Pytania nowego gracza:)

Zaczęty przez Wolf2277, Wrzesień 09, 2009, 09:01:52 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Wolf2277

Witam wszystkich,
Zastanawiam się nad rozpoczęciem gry na abyssie i w związku z tym mam kilka pytań do graczy na tymże serw. No to jedziem-
1.który serw wybrać? Z tego co widzę x3 ma najwięcej graczy, x7sporo mniej. A o co chodzi z x10 alpha/beta? Czy wersja finałna x10będzie zawierać konta z tych serw?
2.jak jest z gospodarka na x3(głównie ten serw rozważam) dużo tam mieczy dzedaj? Domyślam się że każdy ma tam już combo 80lvl+nobl+s gr? Chodzi o to czy jest miejsce na nowych graczy zaczynających od 0. I jakie są ceny np top a setow?
3. Jak to jest z ruskami? Chodzi mi czy miałbym 1hit pk za sam wygląd nie-rusaka?:)
4. Jak to jest z polakami? Można liczyć na pomoc? (nie mówię o 'ajm niu naab, iitems adena plox nał') klan dla nowego?
  W sumie to wszystkie moje obawy, z góry przepraszam za kompozycje- możliwe przeklamania, pisze z tel:p
Pozdrawiam!

ugh

1. To są dwa różne serwery. Nie będą połączone. Po prostu się tak nazywają. Najlepiej wybrać x3 jeśli raty cię nie odstraszają - stabilny rynek, mnóstwo graczy (w tym polaków)
2. C grade od cholery ze względu na tanic ewc(nawet tańszy niż ewd :D). To dość stary serwer, więc wyższe grade też się zdarzają. Tallum hvy do 150kk, maj 300kk+.
3. Aż tak źle nie jest. Najczęściej jak nie mówisz po rusku to albo gadają łamaną ang, albo cię ignorują.
4. Jasne. Sprawdź klan gronostaje: http://forum.krasnale.org/

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Wolf2277

Dzięki ugh za treściwa odpowiedź:)
Raty rzeczywiście trochę straszne, tym bardziej że wcześniej grałem na high(25-30x) ale po doświadczeniach z nm30x (star wars style) dobrze będzie przerzucić się na coś normalnego:) aha i jeszcze ciekawia mnie 2rzeczy, jako że nie grałem na w/w serwerze-jak wygląda sprawa z mana potkami(n/a  /w sklepie/do samodzielnego zrobienia jak na dn) i
Odnośnie interfejsu- domyślam się że po zainstalowaniu patcha język ang zmienia się na ruś?

Gold dragoN

Mana potiony sa do kupienia w kazdym grocery store. Po zpatchowaniu jezyk sie nie zmienia, ciagle jest angielski.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

ugh

Cytat: Gold dragoN w Wrzesień 09, 2009, 10:31:18 PM
Mana potiony sa do kupienia w kazdym grocery store. Po zpatchowaniu jezyk sie nie zmienia, ciagle jest angielski.

w hunters village ich nie ma :D

Mana poty tutaj działają jak heal poty... odnawiają ok 50 mp wciągu 15 sek

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Wolf2277

Cytat: ugh w Wrzesień 09, 2009, 11:04:35 PM
Cytat: Gold dragoN w Wrzesień 09, 2009, 10:31:18 PM

w hunters village ich nie ma :D

Mana poty tutaj działają jak heal poty... odnawiają ok 50 mp wciągu 15 sek

Takie są najlepsze, nie będzie spamowania mana potek. Kurcze, przejrzalem podania o przyjęcie do klanu insomnia i przeraża mnie trochę to co tam widzę, all 76+ i s grade z nobl :/

sato79

Cześć. Sam ostatnio przeszedłem z dragona x15 bo juz dość miałem przepakowanych charów i masakrycznej korupcji (to co się tam działo to przechodzi wszelkie wyobrażenie) i nie żałuję, grając codziennie w pt szybko wyexpisz chara, na razie kronika jest dosyć dziwna (właściwie jest to hellinterlude, ale za niedługo mają wprowadzić coś sporo lepszego. Gospodarka bardzo stabilna i zaczynając od zera spokojnie można dojść do a grade samemu. Klanów polskich kilka jest i to na różnych poziomach rozwoju :)
A jak juz ktoś pekuje to nie patrzy czy polak czy rusek.
Co do potów to z jednej strony dobrze że są takie słabe (PVP), a z drugiej do expa przydałybysię mocniejsze. No i trochę brakuje combatów :)  Do zobaczenia na x3.

jac0l

Nie chce robić osobnego topicu wiec napisze tutaj...a więc mam problem z questem na wejscie do wyspy Hellbound...
zabieram quest u Kanis "Bird in a cage" Każe mi isc do "Sea Draon Cave" ale przeczytałem na innym forum że nalezy iśc Do Gludio->Gludin->Westeland i tam jej szukać przy spawnie... no ale nie moge jej tam znaleźć Ktoś mógłby mi pomóc? server:abyss x7

Żaden reatilowiec nie ma ochoty nabić sobie posta? O.o Where the fak is PERMA ?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej