BF: Heroes

Zaczęty przez Alarion, Sierpień 02, 2009, 01:53:03 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

YaYaYami!

Cytat: Frohike w Sierpień 26, 2009, 04:02:10 PM
Pobiegałem sporo z jednym i drugim i jednak bardziej podchodzi mi nóż. Oba rodzaje broni mają swoje zalety, ale jednak dagger wydaje mi się praktyczniejszy. I bardziej klimatyczny ;)

Yami, z ciekawości, jakiej snajperki używasz?

Stefan's Sharpshooter - najdłuższy zasięg, największy dmg. (To wygląda jak bym miał jakiś kompleks. :E )

Ps. Ding 14. Gz 4 meh.
Eva's Saint 79 @ RU Lancer [Alarion kupił]
Sword Muse 79 - Destroyer 75 @ NA Fraz [Dead]
G4y Elf lovah.

Frohike

Gz for u.

Ja ding'nąłem wczoraj 19:

:)

Btw Shen, ile expa potrzeba na 23->24?

fedur

me wanne this sygn too :<

btw jesteś strasznie podobny do mnie Frohiq drogi =P

YaYaYami!

Froo skąd sie berze takie sygny? :E
G4y Elf lovah.

Shen

Cytat: Frohike w Sierpień 26, 2009, 08:45:05 PM

Btw Shen, ile expa potrzeba na 23->24?
okolo 190k

Cytat: YaYaYami! w Sierpień 27, 2009, 09:22:06 AM
Froo skąd sie berze takie sygny? :E
wystarczy wpisac w google bf heroes signature generator, dla tych ktorzy tego nie potrafia wklejam link http://www.phirestarters.com/matchbook/php/image-signature/

Hermit

Cytat: fedur w Sierpień 27, 2009, 09:13:28 AM
me wanne this sygn too :<

btw jesteś strasznie podobny do mnie Frohiq drogi =P

Do mnie też, tylko butów nie mam i brody >.<

A co do noża, to macie tak, że gunner was zabija gdy zostaje mu jakieś 10~ hp? >.<

Ja ostatnio misje na nóż robiłem na 2 afk kolesiach w bazie nationali :D
Zabiłem ich jakieś 8 - 9 razy :P
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=

fedur

Cytat: Shen w Sierpień 26, 2009, 01:46:51 PM
wg statow od noza zginalem 67 razy, killsow pistoletem mam ponad 750, wiec pistolet > noz, commando z nozem ma bardzo marne szanse z pistoletem

wiesz ze to nie jest argument?

ja od 3 rodzaji pistoletów według satystyk zginąłem ~30 razy, a zabic nożem mam ~500

Elenestir

Ja akurat od noża zginąłem jakieś 170 razy a od pistoletów po 30 :D ale nie mam elixiru więc się nie liczy :P BTW. Ratio trochę się poprawia, jak na tyle co gram 0,86!!! FTW. xD za niedługo przekroczę magiczną barierę 1! xD

YaYaYami!

http://www.battlefieldheroes.com/heroes/200081827

Nóż > pistolet. Te klasy co biegają/mogą są na dwa wprawne dziabnięcia, ja tam wole nóż z resztą jak większość. :F
G4y Elf lovah.

YoungPadawan

po dzisiejszym graniu moim lolsoldierem - commando z pistolem gryzł glebe. commando z nożem albo mnie ubijał, albo z 120 HP startując kończyłem na 5.
I'm offline.

Shen

moze dlatego ze pistolet jest glownie do walki z commando, a jak sie dales ubijac commando z nozem to chyba nie ogarniasz soldiera

YoungPadawan

OH NOEZ KEN JU TICZ MI MASTER!

Player:     sanksy
Time:     9h 41m

gram w tę grę dla przyjemności i odstresowania się, nie muszę mieć statsów 20/0 w każdej rundzie, wystarczają mi wyniki 1-2 w rankingu.

wolę tracklistę z foobara od dźwięków z BF'a, więc nie słyszę lolcommando, ergo wwalam się w takowych na stealthcie/oni mi wjeżdżają w plery.
I'm offline.

Shen

dodaj 1lvl do blasting strike

YoungPadawan

siur of kors, tylko daj mi ~0,5 levela ;)
I'm offline.

muchosQQ

Cytat: YoungPadawan w Sierpień 27, 2009, 09:50:38 PM
wolę tracklistę z foobara od dźwięków z BF'a, więc nie słyszę lolcommando, ergo wwalam się w takowych na stealthcie/oni mi wjeżdżają w plery.

gz, teraz wiem dlaczego tak ogarniasz fpsy

Elenestir

Ja nie umiem grać w fpsy z wyciszoną muzyką z nich :P ale np. w L2 nigdy nie gram z muzyką z gry, tylko swoją playlistą, radiem

YoungPadawan

lold. nie mam wewnętrznego poczucia bycia pro w każdym typie gry (hmm...co sprowadza się do tego, że w niczym nie jestem pro xD) lulas, so mi to wisi i powieeeewa.
I'm offline.

Frohike

Cytat: fedur w Sierpień 27, 2009, 09:13:28 AMbtw jesteś strasznie podobny do mnie Frohiq drogi =P
To raczej Ty do mnie :P

Cytat: Shen w Sierpień 27, 2009, 10:11:25 AMokolo 190k
Ooo, to nie aż tak dużo. Bałem się, że będzie jakiś duży przeskok :) Git, pewnie to wbiję za jakiś czas :)

Cytat: Hermit w Sierpień 27, 2009, 10:41:24 AMA co do noża, to macie tak, że gunner was zabija gdy zostaje mu jakieś 10~ hp? >.<
Nie :D Na Gunnerów rzucam się z nożem już tylko jeśli mają low HP ("czerwone") lub widzę, że naparza do nich 2 Soldierów/Gunner od nas :P Btw. jaki masz nick? Pokaż swój profil :)

Cytat: Elenestir w Sierpień 27, 2009, 10:47:40 PMJa nie umiem grać w fpsy z wyciszoną muzyką z nich :P
Muzyka jak muzyka, ale bez dźwięków z gry mnie np. gra się sporo gorzej ;<

fedur

hmm ktos sie rejestrował do (Public Test Environment) (Public Test Environment)

YaYaYami!

G4y Elf lovah.

Frohike

Ja nie. Nie chce mi się ściągać od nowa klienta i jeszcze instalować/odinstalowywać co chwilę, tak jak tam radzili, że trzeba ;o

Yami, jak grasz na tym PTE, to mógłbyś opisać co jest nowego?

YaYaYami!

Nic właśnie, ale gra się przyjemniej. Widać, że napawali bugi, ale to tylko do czasu nim znajdą nowe dziury. Sprawdzałem cheat z dodaniem skilli na 4 poziom nie działa. Nie martwcie się nie ma żadnych radykalnych i widocznych zmian. Nie pora i nie czas na to jak widać. 
G4y Elf lovah.

Frohike

Czyli to jest tylko techniczny update, bez nowego content? Bu :<

PS.
Ludziska, jak moja sygna? ;p

YaYaYami!

Moja ładniejsza. :F

Ps. Dzięki Fro. ^^
G4y Elf lovah.

Ryltar

Cytat: Elenestir w Sierpień 27, 2009, 10:47:40 PM
Ja nie umiem grać w fpsy z wyciszoną muzyką z nich :P ale np. w L2 nigdy nie gram z muzyką z gry, tylko swoją playlistą, radiem

No ostatnio jak gralismy w BF2 po lanie to typ tak robil ze sluchal jakiegos techna.Fajnie sie go rozjezdzalo lub dzgalo nozem w plecy dla samego lol :P