Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame

Zaczęty przez PoweR, Sierpień 20, 2009, 09:23:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

cOmboss

w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

gustd

Cytat: Ryane w Luty 01, 2010, 06:41:43 PM
Przerwe wam ten flame

lf const pt (x5) profka dowolna ;]

odezwij sie na pm, gg (2018002) pogadamy

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

JoeHate

Cytat: pardi w Luty 02, 2010, 06:58:53 PM
pfff....

klasa którą będę grał > all
pozwolę sobie pod tym się podpisać

i rozwinąć

jeśli któryś z was odszedł od tej zdrowo porąbanej gry do innego mmo a jednak po czasie postanowił wrócić i znowu w to coś grać ze świadomością że będzie musiał wydziobać 500 mss i kampić bajuma z butelką na mocz w ręku itd to chyba wie czemu ta w gruncie rzeczy nie najlepsza gra jest fajna. Moim zdaniem to my wy oni słowem gracze kumple z klanu a dla mnie osobiście atmosfera na TS w żadnym innym mmo nie ma tego a ogarnięcie dobrych gildii w innych mmo jest bardzo często na poziomie słabych klanów w L2

To moje osobiste zdanie nie musicie się z nim zgadzać nie będę też z nikim wchodził w polemikę jednak uważam że wszystko sprowadza się do ludzi i nie ważne który serw jest piękniejszy jakie ma plusy i minusy to się zwyczajnie nie liczy. Klasy nie mają znaczenia jak jesteś cienki to nic tego nie zmieni przykro mi.

Ważne z kim grasz na serwerze i przeciwko komu bo to uważam decyduje o tym czy serwer jest dobry a jak jesteś pro to będziesz wszędzie.

Dex=RPG=RuOff

Bulls

Cytat: JoeHate w Luty 03, 2010, 05:20:21 PM
pfff....

kampić bajuma z butelką na mocz w ręku itd

LooL , ty masz / miales cos z glowa ? xD

Lokocz

Cytat: JoeHate w Luty 03, 2010, 05:20:21 PM
pfff....

pozwolę sobie pod tym się podpisać

i rozwinąć

jeśli któryś z was odszedł od tej zdrowo porąbanej gry do innego mmo a jednak po czasie postanowił wrócić i znowu w to coś grać ze świadomością że będzie musiał wydziobać 500 mss i kampić bajuma z butelką na mocz w ręku itd to chyba wie czemu ta w gruncie rzeczy nie najlepsza gra jest fajna. Moim zdaniem to my wy oni słowem gracze kumple z klanu a dla mnie osobiście atmosfera na TS w żadnym innym mmo nie ma tego a ogarnięcie dobrych gildii w innych mmo jest bardzo często na poziomie słabych klanów w L2

To moje osobiste zdanie nie musicie się z nim zgadzać nie będę też z nikim wchodził w polemikę jednak uważam że wszystko sprowadza się do ludzi i nie ważne który serw jest piękniejszy jakie ma plusy i minusy to się zwyczajnie nie liczy. Klasy nie mają znaczenia jak jesteś cienki to nic tego nie zmieni przykro mi.

Ważne z kim grasz na serwerze i przeciwko komu bo to uważam decyduje o tym czy serwer jest dobry a jak jesteś pro to będziesz wszędzie.

Dex=RPG=RuOff
gracia final - nie trzeba 500mss na nobla, nie trzeba kampic baiuma na sube (mozna, ale nie trzeba xD)

RenifeRx

dokładnie ;P Czyli RPG > reszta ;P
Ale fakt, pliki to nie wszystko. W l2 najważniejszym jest community, wojny, klany i nawet godzinne zabijanie takich samych mobów jest czymś zajebistym jak się ma dookoła fajnych ludzi. Dlatego L2NA umiera, L2.ru jest zamknięte w swoim kręgu a RGP upadnie bez dobrej reklamy i pracy adminów.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RenifeRx

Nie mam consta, w klanie się mało dzieje ciekawego poza expem a z ruskimi się nie skumam bo cyrylica. Ale jeszcze zobaczymy :P

Tirius

Obejrzałeś chociaż frapsa , że mówisz , że nic się nie dzieje poza expem? =p

RenifeRx

Mówisz o waszym frapsie ? Gdzie widać trochę pvp w FOG z const mage party ? Na cholere mi to jak ja mam daggera :P Moim hydro dagger blastem mało zrobie. Jak byłem w klanie to się dużo działo, dużo pvp. Teraz same consty i każdy lata za własnym ogonem.  Zresztą Tirek z tego co wiem też juz nie grasz z nimi ;p

Tirius

Coś tam gram, ale myślę że powinieneś spróbować, bo imo najlepsza opcja do grania gdziekolwiek to w tej chwili l2.ru.

