[Gracia Final]Failed to run L2.exe. Please check the file and try again.

Zaczęty przez GokuSSJ4AF, Czerwiec 16, 2009, 02:01:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

GokuSSJ4AF

Elo wczoraj gra hula a dziś robie update i mam komunikat "Failed to run L2.exe. Please check the file and try again." poszukałem na stronach i znalazłem tylko to że to chyba wina antywirusa to jak mam avasta to wszedłem na Kontrola ochrony dostępowej>Ochrona Standardowa>dostosuj>zawansowane i tam dodałem do listy nie skanowanych plików adres do folderu z grą u mnie "E:\GRY\lineage 2 final gracia".

Niby ma być ale usuneło mi skrót l2.exe z folderu system ;/ to kumpel mi wysłał skopiowałem go do folderu system włączyłem i .... no właśnie nic ;// nawet początkowego ekranu z ładowaniem nie pokazuje :(

//Soulern: Ludzie, naprawdę nie widzicie działu "errors"? Czas popracować nad wzrokiem...

Soul

Przecież Gracię Final odpala się poprzez plik od aktualizacji. Nie ma czegoś takiego jak l2.exe już (ew w patchach serwerów prywatnych). Na jego miejsce jest l2.bin.
Prepare for unforeseen consequences...

GokuSSJ4AF

Jak odpala przez plik od aktualizacji to mam to samo ;/ też gry nie włącza. Usunołem system, echo i backup dałem check files i dalej nic

YoungPadawan

odpal wiersz poleceń, wejdź do katalogu system i wpisz sobie l2.bin i ci odpali gre
I'm offline.

GokuSSJ4AF

chodzi ci o Start>Uruchom tam cmd i tam?

A jak już to tak cały czas?? :(

YoungPadawan

jeśli ci zadziała to cały czas, ale raczej powinno ci się odpalać rpzez updatera. przeinstaluj może grę i zrób check files.
I'm offline.

Xyber

Cytat: GokuSSJ4AF w Czerwiec 16, 2009, 03:07:36 PM
chodzi ci o Start>Uruchom tam cmd i tam?

A jak już to tak cały czas?? :(

Wejdz na: http://dstuff.l2wh.com/

Ściągnij l2encdec, wypakuj, skopiuj pliki do folderu 'system' i odpalaj gre przez loaderCT1++.exe

GokuSSJ4AF

Już to rozwiązałem :D

1. usunołem avasta xD (ale chyba nie trzeba)
2. pobrałem z tąd http://fyyre.ivory-tower.de/ plik ct2pt3_l2.rar (updated 06.12.09) - - unpacked l2.exe (l2.bin) for Gracia: Final - North America
3. skrót w wersji v1 skopiowałem do systemu i włączyłem
4. 5minut i chodzi :PP