żelaznych ni kostura. Wziął tylko swój miecz wiedźmiński. Nie posłuchał słów wróżki. I dobrze zrobił, bo to była zła wróżka.