Czy strace horna ?

Zaczęty przez LOKO, Czerwiec 29, 2009, 06:26:43 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LOKO

Witam. Mam zrobionego mutanta  nec/ee gdzie bazową postacią jest Paladin  (  pal/ee//nec). Czy jak przełączę się w gilli wojowników na Paladina to strace horna ?

ScovY

Nie. Ale nie gwarantuje ze jest to 100% bezpieczne. Kiedyś coś mi się o uszy obiło ze mogą być jakieś problemy przy przelaczaniu.
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Korni

Tez slyszalem o problemach z tym, ale moj kumpel ma ol'a/ee a na bazowej WCka i przelacza sie jak chce.

Coliber

Cytat: LOKO w Czerwiec 29, 2009, 06:26:43 PM
Witam. Mam zrobionego mutanta  nec/ee gdzie bazową postacią jest Paladin  (  pal/ee//nec). Czy jak przełączę się w gilli wojowników na Paladina to strace horna ?

nic sie nie powinno stac , ale moj brat majac sws/he w skorze elfa zrobil sobie nowego retaila - spoila , i gdy znow przelaczyl sie na staty he stracil wszytskie sklie ;)

LOKO

Ok już zrobiłem.  pal/ee//nec.  Poszedłem na statach ee do gilii wojowników i zmieniłem na pala. Potem w gilii  jasnych elfów zmieniłem na ee  i wszystko jest gites - suba jest wszystko działa.  UWAGA - JA TYLKO ZMIENIAŁEM MIĘDZY ISTNIEJĄCYMI POSTACIAMI  PAL I EE,  NIE DODAWAŁEM ŻADNYCH NOWYCH  SUB !!!!   Oczywiście gdy powrócimy już na naszą docelową subkę (mutanta) w moim przypadku ee/nec zmiana postaci na jakiej chcemy grać (na jakich statystykach chcemy grać ee albo nec) dokonujemy już standardowo u Sir Erica Rodemai w Aden.