Informacje o serverze + dobra dawka dziennego flame

Zaczęty przez PoweR, Sierpień 20, 2009, 09:23:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nenef

nie porownuj bugow w geodacie czy postow ludzi, ktorzy mysla ze cos jest zbugowane, albo bugow ktore na GF byly tez na retailu do HB na ktorym nie dziala ponad polowa rzeczy z HB lol... snufkin tak bardzo nie narzeka na swoje skille ze jego posty w dziale z bugami hb wygladaja jak wypracowania. tak samo dlatego ludzie, ktorzy grali na dex/wrath przez dluuuugi czas przechodzac na rpg smieja sie z tego jak "duzo" rzeczy dziala z dexbounda =] masz dzial dexa - idz tam pieprzyc smuty i pisac jakie gowniane pvp bedzie na rpg, naprawde gowno to wszystkich obchodzi. wazne ze ty masz epickie pvp 500 vs 500 o core na wrath i wszyscy sie z tego powodu cieszymy.

ja tez nie widze nic dziwnego w tym, ze 1 dagger bierze na klate caly spot z chimer i zabija je w ciagu 2 minut =] ...
Cytat: RazielIII w Październik 31, 2010, 05:21:33 PM
jestem klamliwa kur.wa
Cytat: RazielIII w Listopad 01, 2010, 04:59:05 PM
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

Kazuya

jezu przestańcie już -_-'ić który server lepszy który gorszy każdy priv ma swoje wady i zalety ...
skoro na oby dwóch serverach nadal gra spora ilość ludzi to jednak coś musi ich trzymać  :shock:
rpg x5 [gh85]

nenef

Cytat: Kazuya w Luty 14, 2010, 06:17:47 PM
jezu przestańcie już -_-'ić który server lepszy który gorszy każdy priv ma swoje wady i zalety ...
skoro na oby dwóch serverach nadal gra spora ilość ludzi to jednak coś musi ich trzymać  :shock:
zabierz raziela do dzialu dexa i wszyscy beda happy =)
jestem klamliwa kur.wa
boli mnie dupa, bo zaden klan nie chce mnie i mojego party :( przez robienie z siebie kretyna na forum czuje sie factorem nie odbierajcie mi tego!

RenifeRx

Cytat: nenef w Luty 14, 2010, 06:19:22 PM

Nie mógłbym się zgodzić bardziej.
Orzeł moje godło, Reni moja godność.

Kall

Cytat: RenifeRx w Luty 14, 2010, 06:21:02 PM
Cytat: nenef w Luty 14, 2010, 06:19:22 PM

Nie mógłbym się zgodzić bardziej.

I ja również

L2 EU off @ TapMadls

RazielIII

@enef po to jest dzial "hb bugs report" aby ludzie raportowali bugi a administracja mogla je naprawiac?

o core to ph sie bije od roku...
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

nenef

naucz sie czytac =) pisales o tym, ze snufkin nie narzeka na kamaele i jest zadowolony - trudno byc zadowolonym jesli nie dziala 3/4 rzeczy z twojej klasy, a opisanie "malego" buga zajmuje tyle co wypracowanie ;)

Cytat: snufkin w Luty 11, 2010, 03:10:15 PM
Its not about skills.It would probably took 2 pages to list all kamaels skills witch are buged.Its about our most important skills that we cant use cause books dont drop.

tyle na temat dzialajacych kamaeli na dexie.
jestem klamliwa kur.wa

RazielIII

nie wiem skad wytrzasnales ten cytat, przejrzalem topic z bugami 10 stron do tylu, i jedne posty snufa byly na temat nie trigerujacego sie fw z dynasty rapierem
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

nenef

jestem klamliwa kur.wa

lasgopwn

hehehe dager solo lethar na chimerach :D dobre dobre

RaMi

Cytat: lasgopwn w Luty 14, 2010, 11:23:24 PM
ALE CO w TYM dziwnego ??????///? Lethal NIE?

pff

ome1

ej przecież na dex/wrath grają tacy rzeźnicy że solowanie na chimerach to dla nich pikuś =]

RazielIII

Cytat: ome1 w Luty 15, 2010, 12:35:49 PM
ej przecież na dex/wrath grają tacy rzeźnicy że solowanie na chimerach to dla nich pikuś =]

na rpg graja tacy rzeznicy, ze stawiaja bota na hb i maja wyjebane co sie dzieje dalej

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

cOmboss

w8ing for rpg club 5x.
-----------------------------
League of Legends
Shaco.
Ashe.
Master Yi.

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

RenifeRx

Literówka..
Raziela wszystkie posty mógłbym wpisać w sygne bo każdy głupszy od poprzedniego. Ale z tego by 2 bash.org.pl powstał.

RazielIII

Jak sd zabija tanka/sps'a ? powtarzam to juz XX raz z rzedu, daruj sobie komentarze typu lol enemy/zagrajw l2, bo ludzie na offie tez tak robia/robili

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Tirius

Cytat: RenifeRx w Luty 15, 2010, 03:50:33 PM
Literówka..
Raziela wszystkie posty mógłbym wpisać w sygne bo każdy głupszy od poprzedniego. Ale z tego by 2 bash.org.pl powstał.

Jeszcze niedawno sam mówiłeś , że nie wiedziałeś i Twój fail.

RaMi

Cytat: RazielIII w Luty 15, 2010, 01:11:33 PM
Cytat: ome1 w Luty 15, 2010, 12:35:49 PM

na rpg graja tacy rzeznicy, ze stawiaja bota na hb i maja -_-'ane co sie dzieje dalej

dobrze, ze ty dla balansu i ogolnego "jak bozia nakazała" klikasz moby 1 by 1. My juz nie musimy.

lol

RenifeRx

Grooßer

O ja... teraz zejdzie flame na to, że boty są afe, a granie legit jest ok...
Lineage 2 Classic [Skelth] - tehSleeper - Orc Shaman 35 [abandoned]

gustd

Cytat: DonK. w Grudzień 24, 2010, 04:53:44 PM
Regulamin "zmieniono" po tym jak okazało się że admin chciał kupić ode mnie adene za złotówki :)
Teraz zgodnie z regulaminem offów  hahaha hahaha hahaha można sprzedawać/kupować.

Tirius

Cytat: RenifeRx w Luty 15, 2010, 05:19:18 PM
Cytat: RenifeRx w Luty 14, 2010, 06:20:30 PM
Mój błąd. Z 2 profy rzeczywiście można robić na +30 a nie +20. Fail :(

I teraz kochaniutki przeczytaj co napisałem, jak to mówił Azel "misiu włochaty". Tak słodko niczym Tfuj avatar.

RenifeRx

"kochaniutki" i gdzie tam widzisz żebym powiedział że to nie była literówka albo żeby to wynikało z mojej niewiedzy. Po prostu umiem to obrócić w żart że mi nie wyszło. A Wy robicie drame na całe forum. QQ more.