DonK.

łohoho to nie byl jeden z tych co pisal ze LR ZONDZI? łohoho.
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

RenifeRx

I nadal tak uważam ? Gdzie Twoje super uber Nemezis ? Jakiś inny polski klan wybił się na tym serwerze ? Nie ?! Więc nic więcej nie muszę mówić.. Przypominasz mi RazielIII z tego forum, taki sam kretyn.

Tirius

Z Donk'iem przynajmniej można sensowny flame prowadzić, a Raziel pisze tylko "DEX > RPG , pvp > pliki"

RaMi

RenifeRx

Cytat: CommunismFTW w Luty 10, 2010, 12:09:23 AM
It took u a while eh? Why come again and post about that server? U saw everyone stoped, u just need to troll some more to feel better. U wanna know what that sh1t shows us? Just another one of catalins endless lies. Here is where u found it, post it by him lol http://wrath.lineage.ro/index.php/topic,24708.msg263772.html#msg263772
Cytatwrath cap is 3k . wont be raised .
about your how many ppl are online ..
http://evermore-world.com/who/index.php?ip=81.89.14.21&port=7777   this is dex
...
He faked those numbers just like aderyn did on azure to always show 1337. That number from dex has a multiplier, my opinion it is 6x. Check those numbers, they're always divideable by 2 showing there is a multiplier there. But hey, i won't stop here, u wanna know EXACTLY the number of ppl on dex? Check this out, grab on to something u might have a shock:

wowowowow  :o

This pic is also pretty nice, unbrakeable antibot system  :o :

gg dex haha ! :oops:

ome1

co ty fake niemożliwe przecież catalin to ma zabezpieczenia lepsze niż nasa  :o

RazielIII

odpaliles najnowszego l2 neta gz, po 5 minutach i tak pewnie bana dostales ;p
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

RenifeRx

Raziel udajesz głupiego czy na prawdę nie rozumiesz o co chodzi ?

wg. Danych Catalina serwer ma ponad 9k online. Co widać na jego liczniku.
wg niezależnego licznika ma ~2k.

btw. bana nie dostałem, ani ja ani inne osoby które to sprawdzały.

RazielIII

Wedlug catalina na wrath jest cap 3k +500 premium slotow, co by sie zgadzalo z tym co sie dzieje na servie.

Pewnie w najblizszym czasie juz nie bedzie dzialac, sprobuj odpalic starsza wersje ;p

btw dzis o 1 w nocy 3 sided pvp@tezza 90v70v120 1k online server fo sho
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Bulls

raziel  ty chyba liczyc nie umiesz , albo ci sie w oczach powiela , a wiesz czemu tyle luda jest na pvp
bo wszyscy maja juz top lvl (albo blisko) wiec all luda siedzi na paru miejscowkach , wiec GL  jesli wrath ma 3 k

RenifeRx

Wszyscy dex fanboi'e mają klapki na oczach od catalina z wbudowanym mnożnikiem online na dexie odpowiednim do ratów serwera.

RazielIII

Wrath ma 1k onlne, a rpg over 9k :)

/care jak i tak pvp na dexie>rpg x1 / x5

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

jac0l

od kiedy to sie porównuje low rate z serwerem x30 który nie stoi nawet 1 rok ? daj sobie spokój
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Bulls

Cytat: RazielIII w Luty 10, 2010, 02:35:04 PM
Wrath ma 1k onlne, a rpg over 9k :)

/care jak i tak pvp na dexie>rpg x1 / x5

HAHA dobrze chociaz nawet nie widziales pvp na rpg , ale juz wiesz ze tam jest gorsze , no spoko
Gdyby glupota bolala to bys umarl z bulu , 
wg raziela , dex/wrath  jest lepszy od RUoff , Oficjala , tam tez sa  wg ciebie gorsze pvp? xD
Skoro sadzisz , ze dex jest taki Uber zajebisty , to czemu  Trollujesz i tracisz czas na ten dzial?