Gracia Final?

Zaczęty przez Tro1an, Czerwiec 19, 2009, 01:56:57 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

x3nomorph

6kont lajtem odpalam :p
new future.

sazyt

Mam pytanie żeby zagrać na testowym trzeba używać tego samego loginu i hasła co na normalnym serwerze.

bula

Cytat: sazyt w Lipiec 17, 2009, 07:19:01 PM
Mam pytanie żeby zagrać na testowym trzeba używać tego samego loginu i hasła co na normalnym serwerze.
a gdzie to pytanie?

Valdoo

CytatMam pytanie żeby zagrać na testowym trzeba używać tego samego loginu i hasła co na normalnym serwerze.
Nawet jeśli wpiszesz ten sam Login i Hasło to utworzy się całkiem nowe konto.
L2 RU - Lancer
Valdoo - Berserker 59+ / Offline (4ever)
-----------------------------------------
W8ing for Gracia Final on Abyss ;]
Server x7
Vancore Shillen Templar / DC/ Saggi/ Sorc

DrymeL

Kiedy wprowadzą GFinal ?

HellSign

Extender
czy
rpg ru pliki?

rpg club ma 100% pliki, a abyss?, dlaczego nie działa vitality, sprawdzcie czy mozna malowac itd. :)
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Skik

x3nomorph

vitality dziala na tym testowym
new future.

HellSign

phii...

Extender = główne armory, oraz główne pierdoły, reszta znając życie nie będzie działać poprawnie.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

nienawidzehomikuw

Na tym testowym nie działa duża część skilli z 81 czy 83 (Seedy tanków chociażby, ten skill tyranta z DoT'em  itd.)

:( Twój Stary

Skik

Cytat: HellSign w Lipiec 19, 2009, 11:49:46 PM
phii...

Extender = główne armory, oraz główne -_-'oły, reszta znając życie nie będzie działać poprawnie.
Dlaczego?
Extender IL dvamp'a jest bardzo dobry, na pewno to nie to samo co retail, ale chyba narzekac nie mozna.
Z kolei extender c3 pisany przez ludzi abyssa jako jedyny prywatny server mial dzialajace takie rzeczy jak np. macro

Ameno

Ale grał ktoś na Test Serwerze? Jak wygląda? Bo nie wiem czy przechodzić na x300 z L2InC. Jakby pliki były dobre, to bym się przerzucił. ;]

Inidriel

Ciężko powiedzieć bo nie wiem jaki jest L2Inc. Grałem na testowym i było w miarę oki. Z tym, że zapewne więcej bugów odkryję jak wprowadzą Gracie Final na x3. Także możesz popykać na własną odpowiedzialność. Coś teraz Abyss leży... czyżby wprowadzali długo oczekiwaną kronikę?

nienawidzehomikuw

Cytat: Ameno w Lipiec 21, 2009, 11:05:26 PM
Ale grał ktoś na Test Serwerze? Jak wygląda? Bo nie wiem czy przechodzić na x300 z L2InC. Jakby pliki były dobre, to bym się przerzucił. ;]
pliki lepsze ma ten testowy, przynajnniej miał, aczkolwiek nie idealne.
Tu i tu daggerzy są (byli? nie wiem- nie gram teraz) zjebani...

BTW oni to testują dopiero, i ciągle chyba robią updaty.

Inidriel

No fałszywy alarm z tym downem, choć myślałem, że sobie pogram o 6 a tu lipa :P Teraz serwer działa, jak ktoś nie może się zalogować to niech dopisze do pliku "hosts":

85.112.114.104 auth-fow.theabyss.ru

Elw262

Ktos moze ma jakies wiesci kiedy wystartuje gracja final  :D
Pewnie wszyscy juz maja Gracjefinal ale jak ktos niema to dam linka mi sie bardzo szybko sciagnąl.Pozdrawiam
http://public1.nl.fileplay.net/downloads/1807923-b6f6cb950213d572b0109d30a2dd7849/fetch/mmo/lineage2/CT2.3_Live_152.zip

nienawidzehomikuw

To jst CT2.3 a nie Gracia Final... xDD

Wystarczy spatchować klienta i automatycznie ściągnie Finala ^^.

Elw262

upsss wiec sorka zapomnijcie o tym linku :P
Myslalem ze zrobie cos mondrego a wyszlo jak zawsze  :D

x3nomorph

new future.

Alfabet

Nie ma się czym podniecać. To znaczy tym GF. Jeżeli Abyss tym razem nie wprowadzi dobrych plików (a zapewne będzie jak zwykle) to umrze. Online ciągle spada, przez lolcustom itemy i straszne bugi rodem z l2java. Ogółem odnoszę wrażenie, że Abyss to juz nie Abyss. 2 lata temu ten serwer żył. Teraz jakby dogorywał..

Inidriel

To zapewne przez ruoffa...  :x

Inidriel

/bump

Ma ktoś jakieś info nt. GF na Abyss? Bo coś sprawa ucichła.

Gold dragoN

sledz rosyjski dzial serwera testowego
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

jac0l

CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Gold dragoN

Otwieraja pvp serwer oparty na Gracii Final
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005