BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

fedur

woohooo Inidriel farmerek juz 16 lvl ho ho gratki gratki! (rywalizacja dla Fronkiego =P

Inidriel

Cytat: fedur w Sierpień 31, 2009, 02:28:48 PM
woohooo Inidriel farmerek juz 16 lvl ho ho gratki gratki! (rywalizacja dla Fronkiego =P

Dzięki, ale i tak nie mam szans dogonić Fronkiego :) Szkoda, że gracie po przeciwnej stronie :<

BTW. Lista dostępnych ciuchów za VP - http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=48879

Frohike

Cytat: Alarion w Sierpień 31, 2009, 02:57:31 AMjak wyszedłeś, to już nie chciało mi się dalej jakoś, tym bardziej, że jakieś 5 min potem też dostałem DC...

no to teraz jestem na etpaie testowania szybkiej snajperki + PS 5 lvl. Jak na razie neiźle, ale ni cholery nie mogę się przyzwyczaić do braku odrzutu O_o

http://img56.imageshack.us/img56/7538/20lclown.png
Nie tyle wyszedłem, co mnie wywaliło ^.^

Szybka snajperka + PS5 = pwnage. Odrzut jest, ale bardzo drobny. Też na początku nie umiałem z tego strzelać :)

Biegałem w setupie Stealth 5 + PS 5 + szybka snajpa przez większość 19 lvl'u (tylko Elixiru brakowało, daggerzy mnie jechali w 70% przypadków) i muszę przyznać, że taka kombinacja jest totalnie overpowered. Można praktycznie solować Gunnerów niemal w melee range.

Jednak ten setup, którego głównie używam (http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204887078, do tego nóż i wolna snajperka) jest o wiele ciekawszy i wymagający. Anyway fajnie sobie czasem wpaść i pozabijać wszystko na mapie, w dodatku bez konieczności zbytniego ukrywania się ^_^

Gz 20 lvl btw.

Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:38:15 AMhttp://www.battlefieldheroes.com/heroes/205784535

Wiem, debilna ksywa, ale nie miałem pomysłu  :oops: :P Za $ da się zmienić zresztą. Zrobiłem taki mix dwóch nieżyjących już postaci o różnym światopoglądzie :P

Pykałem jeszcze Commando, ale chyba nie będę nim grać - za dużo snajperów w Royalach ;/

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/207327298

Z tymi lvlami to farma jest jak w L2!
Dobre masz te staty O.o Muszę sobie Ciebie dodać do friendsów i walnąć parę headów od czasu do czasu :P W jakich godzinach grasz?

Faktycznie, powyżej 12 lvl jest już farmienie jak w L2 właśnie :F

Cytat: szpadyzor w Sierpień 31, 2009, 11:49:36 AMMhm, a czy przy upgrade'owaniu stealth'a na max lvl dojdzie do takiego poziomu w ktorym mnie nie bedzie widac? Bo z tego co zauwazylem to owy stealth g..uzik daje jak na razie.
Zawsze Cię będzie widać, ale przy 5 lvl'u zasięg widoczności jest naprawdę bardzo mały (6m).

Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 02:46:06 PMDzięki, ale i tak nie mam szans dogonić Fronkiego :) Szkoda, że gracie po przeciwnej stronie :<
Ja za to "gonię Cię" (wczoraj pograłem :pp) moim Soldierem :P Jak mi się zrobi update statów, to go pokażę (11 lvl atm) :) Dobrze, że grasz w Nazi - będzie można zorganizować jakiś wyrównany mecz jeszcze z innymi ludźmi z forum, a tutaj większość w Royalach.

szpadyzor

Przed chwila wbilem 7lvl moim commando. Gra bardzo mi sie spodobala, szczegolnie kropienie headow ze snajperki :)

