Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame

Zaczęty przez PoweR, Sierpień 20, 2009, 09:23:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Scorpion

Olej gre supportem, zrob dd i ciag za nim bd+wc. Tutaj kazdy ma miniumum 3-4 boxy odpalone. Do tego robisz spoila, tak jak polowa ludzi na serwerze ;)
...

Warhead

Mój bilans cały set ic za 1 machnięciem ;) do tego helm draco i buty ma więc mam 100% ;)
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Outcasters Clan Member & NosenseTeam Squad Leader

Tirius

Cytat: Scorpion w Listopad 02, 2009, 09:58:16 PM
Olej gre supportem, zrob dd i ciag za nim bd+wc. Tutaj kazdy ma miniumum 3-4 boxy odpalone. Do tego robisz spoila, tak jak polowa ludzi na serwerze ;)

Jak lubi to niech robi, osobiście wolę żywy support , tym bardziej jak rozpatruje gre healerem.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Nervoson

i na siege ciagniesz na bocie support :> qq

Warhead

Cytat: Nervoson w Listopad 03, 2009, 05:04:34 AM
i na siege ciagniesz na bocie support :> qq

like HG und xxxFelekPolaczekPLxxx ?
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Sebal

Hm w sumie to teraz pewnie będzie WC albo Bishop. A chcę grać supportem ponieważ Palka lubię ale chce poznać inne postacie a jakoś dd mnie nie kręci :P
Sebal- Life ...

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Warhead

Nie bądź zdziwiony jak będziesz grał wc i ktoś ci w klanie powie że wc nie chcą bo można na bocie mieć na plecach :D
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

x3nomorph

No jak pojdziesz do lolklanu to zdecydowanie, w kazdym lepszym klanie WCek activ jest na wage zlota ;)
new future.

Warhead

to na RPG gra jakiś nie lol klan poza etc? nic mi nie wiadomo o tym:D
Ru OFF Lancer

Eltharion  Bishop 62+

Widel

Jest, ale nazwy nie wymienię bo zaraz znowu będą do mnie fikać  :D
Pzdr, Widel

jedisuwalki

a jak tam widel w mega ogarnietych Energy z mega Pro keto na czele? xdd

Widel

Cytat: jedisuwalki w Listopad 03, 2009, 05:29:13 PM
a jak tam widel w mega ogarnietych Energy z mega Pro keto na czele? xdd

A dziękuję, dobrze :D
Pzdr, Widel

v1rus

pokit

Polgara

Nickola

Cytat: Nervoson w Listopad 01, 2009, 01:29:00 PM

Byłem i nawet aktywny co do czego przyslzo to fakt byl 1 wc na subie jakis DE a bish to tylko jakis summone mial na subie. No przeciez wiem ze w tym tygodniu duzo ludzi porobilo bishopow na suby przynajmniej to zaczynacie ogarniac.

Zastanawia mnie jenda rzecz. Skoro byłeś/jesteś u nas aktywnym graczem to powinieneś to wiedzieć, no cóż chyba że ślepcem można mnie nazwać , ale w NF NIKT nie ma na subie WC/DC.

jedisuwalki

to my chyba nie mowimy o tym samym servie ;) widac graliscie chyba 10 minut tutaj xP widac to po tym co mowicie a co jest x) tzn gwno widzicie ;) wiec pozdro :*

Bled

moze ktos przyblizyc sposob w jaki zdobywa sie s grade , i wyzsze tzn retail like? czy jakis custom ?

Rickert

JEST/był? fajny evencik z tym enchantem staffu :] w taki sposób też można :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

reqival

Możecie mi powiedzeć jaki jest online na tym serwie ?

kinus

Cytat: reqival w Listopad 05, 2009, 08:02:17 PM
Możecie mi powiedzeć jaki jest online na tym serwie ?
pytanie bylo zadawane conajmniej 3 razy, wiec moze ogarnij swa lepetyne?
na stronie www.rpg-club.com/en masz licznik online, wieczorami od tego odjac nalezy okolo 1k-1,2k i masz mniej wiecej online na serwerze.
//
echo '16i[q]sa[ln0=aln100%Pln100/snlbx]sbA0D4D465452snlbxq'|dc

eXecutor

[EN x30]: 2594 -1200 = ~1400 ppl no sory ale nie wierze w to;] :oops: Nie widać tego nawet po giran :shock:

x3nomorph

new future.

Scorpion

Btw zle liczysz, na 1 gracza przypadaja minimum 2 boxy, ja sam jade na 4. Usredniajac gra tam moze z 500-600 live ppl, bo jeszcze trade bota wiele osob uzywa.
...