Michael Jackson już nie zaśpiewa w Londynie

Zaczęty przez Abecede, Czerwiec 26, 2009, 03:14:53 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Abecede

Ryltar

CytatSkoro nie słuchasz kogoś, to skąd wiesz jaki jest? Po opiniach przyjaciół? Przecież to ma być TWOJE zdanie o artyście. A jeżeli ten ktoś ćpał,pił i palił, i umarł na raka płuc, to przecież sam sobie by zawinił.

Tak sie sklada ze jego piosenki slyszalem.Z tym nie sluchaniem podalem przyklad.

Elenestir

30 lipca multikino organizuje seans jego koncertu bucharescie(nie wiem czy dobrze napisałem) I mogę się założyć że fikcyjni fani Mj-a nie pójdą, a ja się mam zamiar wybrać :D

Torres

wcześniej nawet jego nie słuchałem, nawet nie wiedziałem które to jego piosenki, a słyszałem o nim tylko z wiadomości z wielkich skandali.. a teraz jest mi przykro z tego powodu, właśnie przesłuchuje jego piosenki i powiem tak, zazdroszcze mu tego głosu! tego jak tańczy! poprostu jest dla mnie wielki, żałuje że dopiero teraz się nim zaciekawiłem ...

• Ziębice // Wrocław

Beatronix

tak a propo tematu, wiecie co to są łatwe pieniądze? łatwe pieniądze to są wtedy kiedy można wykorzystać modny temat na zarobek w sposób który już był wykorzystywany przy okazji innych tematów.

Na nowym świecie w warszawie już następnego dnia po info o śmierci MJ można było kupić koszulki z jego podobizną. Retransmisji też będzie sporo a w niedługim czasie możemy doczekać się jakiejś płyty "MJ the best off" albo "nigdy wczesnie jnie ujawniane piosenki MJ". W końcu śmierć artysty zawsze podnośi jego akcje...........

likas

może, MJ nie grał w zespole jako takim, ale bądź co bądź ta definicja i tak pasuje :P
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Nie%C5%BCyj%C4%85cy_wokalista

swoją drogą, czytają ten temat, mam wrażenie, że jestem na onecie.

Matim

Czytaliście/widzieliście efekty przeprowadzenia sekcji zwłok MJ ? W rzeczywistości artysta ten był łysy i nosił maskę chirurgiczną ! Ważył 50 kg, a w jego żołądku nie odnaleziono nawet grama resztek pokarmu - jedynie nie strawione resztki tabletek itp, których ponoć przyjmował b.dużo . Podawano mu trzy razy dziennie "adrenaline" o działaniu podobnym do morfiny, aż dziw, że dożył 50 lat ...

(Nie wiem czy to prawda) Ale, Tutaj macie rekonstrukcje prawdziwej twarzy MJ :

TUTAJ

Smutne do czego sam siebie doprowadził ...

YoungPadawan

I'm offline.

Matim

No możliwe, przeczytałem je we FAKCIE a owe pismo ma już swoją opinię .

Ryltar

Tu widze ze niekorzy mysla ze po smierci MJ ludzie nagle stali sie jego fanami albo sie ujawnili i sie z tego nabijaja./care tylko jestem przekonany ze te osoby po smierci papieza nagle zaczely wierzyc w boga albo sie modlic.

Beatronix

Sebal

Cytat: Ryltar w Lipiec 02, 2009, 12:14:43 AM
Tu widze ze niekorzy mysla ze po smierci MJ ludzie nagle stali sie jego fanami albo sie ujawnili i sie z tego nabijaja./care tylko jestem przekonany ze te osoby po smierci papieza nagle zaczely wierzyc w boga albo sie modlic.

Hmm... po śmierci Papieża, to ja właśnie zwątpiłem jeszcze bardziej i teraz podchodzę do religii bardzo ostrożnie. Anyway to temat o Michaelu Jackson, a nie Papieżu, prawda?

Matim, też mi się coś nie chce wierzyć już szukają dziury w całym -_-
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

norekk

A slyszeliscie co mowili w telewizji po sekcji zwlok na temat tego ze przeszedl operacje zmiany koloru skóry ? :)
Okazalo sie, ze byl chory na vitiligo.
"W życiu można sobie wszystko załatwić – pierwsze strony gazet, sesje zdjęciowe, rozkładówkę w "Playboy'u", ale jednego w życiu nie można sobie załatwić. Nie można sobie załatwić tego, aby być komukolwiek potrzebnym."
Zbigniew Hołdys

Bled

podobno ufo mi za domem wyladowało, ide sprawdzic.