A tutaj screen na ktorym uwiecznilem moje uber elo staty :D

Chyba niezle jak na pierwszy dzien gry, hmm? :P

Elenestir

Ding 14 lv :D Spoko możemy powtórzyć ja bardzo chętnie :P

Hermit

Widzę że niektórym tez się znudziło expienie :P
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

Inidriel

Cytat: Frohike w Sierpień 31, 2009, 03:55:55 PM
Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:38:15 AMhttp://www.battlefieldheroes.com/heroes/205784535

Wiem, debilna ksywa, ale nie miałem pomysłu  :oops: :P Za $ da się zmienić zresztą. Zrobiłem taki mix dwóch nieżyjących już postaci o różnym światopoglądzie :P

Pykałem jeszcze Commando, ale chyba nie będę nim grać - za dużo snajperów w Royalach ;/

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/207327298

Z tymi lvlami to farma jest jak w L2!
Dobre masz te staty O.o Muszę sobie Ciebie dodać do friendsów i walnąć parę headów od czasu do czasu :P W jakich godzinach grasz?

Faktycznie, powyżej 12 lvl jest już farmienie jak w L2 właśnie :F

Jakoś 20-23 (w porywach do 24). Teraz, gdy robotę znalazłem, mam mniej czasu na przyjemności :P Wbijaj, Burning Bullet czeka :D

Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 02:46:06 PMDzięki, ale i tak nie mam szans dogonić Fronkiego :) Szkoda, że gracie po przeciwnej stronie :<
Cytat: Frohike w Sierpień 31, 2009, 03:55:55 PM
Ja za to "gonię Cię" (wczoraj pograłem :pp) moim Soldierem :P Jak mi się zrobi update statów, to go pokażę (11 lvl atm) :) Dobrze, że grasz w Nazi - będzie można zorganizować jakiś wyrównany mecz jeszcze z innymi ludźmi z forum, a tutaj większość w Royalach.

Dzisiaj wbiłem do gry swoim royal commando i cała drużyna składała się ze snajperów ... :P Zostaję przy Nazi soldierze, świetna postać. Czekam na Twoje staty, choć pewnie szykujesz coś naprawdę dobrego :P W weekend można by jakiś meczyk zorganizować.

Cytat: szpadyzor w Sierpień 31, 2009, 04:12:35 PM
Przed chwila wbilem 7lvl moim commando. Gra bardzo mi sie spodobala, szczegolnie kropienie headow ze snajperki :)

A tutaj screen na ktorym uwiecznilem moje uber elo staty :D

Chyba niezle jak na pierwszy dzien gry, hmm? :P

Imo całkiem dobrze. Z czasem się wyrobisz i będziesz jeszcze rzadziej ginął ;)

shevra

jaki masz build pod soldiera? very long pistol i short & fast smg? i jakie skille jak mozesz to podaj
and you will know my name is the lord when i lay my vengeance upon you

Frohike

Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:55:48 PMJakoś 20-23 (w porywach do 24). Teraz, gdy robotę znalazłem, mam mniej czasu na przyjemności :P Wbijaj, Burning Bullet czeka :D
To pewnie na siebie trafimy kiedyś :) Btw. te Burning Bullets są irytujące :> Damage jak damage, ale wkurza mnie to, że jak już ucieknę spod ostrzału/zabiję gościa, to BB mnie rani, bo bandaże to raz leczą, a raz nie >.> Nie wiem czy to bug, czy może zależy od lvl'u BB/lvl'u bandaży, ale imo powinni poprawić, żeby dało się normalnie usuwać ten ogień. Anyway, zdaję sobie sprawę, że jako Commando też jestem overpowered z szybką snajperką + PS5, także ten ogień aż tak bardzo mnie nie denerwuje :p

Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:55:48 PMDzisiaj wbiłem do gry swoim royal commando i cała drużyna składała się ze snajperów ... :P Zostaję przy Nazi soldierze, świetna postać. Czekam na Twoje staty, choć pewnie szykujesz coś naprawdę dobrego :P W weekend można by jakiś meczyk zorganizować.
Agree, Soldier to super postać. Zresztą dobrze prowadzony Gunner też jest awesome :) Szkoda, że tutaj z forum większość ciśnie tych Commandosów ;p

Staty na Soldierze mi się uaktualnią po 2:00 dopiero, ale wcale nie będą jakieś imba, bo to tylko mój alt, którym grałem raptem kilka razy :P Btw. mogę się założyć, że jakbym był w Nazi, to byłyby o niebo lepsze.

