Ścieżka dzwiękowa yt...

Zaczęty przez Xentin, Lipiec 06, 2009, 11:39:23 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Xentin

Witam otoz mam taki problem kolega ma taka sama sciezke dzwiekowa jak ja i mu nie usuneli dzwieku a mi usuneli ? dlaczegoto jest tak tak samo dodam ze inne filmiki maja taka sama muzyke jak ja i im nie usuwaja a mi tak o co z tym yt chodzi jak zrobic zeby nie usuneli

Sebal

Bo miałes pecha, niestety ale taka prawda. Ja kiedyś miałem, w ogóle, że filmik chcieli mi skasować bo prawa zastrzeżone. To przeczytałem co trzeba zrobić, a trzeba było po prostu dodać info Copyright.... i to wszystko ;)
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Xentin

i nic mi nie moga zrobic jak napisze ino "copyright "? :D

YoungPadawan

po to ludzie wymyślili filefronta, żeby na niego frapsy wrzucać...

co do wywalania filmików HINT: prawo autorskie Stanów Zjednoczonych Ameryki Północnej. fascynująca lektura,polecam.

co za pajac dał do ortów lektura na lektÓra?

Tylko nie pajac :< Było dodane "kt(u)r" -> "któr" (która, której, których, etc.). Więc "lektura" też zamieniało. Już poprawione.
/Fro
I'm offline.

Sebal

Wiesz zależy od właściciela. Ale po prostu zmień ścieżkę dźwiękową ;D
Sebal- Life ...

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

Xentin

ale jakos np. Amadeus - Apperation czy jakos tak normalnie ma sciezke dzwiekowwa w filmie i mu nie blokuja

YoungPadawan

nie ma sprawiedliwości na świecie, NSA się na ciebie uwzięło i pilnuje każdego filmiku jaki wrzucasz do sieci wycinając z niego muzykę : <
I'm offline.

DIO

odpowiedz jest prosta, nie wrzucac filmow na YT , kiedys myslalem ze na veoh jest cenzura ale yt przegina ostatnio niesamowicie

muchosQQ

Ja na yt nie moge obejrzec filmiku z profilu mojej szkoly, pisza mi sie wideo nie jest dostepne w moim kraju. To jest dopiero...

Pheonix

a po co są tam takie ograniczenia regionalne ??

Xentin