BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shen

Mnie bardziej ciekawi jak to robisz ze za dwie uber bronie placisz 900bf :P

Elenestir

Ahhh podupiło mi się bo myślałem ze kosztują 450 ale tyle kosztują tyle vp a 560bf

Shen

Tak mnie kilku polaczków nienawidzi ze ostatnio screena zmontowali ktory niby pokazuje jak jade na cheatach  :P Juz mnie chyba nic nie zdziwi.

Elenestir

Ehh :P ja sobie wykupiłem za ostatnie vp bronie pogram sobie ostatnie kilka dni i koniec :p może kiedyś wrócę do gry... Fro czemu wychodzisz zawsze jak ja wbijam na serwer? :D I nie mów że masz dc bo mogłeś wrócić dziś np. Było przez dłuższy czas wolne miejsce.

Shen

Wywala go co chwile, juz przywyklem do tego. Za tydzien premiera bc2 wiec tez powiem bfh papa.

Elenestir

No fajnie ci, ja sobie kupię (jeśli będzie jeszcze sens)jak zlożę nowego pc ale to dopiero w październiku

Shen

Jeszcze co do Fro to sie ciesz ze gra po przeciwnej stronie. Ja jade z nim jeepem po flage i go wywala, on pilotuje samolot i to samo  :P Ze mu sie chce grac w takich warunkach to sie dziwie.

Elenestir

Przecież ja jestem też royalem :D i jestem z nim w teamie, wiem że go wywala ale kiedyś to się dołączał znów a teraz już nie :P Fro co ci się z tym netem dzieje może czas zmienić usługodawcę? :D

Frohike

Cytat: Shen w Luty 27, 2010, 11:43:22 PMTak mnie kilku polaczków nienawidzi ze ostatnio screena zmontowali ktory niby pokazuje jak jade na cheatach  :-P Juz mnie chyba nic nie zdziwi.
LOL :D

Cytat: Elenestir w Luty 28, 2010, 12:12:30 AMFro czemu wychodzisz zawsze jak ja wbijam na serwer? :-D I nie mów że masz dc bo mogłeś wrócić dziś np. Było przez dłuższy czas wolne miejsce.
Nie wiem dokładnie kiedy to było to Ci nie wytłumaczę, ale w każdym razie niespecjalnie :-P

Cytat: Shen w Luty 28, 2010, 09:35:18 AMJeszcze co do Fro to sie ciesz ze gra po przeciwnej stronie. Ja jade z nim jeepem po flage i go wywala, on pilotuje samolot i to samo  :-P Ze mu sie chce grac w takich warunkach to sie dziwie.
:-P

No zawsze jak na świeżo włączam grę to tak mam przez X-XX rund :< Potem się uspokaja i mogę grać normalnie. Można się wkurzyć z tym ;/

Cytat: Elenestir w Luty 28, 2010, 12:41:31 PMkiedyś to się dołączał znów a teraz już nie :-P Fro co ci się z tym netem dzieje może czas zmienić usługodawcę? :-D
Nie wiem czemu nie dołączyłem, sorry ;p A z tym netem to właśnie tylko z BFH mam problemy, nigdy mi żadna online gra źle nie chodziła :/

Elenestir

No mi też nieźle laguje... przykłady moich lagów:
-jestem na stealth, włączam PS strzelam a po chwili znów słyszę dźwięk włączanego stealth i znów mam tyle naboi ile przed strzałem...

-biegne prosto nagle skręca mnie w prawo... podobnie jak lecę, czy jade jeepem

-czasem nawet mi strzela samemu... na commando to denerwujące...

Shen

Fro grasz cos jeszcze? Bo bc2 mi sie znudzilo i wrocilem do bfh

Elenestir

Dzisiaj chyba dopiero, wprowadzili smsy w Polsce, tak sobie wlazłem. Shen ty grasz nadal?

Shen

Nie mialem ostatnio czasu ani ochoty. Cos czytalem ze nowa mapki maja wejsc niedlugo to moze wtedy zagram.

edit:  widze dali kody na xp i vp to pogram sobie troche

Frohike

Cytat: Shen w Marzec 01, 2010, 12:25:47 AMFro grasz cos jeszcze?
Nie zauważyłem tego wcześniej. Nie gram od 2 miechów ;p

Shen

Nowa mapa na pte, wyglada calkiem niezle, trzeba bedzie przetestowac.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=150546

Elenestir

nobody1

mapka srednia, liczylem na cos w stylu zimy w zakopanem ;p btw kiedy live start?  :D

Elenestir

Fro liczymy na ciebie ;p zmień dostawcę neta i wracaj do bfh :D

Frohike

swan

gra ktos jeszcze? ja troche pogralem wczoraj i dzisiaj z nudow, gra ciagle fajna szkoda tylko ze taki donate duzy

dzisiaj na bb 3.2k pkt a nastepny za mna 2.1k ;)

Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 01:38:09 PM
Nie wiem jak teraz, ale kiedy startowałem pół roku temu na Lancerze
Cytat: Alarion w Wrzesień 18, 2011, 03:58:53 PM
Myślę, że po ponad roku gry, śmiało jesteśmy gdzieś w top 10 constów
Cytat: Alarion w Wrzesień 19, 2011, 10:39:26 AM
ze startujac na Lancerze na przelomie lutego/marca w 2010

Alarion

donate rozwalił tą grę, a szkoda...
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shen

Drugi raz dostałem darmowe 700bf, musza byc zdesperowani.

nobody1

ogarnia ktos live start i czy beda jakies oficjalne servery, na ktorych bedzie mozna zaczac gre od poczatku? czy moze jednak rankingi zostana nie zmienione i zeby dostac sie do czolowki trzeba bedzie farmic all day long, chociaz i nie o rankingi mi sie tutaj rozbiega, raczej zeby gra zyskala na swierzosci, bo duzo wiary odeszo xD

Sebal

Gra ktoś może w tą grę jeszcze?
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Gandam

ja i do dzis bym gral [4fun, przy DC, downach etc] ale dostawalem dosc czeste DC z servera przez co tracilem bonusy z misji oraz Expa :(
wiec sie poddalem :(
ale gra zajebista :>
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith