Updater się nie instaluje.

Zaczęty przez Ameno, Czerwiec 24, 2009, 07:12:08 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ameno

Witam. Otóż mam problem z updaterem. Włączam go ściągają się pierwsze składniki, aż boom! Przy LineageMonsters4, którego udpate trwa strasznie długo wyskakuje błąd. Chyba, bo ja tam nawet cyrlicy nie widzę tylko same znaczki. Nie wiem czemu tak się dzieje. Miejsce na dysku mam. Jakieś sugestie?

Pozdrawiam

Nervoson

Jeżeli przestalo Cis ie sciagac wylacz updater i uruchom ponownie. Duzo ludzi ma takie problemy. Polecam ten update w godzinach porannych.

I kiedy zrobisz sobie update to skopiuj te pliki z folderu system(o ile kozystasz z zangielszczenia) bo bedziesz musial za kazdym razem je sciagac.

Ameno

A problemem może być fakt, że jeszcze nie mam ustawionego UNICODE? Czy Unicode dopiero trzeba zmienić podczas odpalania gry?

Phoeniks

Nie latwiej zmienic i zobaczyc? zajmie Ci to mniej czasu niz wejscie na forum i napisanie posta ;)
Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

Ameno

A właśnie, że nie.. bo zanim udpate dojdzie do tego miejsca zajmie trochę + czas znalezienia płyty XP itd.  :P Wolę to odłożyć na trochę później, aż już mógłbym grać. Bo jakby przez cały udpate miałby być unicode to trochę lipa. ;p

Więc wygląda to tak, że wszystko idzie dobrze, aż do momentu tego LineageMonsters4, gdzie zatrzymuje się w 10% i pozostaje dłuuugo w taki stanie, po czym zmienia się w to co jest na screenie. ;/

Zamieszczam screena i dziękuję za zainteresowanie :)

Screen: http://img31.imageshack.us/i/beztytuuqoa.jpg/

Azella

to wyłącz i włącz jeszcze raz do skutku aż się zacznie ściągać. Zresztą bez zmiany ustawięń regionalnych nie zagrasz więc też nie rozumiem co za różnica kiedy to zrobisz...
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!