BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Elenestir

Mi pasuje :P już wstanę o tej godzinie :D

Shen

wreszcie wbilem do top1000 z k/d ratio  :P

YoungPadawan

qq gupi prnt scr nie zrobił mi skrinszota jak miałem 20 fragów i 3k expa : < (nie, nie na afk'kach w bazie royali :D )
I'm offline.

Frohike

Cytat: Alarion w Sierpień 11, 2009, 12:41:05 AMPodoba mi się w comando, że ma dużo fajnych stylów gry zależnie od preferencji gracza ^^
Fakt, wczoraj pobiegałem trochę więcej z pistoletem (tylko wziąłem inny niż poprzednio) i muszę przyznać, że naprawdę jestem pod wrażeniem jego przydatności. Goniącego mnie z nożem Commando mam na jeden magazynek, o ile trafię wszystkimi nabojami. Tylko czasami bardzo brakuje noża, bo jednak jak koleś stoi, to jest praktycznie darmowym fragiem, a pistolet nie zawsze się sprawdza.

Btw ding, 14 lvl :)

Cytat: Elenestir w Sierpień 11, 2009, 04:02:33 PMTo jak panowie :p może byśmy zrobili sobie jakis match? :D ale tak żeby zapełnić serwer nie wiem ile tam jest wtedy graczy :P kto byłby chętny to byśmy się zmówili na konkretne godziny itp.
Max jest chyba 8vs8. Ja mogę tak 22:00++. Btw. graliśmy ostatnio sporą ekipą z tego forum + wszyscy na vt. Fajnie było :D

Cytat: Shen w Sierpień 11, 2009, 06:11:07 PMwreszcie wbilem do top1000 z k/d ratio  :P
Gz, ja mam wciąż k/d ratio < 1, ale przynajmniej odkąd zacząłem unikać błędów "młodości" (pierwszych ~5 dni gry), to zacząłem systematycznie nadrabiać i to nawet z ładnymi statami :P

Btw. wynocha z flame, znowu musiałem wywalić 4 posty.

Elenestir

Cytat: Frohike w Sierpień 11, 2009, 09:09:28 PM
bo jednak jak koleś stoi, to jest praktycznie darmowym fragiem, a pistolet nie zawsze się sprawdza.
jak ziomek stoi to wolę walnąć heada :D

Max jest chyba 8vs8. Ja mogę tak 22:00++. Btw. graliśmy ostatnio sporą ekipą z tego forum + wszyscy na vt. Fajnie było :D
Podajcie dane vt to też bym wbił :D

netheril

Cytat: Elenestir w Sierpień 11, 2009, 10:21:31 PM
bo jednak jak koleś stoi, to jest praktycznie darmowym fragiem, a pistolet nie zawsze się sprawdza.
jak ziomek stoi to wolę walnąć heada :D

Podajcie dane vt to też bym wbił :D
nie dostaniesz ;<
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

Elenestir

Dlaczemu? :( btw. rozkminiłem commando :D gram jednak nim :P 7lv

Shen

Fakt, wczoraj pobiegałem trochę więcej z pistoletem (tylko wziąłem inny niż poprzednio) i muszę przyznać, że naprawdę jestem pod wrażeniem jego przydatności. Goniącego mnie z nożem Commando mam na jeden magazynek, o ile trafię wszystkimi nabojami. Tylko czasami bardzo brakuje noża, bo jednak jak koleś stoi, to jest praktycznie darmowym fragiem, a pistolet nie zawsze się sprawdza.
ten pistolet na krotki dystans potrafi zabic campiacego commando jednym magazynkiem, ale na nozownikow srednio sie sprawdza bo jednak trzeba trzymac dystans, uciekajacemu commando tez niewiele nim zrobimy, osobiscie preferuje ten na srednie dystanse. noz to ryzykowna bron, ja gram zachowawczo

Cytat: Shen w Sierpień 11, 2009, 06:11:07 PMwreszcie wbilem do top1000 z k/d ratio  :P
Gz, ja mam wciąż k/d ratio < 1, ale przynajmniej odkąd zacząłem unikać błędów "młodości" (pierwszych ~5 dni gry), to zacząłem systematycznie nadrabiać i to nawet z ładnymi statami :P

jak zaczynalem to nie bylo widac statow, jak sie pojawily to sie przerazilem ze mam 2k zgonow ;p
Kills, Deaths: 4500, 2084 takie staty mialem 15 czerwca, to stan na dzis 9388, 2754, wiec chyba nie jest zle

Elenestir

No dobra, tutaj moja ostatnia runda :P może nie jest najlepiej ale zaczynam ogarniać tego commando :D

YaYaYami!

W pyte, wczuwam się w commando. :E
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Alarion

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 12, 2009, 08:14:10 PM

W pyte, wczuwam się w commando. :E

dołączyłem na last 10 fragów :(
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Elenestir

Mam pytanie, skoro max lv to 30 a skilli jest 6 i po 5 poziomów a dostaje się pkt do ability co 2 lv to nie można wykupić wszystkich skilli? Tylko 3 na maxa? Czy na późniejszych lv dostajesz więcej pkt ability?

muchosQQ

Cytat: Elenestir w Sierpień 13, 2009, 02:11:02 AM
Mam pytanie, skoro max lv to 30 a skilli jest 6 i po 5 poziomów a dostaje się pkt do ability co 2 lv to nie można wykupić wszystkich skilli? Tylko 3 na maxa? Czy na późniejszych lv dostajesz więcej pkt ability?

po to jest ability bug  :bag:

Alarion

bez bugów masz max 3 skille na full i 1 skill na 1 jeżeli dobrze liczę...

Cat Drama Maker

likas

o co chodzi z ability bugiem :>?

Alarion

likas nabku, jaki masz nick w grze i kim grasz? ;p

Cat Drama Maker

Elenestir

Cytat: muchosQQ w Sierpień 13, 2009, 09:15:39 AM
Jak działa ten bug? Co mam zrobić żeby mieć więcej?

Hermit

Cytat: Elenestir w Sierpień 13, 2009, 01:58:58 PM
Cytat: muchosQQ w Sierpień 13, 2009, 09:15:39 AM
Jak działa ten bug? Co mam zrobić żeby mieć więcej?

Właśnie?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

netheril

Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

YoungPadawan

bug na all abilities na 4lvl...ale jak wrzuciłem to mi się grac odechciało : x
w googlach znajdziecie, 1 plik w 1 archiwum trzeba podmienić.
I'm offline.

likas

łe to pewnie zaraz skasują i zbanują :P

a mój nick to UnexpectedError

muchosQQ

bug na ability

[link deleted]

/Frohike

Shen

Elenestir

Oj tam lamerstwo od razu :D w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Poza tym na pewno nie przykładają do tego takiej wagi skoro zarabiają na odwiedzinach strony i koszulkach kupowanych za bf funds :D

netheril

Cytat: Elenestir w Sierpień 13, 2009, 05:55:47 PM
Oj tam lamerstwo od razu :D w życiu trzeba wszystkiego spróbować. Poza tym na pewno nie przykładają do tego takiej wagi skoro zarabiają na odwiedzinach strony i koszulkach kupowanych za bf funds :D
akurat sie tu zgadzam z shemem  :(