Koszałek Opałek

Moja nominacja - zakrztusilem sie ... Bled +1

Cytat: Koszałek Opałek w Lipiec 02, 2009, 11:36:08 AM
Cytat: norekk w Lipiec 02, 2009, 10:45:11 AM
A slyszeliscie co mowili w telewizji po sekcji zwlok na temat tego ze przeszedl operacje zmiany koloru skóry ? :)
Okazalo sie, ze byl chory na vitiligo.

Cytat: Bled w Lipiec 02, 2009, 11:11:09 AM
podobno ufo mi za domem wyladowało, ide sprawdzic.
"Myśląc, budujemy z niewidocznego materiału coś, co siły do siebie przyciąga - dla naszej pomocy lub szkody,
stosownie do charakteru myśli, któreśmy wysłali."

"Myśli nasze tworzą nasze oblicze i nadają mu właściwe indywidualne piętno.
Nasze myśli określają ruch, postawę i kształt całego ciała."

Sebal

Bled, dobre porównanie. Przecież każdy wie, że tv i gazety to kłamstwo ?
Sebal- Life ...

Matim

Cytat: Sebal w Lipiec 02, 2009, 11:42:12 AM

LF spisek ... ?

..

DIO

Cytat: Matim w Lipiec 02, 2009, 01:28:44 PM
Cytat: Sebal w Lipiec 02, 2009, 11:42:12 AM

LF spisek ... ?

..

raczej sensacja , wiadomosci wszelkie maja niezbyt duza wiarygodnosc poniewaz przewaznie dizennikarze dodaja cos od siebie poniewaz malo sensacyjna wiadomosc gorzej sie spredaje. Przypomina mi sie akcja w telewizji sprzed paru miesiecy , Polsat - Koncza sie adresy IP, internet przestanie dzialac!!!! (lol)TVN - Koncza sie adresy IP jakie mozna przydzielic uzytkownikom iternetu, w niedlugim czasie internet prawdopodobnie przestanie dzialac (rotfl) , TVP - Koncza sie adresy IP, internet moze przestac dzialac ale juz sa opracowywane technologie ktore moga temu zapobiec (tu juz lezalem na ziemi i sie podniesc ze smiechu nie moglem)

no coz glupota dizennikarska nie zna granic, a ciemny narod wierzy w to :(

norekk

Ja tam nie mowie czy to prawda czy nie bo bedzie to dopiero wiadomo po dokladnych badaniach itd. ;p Tylko jezeli chodzi o ta osobe to mozna wszystkiego sie spodziewac ^^
"W życiu można sobie wszystko załatwić – pierwsze strony gazet, sesje zdjęciowe, rozkładówkę w "Playboy'u", ale jednego w życiu nie można sobie załatwić. Nie można sobie załatwić tego, aby być komukolwiek potrzebnym."
Zbigniew Hołdys

Matim

Cytat: norekk w Lipiec 03, 2009, 03:40:41 PM
Ja tam nie mowie czy to prawda czy nie bo bedzie to dopiero wiadomo po dokladnych badaniach itd. ;p Tylko jezeli chodzi o ta osobe to mozna wszystkiego sie spodziewac ^^

Racja, ale któż wie kiedy poznamy całą prawdę. Chociaż myślę, że to nie jest tak ważne ... liczy się jaki był za życia, a ilość jego fanów mówi sama za siebie - jak wszyscy zresztą wiedzą.

MastJedi

Tia... A Mickiewicz był gejem. A Słowacki lubił dzieci. A Shakespeare ciągnął kokę...

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

Matim

Beatronix

:shock: duch_michaela_jacksona?

ja teraz czekam na sobowtóry twierdzące że są michaelem/jego reinkarnacją

Matim

Śmieszni oni są. Robią z siebie tylko klaunów ...

Sebal

Oczywiście... o chyba jest teraz przed moim blokiem Jego duch... a wchodzi mi do pokoju, przez okno... ratunkU!!
Sebal- Life ...