Cytat: shevra w Sierpień 31, 2009, 10:59:34 PMjaki masz build pod soldiera? very long pistol i short & fast smg? i jakie skille jak mozesz to podaj
Wystarczy spojrzeć na jego profil:
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/205784535 :)

shevra

szczerze to eni spojrzalem na bronie wczesniej w jego profilu xD a co skilli - widzialem jakei ma tylko chodzi mi o to w jakiej kolejnosci te skille brac. ogolnie wbilem sobie dzisiaj 9 lvl commando i na raziego zostawilem bo w nazi sami commando graja prawie -.-

Frohike

Zacznij od zrobienia Heala na maxa i potem w miarę możliwości rozwijaj Burning Bullets i Blasting Strike. Tylko tak, żeby z każdego był chociaż ten pierwszy lvl. Ewentualnie możesz wykupić jedno z nich zanim zrobisz 5 lvl Heal. Granaty i to widzenie wrogów to takie bajerki bardziej. Można wziąć, ale nie w pierwszej kolejności.

Btw. te granaty podczas closed bety były podobno mega overpowered i dostały nerfa teraz :P

Główną bronią powinien być ten najszybszy karabin (chociaż widzę, że Inidriel biega z tym medium O.o), a na drugą weź sobie very long pistol (chociaż biegałem trochę z najwolniejszym karabinkiem w to miejsce i też było fajnie).

Z bandaży imo najtańsze wystarczą, a jeśli chodzi o ten zestaw naprawczy, to ja używam przedostatniego i dobrze się sprawdza.

Leczenia używaj w pobliżu swoich, dzięki czemu heal odnowi więcej HP, a Ty dostaniesz expa za pomoc drużynie. Tylko nie lecz Commandosów na Stealth - chyba, że o to poproszą. Jeśli zaatakuje Ciebie nożownik, to w razie potrzeby "odrzucaj go" tym BS'em (używaj tego też na pojazdy i w sumie każdego innego, bo poza początkowymi obrażeniami będą dostawać też dmg od upadku :>). Burning Bullets, oprócz zadawania obrażeń, pozwalają też "wykrywać" niewidzialnych Komandosów, pamiętaj o tym. Można dzięki strzelaniu "do niczego", znaleźć "coś" :) I poćwicz przeskakiwanie przez płoty/wskakiwanie na małe budynki za pomocą TNT - czasem się to przydaje (głównie jako element zaskoczenia). Warto zapamiętać, żeby nie stać podczas strzelania, tylko cały czas strafe'ować (ruszać się na boki) - jest to bardzo ważne w tej grze (zresztą pewnie we wszystkich shooterach). Jeśli strzela do Ciebie Commando, to NIGDY nie rób podskoków - to mu tylko będzie pomagać.

To chyba tyle.

I pobinduj sobie dobrze wszystkie skille i itemy, bo to połowa sukcesu.

Alarion

jeżeli heal nie na 5, to na pewno też nie na 4. Na 4 każdy skill nie daje prawie nic. Boost wynikający ze skoku 3-->4 jest najbardziej znikomy u większości skilli.  Więc albo 3, 1, 1, albo 5,0,0 i rozwijamy dopiero potem BB i BS.

