Phoenix - Drama, Flame, offtop, screeny itp

Zaczęty przez Sebal, Lipiec 04, 2009, 08:33:07 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Dzisiaj Asta i Sebal przekonali się jaka panuje u nas atmosfera (czyli jak to Moonen pisał, snuffanie, bekanie, gadanie o kupie i melanie na ściany O_o)

Niech sami powiedzą, jak strasznie ch*** u nas jest xD xD

Mieli również okazję pomóc nam bronić ninja style ataku party S gradowców, co skończyło się tym, że zjedli nas, przeżuli i wypluli ze 3 x  ; p

Chociaż ze 2 zatłukliśmy, co i tak nic nei dało ^^

Jutro powtórka z rozrywki no i próbujemy TW ugryźć kilka fragów ;>
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sebal

Ja bardzo za to dziękuję, spodobało mi się to :P

Zobaczymy jutro jak to będzie.
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

slon

Cytat: Alarion w Wrzesień 05, 2009, 01:21:20 AM
Dzisiaj Asta i Sebal przekonali się jaka panuje u nas atmosfera (czyli jak to Moonen pisał, snuffanie, bekanie, gadanie o kupie i melanie na ściany O_o)

Mieli również okazję pomóc nam bronić ninja style ataku party S gradowców, co skończyło się tym, że zjedli nas, przeżuli i wypluli ze 3 x  ; p

Wez moze blog zaloz?
?? Serfer kor

Alarion

Cat Drama Maker

YoungPadawan

Cytat: Alarion w Wrzesień 05, 2009, 01:21:20 AM

i tak twoja opowieść o biciu rb na EG (czy jakoś tak) FTW! xD
pomóc jak pomóc, quitnąłem na ~3 minuty przed startem tego ataku : <
aha i nie nazywaj niedzielnej nocy "jutrem" :D
I'm offline.

fedur

Sanki is back to the game! :D roooliiiiiing :) watch out NOVA :)

YoungPadawan

noez, na razie nie back, coz alarion mi chara pożyczył, ale dosyć srogo się zanosi na back2l2. botup przynajmniej nie zajmuje czasu :D
I'm offline.

fedur

toć to juz Phoenix zapowiada sie dead server. jak Ty wrocisz toć Nova zrobi emo quit, Coshoo i ekipa jego beda sie starać ale też beda musieli quitnac :<

a syrysyslysluy jaki char co za postać?:D

Sebal

Sebal- Life ...

YoungPadawan

I'm offline.

Sebal

Nom będę to robił ale teraz idę pospać przed 3 :P
Sebal- Life ...

Frohike

Alarion

buhaha, ale na TW byliśmy świadkiem failu Synergy. Nie zawsze z nich takei kozaki jakby się wydawało ^^

Tym razem po 28 badges, więc nadal jak na A grade nonfactorów bijących innych randomów (ale nawet kogoś z FS i CD się ugryzło) nie było źle. Dzięki Sebal i Asta za pomoc ^^

Ahh no i run przed zergiem s80  na combat haste potionach  - priceless xD

Cat Drama Maker

YoungPadawan

i nawet udało mi się przeżyć 5 minut vs ~100 osobowy zerg w zamku! xD
a co do synergy - faktycznie, ludzie typu dlm/chronic czy inni tacy frapsowicze to ogarniają nawet, ale te parobky z Synergy co biegaly w dżajran (bodajże xD), to tylko mogli się chwalić przewagą stuffu nad innymi.
I'm offline.

slon

Ja mam dla was kilka propozycji- Bielak, JennaJ, Fruzia, Virisken. Zapytajcie ich, daje wam 100% pewnosci, ze sie nie zawiedziecie.
?? Serfer kor

Quentim

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

fedur

lol quentim jaki musisz miec wooden pc i czarno biały monitor ~~

Quentim

Na jednym koncie: OL 77, Bish 78 z suba wc 7 cos, PS 75 legit i mase altow pod festivale ~50.

Najbardziej mnie boli to ze zbanowali mnie przez jakiegos smiecia, bo to musiala byc petycja (reszta party nie tknieta) ktory pewnie nawet nie mial by jaj sflagowac sie czy peknac, w momencie kiedy naprawde mialem fan z gry olem, oraz to ze na tym koncie byl moj PS na bartzie wykoksany legit :/

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Frohike

Sebal

O ja ... i co teraz QQ? Jak będziesz chodź na venta :)
Sebal- Life ...

RazielIII

Cytat: Quentim w Wrzesień 10, 2009, 03:20:04 PM
Na jednym koncie: OL 77, Bish 78 z suba wc 7 cos, PS 75 legit i mase altow pod festivale ~50.

Najbardziej mnie boli to ze zbanowali mnie przez jakiegos smiecia, bo to musiala byc petycja (reszta party nie tknieta) ktory pewnie nawet nie mial by jaj sflagowac sie czy peknac, w momencie kiedy naprawde mialem fan z gry olem, oraz to ze na tym koncie byl moj PS na bartzie wykoksany legit :/

uroki grania na offie?

co jakis czas przegladam ten topic i ciagle kogos banuja, z jednej strony duzo nie tracisz (l2w 24/7)

Quentim chodz na priva ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

slon

Slonial aka Sslon i JestemtakaDobra
  • Spoczywaja razem z zielonym:P
?? Serfer kor

YoungPadawan

aha...
petition master się znalazł jakiś...skurwysyn.

/quit z mmo, czy idziecie grać w coś innego?
I'm offline.

slon

Ja chce isc aiona zobaczyc, zobacze jak reszta:P Ale tak na dluzsza mete to ja do matury quit raczej.

WTS Spoil 76/EE78 :P
?? Serfer kor