Destro abyssx3

Zaczęty przez Kubencjusz03, Wrzesień 01, 2009, 07:58:08 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kubencjusz03

Witam
Chciałem zacząć grać na abyss x3. Mój znajomy namówił mnie do przejścia na ten serwer. Chcę zacząc grać destrem, ale jak polatałem troche postacią kolegi po miastach, to odniosłem wrażenie że jakoś mało jest destruchów (a może tak mi się tylko wydaje). Tak więc mam pare pytań:
1. Jak sprawuje się destro na abyss pod względem pvp i pve (train)?
2.Czy opłaca się robić wc  na dual? Mam zamiar zrobić sobie wc, i chodzić trainić do cata z nim, czy to dobry pomysł?
3.Czy destro daje sobie rade z low lvl rb? Tzn. np. 2-3 destro koło 50 lvl'a z supportem (bd, wc, sws, healer) ubije bez problemu rb na podobnym lvl'u?
Pozdrawiam

Kubencjusz03

Wraith

Widocznie żaden abyssowy destruch nie czyta tego forum.

ad.3 technicznie rzecz biorąc RB powinien paść z ręki jednego destrucha z pełnym wsparciem od bufferów wszelakich, zatem od trzech tym bardziej. Tak mi się wydaje w każdym razie.

ad.2 kibel zawsze się opłaca.

ad.1 pvp z destruchami miałem tylko na arenie, na niskich levelach i własnym buffie, więc żadne wyzwanie. ;) Ale generalnie wygląda to chyba tak, że on zje wszystko, do czego dobiegnie. O pociągach nic nie wiem, brak w klanie aktywnego destrucha, póki co. Zakładam jednak, że nie jest gorszy (a może być lepszy) ani od krasnoluda ani od warlorda w tej roli.
Zuy i mhroczny Gronostaj z Abyssa x3.

'Lepiej być faszystą niż pedałem.' - A. Mussolini.

Gold dragoN

Kiedys destro to byla podstawa sposobu expienia. Teraz gdy frenzy zostalo obciete jest o wiele ciezej, aczkolwiek jest mozliwe expienie na pociagach.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005