Moje 3 grosze ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Frohike

Nie, ten Heal akurat dużo daje przy każdym przeskoku. Z tego co pamiętam, to jest to jakoś tak (moc leczenia na kolejnych lvl'ach):

15%(?) -> 20%(?) -> 25% -> 33% -> 40%

Czyli 3->4 daje nawet więcej niż 4->5 :) A reuse spada chyba o 2 sekundy przy każdym "enchancie" (:P), ale mogę się z tym mylić. Anyway opłaca się mieć ten 4 lvl skilla.

Alarion

Cytat: Frohike w Wrzesień 01, 2009, 12:33:11 AM
Nie, ten Heal akurat dużo daje przy każdym przeskoku. Z tego co pamiętam, to jest to jakoś tak (moc leczenia na kolejnych lvl'ach):

15%(?) -> 20%(?) -> 25% -> 33% -> 40%

Czyli 3->4 daje nawet więcej niż 4->5 :) A reuse spada chyba o 2 sekundy przy każdym "enchancie" (:P), ale mogę się z tym mylić. Anyway opłaca się mieć ten 4 lvl skilla.

A najlepiej mieć 5 xD

No to ten skill jest akurat wyjątkiem ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

YoungPadawan

1 lvl BB/1 lvl BS/5 lvl Heala. z naciskiem na 1/1/4 i się gra zaajefajnie :D
a heal na 5 to 40% i 12s reuse.
@Fro - fastest shotgunem też się fajnie ludzi klepie :D

btw - ujowo się gra z ability czitem, ale za to jak fajnie sygna wygląda! xD
I'm offline.

netheril

ja tam soldem za 1wsza bron mialem najszybszy karabinek a na 2ga ten ze srednim range i sie fajnie cisnelo ^_^ a setup 5,1,1 :P
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

YoungPadawan

Cytat: netheril w Wrzesień 01, 2009, 08:20:57 AM
ja tam soldem za 1wsza bron mialem najszybszy karabinek a na 2ga ten ze srednim range i sie fajnie cisnelo ^_^ a setup 5,1,1 :P
qft kuffa, też tak biegałem, ale zaczęli mnie od cziterów wyzywać bo mi się ammo nie kończyło :D
I'm offline.

Inidriel

Cytat: Frohike w Sierpień 31, 2009, 11:35:15 PM
Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:55:48 PMJakoś 20-23 (w porywach do 24). Teraz, gdy robotę znalazłem, mam mniej czasu na przyjemności :P Wbijaj, Burning Bullet czeka :D
To pewnie na siebie trafimy kiedyś :) Btw. te Burning Bullets są irytujące :> Damage jak damage, ale wkurza mnie to, że jak już ucieknę spod ostrzału/zabiję gościa, to BB mnie rani, bo bandaże to raz leczą, a raz nie >.> Nie wiem czy to bug, czy może zależy od lvl'u BB/lvl'u bandaży, ale imo powinni poprawić, żeby dało się normalnie usuwać ten ogień. Anyway, zdaję sobie sprawę, że jako Commando też jestem overpowered z szybką snajperką + PS5, także ten ogień aż tak bardzo mnie nie denerwuje :p

Ciekawe właśnie czy planowane są jakieś zmiany w skillach. Bo z tego co słyszałem to kiedyś Grenade Spam był FTW, teraz już nieco mniej :P Co do Burning Bullets to może jak siła skilla jest większa od siły leczenia bandażu to daje takie efekt, nie wiem, też czasem nie mogę się uleczyć :P

Cytat: Frohike w Sierpień 31, 2009, 11:35:15 PM
Cytat: Inidriel w Sierpień 31, 2009, 09:55:48 PMDzisiaj wbiłem do gry swoim royal commando i cała drużyna składała się ze snajperów ... :P Zostaję przy Nazi soldierze, świetna postać. Czekam na Twoje staty, choć pewnie szykujesz coś naprawdę dobrego :P W weekend można by jakiś meczyk zorganizować.
Agree, Soldier to super postać. Zresztą dobrze prowadzony Gunner też jest awesome :) Szkoda, że tutaj z forum większość ciśnie tych Commandosów ;p

