[Pytania]L2J - brak części skilli

Zaczęty przez lukii, Czerwiec 27, 2009, 10:58:03 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukii

Witam ,

Po raz pierwszy postawiłem serwer na plikach L2J :
Server Version= 3237
Datapack Version= 6340
System Debian 4
MySQL 5.0.51a-9+lenny2

I tu moje wielkie zdziwienie że brakuje części silli , w tabeli "character_skills" znajduje się tylko 118 rekordów.

Chciałbym się dowiedzieć gdzie można pobrać czystą bazę ze wszystkimi danymi niezbędnymi dla serwera low rate.

Czy mogą mnie spotkać jeszcze jakieś niemiłe niespodzianki ?

/Matim : Zmieniłem nazwę tematu i przeniosłem do działu "Pytania". Tak wiem dostosowałeś się do regulaminu, który mówi, że w tym dziale można toczyć różne konwersacje, ale na razie jesteś tutaj pionierem. Jak widać są tu same pliki, a więc dla ładu niechaj tu tak będzie  :)

Sebal

Eh, pomógłbym ale nie mogę (regulamin tego zabrania). Dostosuj się do Niego a pomożemy :)

Edit:

To chyba nie ten dział. Ale tak, jak masz za mało skilli to zainstaluj bazę danych jeszcze raz.

CytatCzy mogą mnie spotkać jeszcze jakieś niemiłe niespodzianki ?

No i to wiele rzeczy może Cie spotkać niestety :(

CytatChciałbym się dowiedzieć gdzie można pobrać czystą bazę ze wszystkimi danymi niezbędnymi dla serwera low rate.

Właśnie taką ma l2j, l2jfree itd =P

Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Matim

Cytat: Sebal w Czerwiec 27, 2009, 11:03:35 AM
Eh, pomógłbym ale nie mogę (regulamin tego zabrania). Dostosuj się do Niego a pomożemy :)

Edit:

To chyba nie ten dział. Ale tak, jak masz za mało skilli to zainstaluj bazę danych jeszcze raz.

CytatCzy mogą mnie spotkać jeszcze jakieś niemiłe niespodzianki ?

No i to wiele rzeczy może Cie spotkać niestety :(

CytatChciałbym się dowiedzieć gdzie można pobrać czystą bazę ze wszystkimi danymi niezbędnymi dla serwera low rate.

Właśnie taką ma l2j, l2jfree itd =P

On właśnie w pełni zastosował się do regulaminu, gdzie widzisz jakieś wykroczenie.

Sebal

Bo wcześniej, miał złą nazwę tematu. A jak to jest w regulaminie.

CytatWażne : Proszę , a nawet NALEGAM o to aby nie udzielać pomocy użytkownikom , którzy nie potrafią dostosować się do regulaminu !!! Ten punkt także jest częścią regulaminu , a więc wszyscy muszą się do niego stosować . Jeśli będziemy pomagać osobom , które nie potrafią szukać ani czytać regulaminu to nigdy nie zapanuje tu ład ani porządek , a nowi pseudo użytkownicy będą czuć się bezkarni !
Sebal- Life ...

Matim

Ok, zadałem pytanie : gdzie widzisz jakieś Jego wykroczenie ? Cytat regulaminu Praca z Serwerem :

CytatREGULAMIN

Nakazuje się stosowania odpowiedniej formy pisania postów oraz używania poprawnej polszczyzny.

Wzór to:

[Dzielę Pliki] np. Buffer ct1
[Rozmowa] np. zmiana statystyki x i y
[Poradnik] np. Jak xxx.

Obowiązuje także regulamin ogólny, który znajdziesz tutaj.

- Temat nazwał dobrze
- w dobrym dziale wg regulaminu
- opisałem swój problem w miarę dokładnie

?

Sebal

Właśnie wcześniej nie miał tego [Rozmowa]. Dopiero jak napisałem w poście aby zmienił, to zmienił i mi nawet PM'a wysłał, że zmienił. Jeszcze coś?
Sebal- Life ...

lukii

Panowie spokojnie,
Wcześniej temat nie zwierał "[Pytania]" , poprawiłem :]

Wracając do tematu.
Nie wiem czy mam jakąś lipną wersje , bo baza zawarta w tej wersji nie posiada np części skili dla krasia na spoil.
Przeszukałem całą paczkę pod kontem wyrażenia "spoil" wyniki były dla każdego innego rodzaju pliku tylko nie dla .sql.  
Uprzedzam że ściągam wersje pod linuxa.

Btw: Przydał by się solidny update do poradnika instalacji na ww systemie.

Sebal

Sebal- Life ...

Matim

Magicznej mocy do patrzenia w przeszłość niestety nie posiadam, a więc spam usuwam.