Dobry Gunner w walce 1vs1 to istna rzeźnia. Ogólnie robi niezłą zadymę + ciężko go ubić. Cieszy mnie fakt, że każda profesja jest użyteczna i daje sporo funu :)

Cytat: Frohike w Wrzesień 01, 2009, 12:00:59 AM
Zacznij od zrobienia Heala na maxa i potem w miarę możliwości rozwijaj Burning Bullets i Blasting Strike. Tylko tak, żeby z każdego był chociaż ten pierwszy lvl. Ewentualnie możesz wykupić jedno z nich zanim zrobisz 5 lvl Heal. Granaty i to widzenie wrogów to takie bajerki bardziej. Można wziąć, ale nie w pierwszej kolejności.

Jak mówi Fro, najlepiej wszystko w Heala pchać, różnica między lvlem 4 a 5 jest IMO dość spora(chodzi o reuse), wiele razy przeklinałem, gdy dzieliła mnie sekunda od użycia skilla a tu bum z czołgu i mnie nie ma :P Pózniej na maxa w Burning Bullets i Blasting Strike. 1 lvl widzenia przez ściany też może być, dość użyteczna zdolność, szczególnie w VV. Granatów nie testowałem, choć jak w grupę rzucisz to ładny -_-'ziel robią i jest szansa, że fraga nabijesz.

Cytat: FrohikeBtw. te granaty podczas closed bety były podobno mega overpowered i dostały nerfa teraz :P

O to znaczy, że dobrze słyszałem o nerfie granatów :D

Cytat: FrohikeGłówną bronią powinien być ten najszybszy karabin (chociaż widzę, że Inidriel biega z tym medium O.o), a na drugą weź sobie very long pistol (chociaż biegałem trochę z najwolniejszym karabinkiem w to miejsce i też było fajnie).

Biegałem b. długo z tym mediumem - było niezłe. Nie mogłem się przestawić na ten najszybszy, ale od 3 dni latam z nim i jest znacznie lepszy w starciach 1 na 1. Także też polecam :P Niestety osłabia działanie DoTa Burning Bullets. Ponoć niezłe combo to karabin na długi dystans + BB, ale nie sprawdzałem jeszcze. Pistol jest świetny na campujące cele, bądź na ludzi, którzy myślą, że są w ukryciu a wystaje im ręka, głowa czy cuś. Gorzej z ruchomymi targetami, wydaje mi się, że w tej kwestii lepszy jest już karabinek z najdłuższym zasięgiem. W walce ze snajperami czasem jest dobrze na chwilkę kucnąć i oddać strzał bo wiadomo, że duża część osób mierzy w głowę :P

Z takich mini porad dla shevry:

Przy ok. 65 hp heal lvl 5 leczy na Ciebie na maxa, także z użyciem nie musisz się spieszyć. Blasting strike trzeba niestety użyć z pewnym wyprzedzeniem - wiele razy przez nieuwagę przejechał mnie czołg czy samochód :P No i najlepiej trzymać się w grupie - soldier wtedy wykorzysta swój pełny potencjał.

Też macie takie problemy z okiełznaniem samolotu? Ja tych misji nigdy nie zrobię... :F

Shen

Cytat: Frohike w Wrzesień 01, 2009, 12:00:59 AM
Btw. te granaty podczas closed bety były podobno mega overpowered i dostały nerfa teraz :P

dobrze rzucony granade spam potrafil zabic soldiera i commando na full hp

fedur

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AM
Też macie takie problemy z okiełznaniem samolotu? Ja tych misji nigdy nie zrobię... :F

yup... ja nawet sie za to nie biore, jak tylko samolot do transportu biore - lece... jump coco jambo i spadochron a on sobie leci i leci :<

shevra

ja robie tak samo jak fedur tylko zawsze samolot w strone ziemii posylam i staram sie celowac w miejsca gdzie ktos moze byc/jest, a nuz jakiegos fraga zalicze.

netheril

Fro a z BB jest tak ze jak sie jarasz i uzyjesz bandazy to ci zdejmuje tylko efekt BB chyba ze poczekasz az sie skonczysz palic to wtedy tez cie leczy
Klotnie na forach internetowych sa jak zawody w zakladzie psychiatrycznym... Czy wygrasz czy przegrasz to i tak jestes pojebany...

fedur

to akurat mniemam Fro wie, tylko czasami jest tak (przynajmniej ja to zauwazylem) (( i o to chodzi Fronkiemu)) ze palisz sie auaaa aauaaa i uzywasz bandaża i nadal sie palisz a czasami od razu zdejmuje ogień i to jest dziwne... czasem nawet zdejmie ale nadal zostaje Ci animacja ognia tyle że juz nie zjada Ci HP

dla mnie 1 opcja do wyeliminowania , jak juz było wspomniane o tym - uciekasz przed kims , chowasz sie za budynek a i tak dostajesz strzał a niby już skitrany jesteś :< to jest irytujące! :<

netheril

Cytat: fedur w Wrzesień 01, 2009, 03:42:05 PM
to akurat mniemam Fro wie, tylko czasami jest tak (przynajmniej ja to zauwazylem) (( i o to chodzi Fronkiemu)) ze palisz sie auaaa aauaaa i uzywasz bandaża i nadal sie palisz a czasami od razu zdejmuje ogień i to jest dziwne... czasem nawet zdejmie ale nadal zostaje Ci animacja ognia tyle że juz nie zjada Ci HP

dla mnie 1 opcja do wyeliminowania , jak juz było wspomniane o tym - uciekasz przed kims , chowasz sie za budynek a i tak dostajesz strzał a niby już skitrany jesteś :< to jest irytujące! :<
z tym paleniem to jeszcze nigdy tak nie mialem :) a z uciekaniem za budynki to mnie tez strasznie wqrwia

Frohike

Cytat: YoungPadawan w Wrzesień 01, 2009, 06:24:58 AM@Fro - fastest shotgunem też się fajnie ludzi klepie :D
Właśnie widziałem, jak mnie parę razy sklepali tym shotgunem :P Zwłaszcza na VV jak grałem Soldierem ;p

Cytat: netheril w Wrzesień 01, 2009, 08:20:57 AMja tam soldem za 1wsza bron mialem najszybszy karabinek a na 2ga ten ze srednim range i sie fajnie cisnelo ^_^ a setup 5,1,1 :P
Dobry ten na średni range jest? Przy okazji, wbiłem wczoraj 12 lvl (dzięki za grę Yami i Quentim!) i też już mam 5,1,1 :>

Miałem pokazać Solda, oto on: http://www.battlefieldheroes.com/heroes/204922977. Pisałem, że bez rewelacji, ale chyba nie jest źle jak na alta :> Zresztą profil znowu nieaktualny ;p

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMDobry Gunner w walce 1vs1 to istna rzeźnia. Ogólnie robi niezłą zadymę + ciężko go ubić. Cieszy mnie fakt, że każda profesja jest użyteczna i daje sporo funu :)
Zgadzam się. Zresztą bardzo mnie korci, żeby pograć Gunnerem :> Ogólnie wszystkie postacie w BFH są naprawdę świetnie zrobione, tylko trzeba wbić imo 12+ i się trochę ograć, żeby zobaczyć ich możliwości.

Dziwię się, że prawie wszyscy cisną tymi Commandosami - głupie nooby :D

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMPistol jest świetny na campujące cele, bądź na ludzi, którzy myślą, że są w ukryciu a wystaje im ręka, głowa czy cuś. Gorzej z ruchomymi targetami, wydaje mi się, że w tej kwestii lepszy jest już karabinek z najdłuższym zasięgiem.
Wcześniej biegałem z tym long range SMG, ale jak pograłem więcej z very slow pistoletem, to muszę przyznać, że jest niesamowity O_O Taka mini snajperka O.o Wczoraj na BB stałem w mieście i urywałem głowy ludziom ze statku :P Bardzo mocno zalecam wypróbowanie tego pistoletu, świetnie sprawdza się też na VV, gdzie można praktycznie zbić Gunnerowi HP do połowy, zanim on do nas na dobre podbiegnie. Albo mordować snajperów.

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMW walce ze snajperami czasem jest dobrze na chwilkę kucnąć i oddać strzał bo wiadomo, że duża część osób mierzy w głowę :P
Z perspektywy maina Commandosa, nie polecam tego. Praktycznie free frag. Kucać polecam tylko, jeśli się za czymś chowamy, wtedy faktycznie się opłaca, bo wiele kul nas nie dosięgnie. A w tej grze "fruwają" one gęsto.

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMBlasting strike trzeba niestety użyć z pewnym wyprzedzeniem - wiele razy przez nieuwagę przejechał mnie czołg czy samochód :P
Też tak miałem :P Btw wczoraj na CC zafundowałem gościowi w Jeepie przelot z obrotem o 360 stopni :P Świetnie to wyglądało, haha :D

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMNo i najlepiej trzymać się w grupie - soldier wtedy wykorzysta swój pełny potencjał.
100% prawda.

Cytat: Inidriel w Wrzesień 01, 2009, 11:43:41 AMTeż macie takie problemy z okiełznaniem samolotu? Ja tych misji nigdy nie zrobię... :F
Też :F Oglądałem wprawdzie filmik jak gość robił Plane IV (15 killi w rundzie i 1500-2000 dmg) i podłapałem parę trików, ale wciąż jest bardzo ciężko. Chociaż powoli zaczynam ogarniać, mój rekord to rozwalenie czołgu, Jeepa z 2 kolesiami i 1 wingclip w jednym przelocie. Anyway muszę nad tym popracować, bo np. wczoraj wleciałem Yami'emu pod lufę przez to, że zatrzymałem praktycznie silnik w locie i potem już nie ma się jak wzbić w przestworza :)

Cytat: Shen w Wrzesień 01, 2009, 12:34:56 PMdobrze rzucony granade spam potrafil zabic soldiera i commando na full hp
Na jakim lvl musi być skill?

Cytat: fedur w Wrzesień 01, 2009, 03:42:05 PMto akurat mniemam Fro wie, tylko czasami jest tak (przynajmniej ja to zauwazylem) (( i o to chodzi Fronkiemu)) ze palisz sie auaaa aauaaa i uzywasz bandaża i nadal sie palisz a czasami od razu zdejmuje ogień i to jest dziwne... czasem nawet zdejmie ale nadal zostaje Ci animacja ognia tyle że juz nie zjada Ci HP
Dokładnie o to mi chodziło.

Cytat: netheril w Wrzesień 01, 2009, 04:16:16 PMz tym paleniem to jeszcze nigdy tak nie mialem :) a z uciekaniem za budynki to mnie tez strasznie -_-'ia
Jeśli tak nie miałeś, to możliwe, że moja teoria (że wyższych lvl'i BB nie da się ugasić) jest prawdziwa. W sensie, masz ~14 lvl, więc przypuszczalnie nie trafiasz na Soldierów z BB5, bo ten "szukacz" rund chyba dobiera podobne lvl'e. Ofc mogę się mylić.

Z tymi budynkami też mnie wnerwia, pisałem już o tym ;F

Btw. chyba muszę zmienić sygnę, bo przestała się uaktualniać i dodatkowo nie mogę zmienić mugshota ;< Szkoda, bo wygląda fajniej niż te wasze ;p Przy okazji moglibyście sobie pod tymi obrazkami umieścić odnośniki do profilu swojego chara, tak jak ja mam =P