Propozytion /// megaz das wach stupid ...

Zaczęty przez Maślan, Wrzesień 12, 2009, 12:37:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maślan

kaj mi hallo....

Pls make boards:

-"Young stupid programing fuken developer" - there me will write basic kaj info about java/python/sql language.
-"Mi iz strong pro dev" - tu moze jakieś ciekawe rozwiązania dla l2j
-"Fu*** me to president" - prezentowanie prac.

I tak może znajdzie się pare ludu co sie javy nauczą oraz będą pisać własne patche dla l2j czy innego packa lub nawet rozpoczęcie własnej paczki l2jotowej. Bo widze że na forum mamy paru guru: Impos, Mathim, Maniac, Sebal, ja i paru innych co pominołem - trza ich wziąć w kupe i spisać wiedzę.

best gegards xaxaxa

impos89

Wypraszam sobie nie jestem żadnym guru... ^^ Ogólnie czemu nie. W prezentacji na pewno zamieszczę projekt L2jKitty dlA suitAśnych :D

Maślan myślę, że nie potrzeba tutaj takiej agresji. To jest forum o grze, rzadko bywa, że ktoś z ludzi konkretnej specjalizacji Dev czy ITpro zaglądał tu tylko po to aby zrobić pogadankę o programowaniu czy administracji.
Sam jestem dopiero ITświeżynką, która dołącza do grona msgrup.
Polaczkowo:
Impos - Aeore Healer lvl 93 / Wynn Summoner 85 / TH 58
klan - Kowale
CP Sairea

Matim

No inicjatywa mi się bardzo podoba..

Cytattrza ich wziąć w kupe i spisać wiedzę.

to także.

Było by fajnie, napisałem w dziale dla modków aby admini to rozpatrzyli

CytatSam jestem dopiero ITświeżynką, która dołącza do grona msgrup.

Ale gdy podzielisz się swoimi aktualnymi doświadczeniami to ktoś na pewno się zainteresuje, ja na pewno w każdym razie.

Takie działy w niczym nie zaszkodzą..a może chociaż w minimalnym stopniu ciut ożywią to ...forum.

Maślan

Impos

bez obrazy ale wcześniej myślałem że lama jesteś ale po topicu o Winshit widać że kumasz administracje maszynami serwerowymi i to się liczy... Opisy systemów dla l2j, najlepsze rozwiązania techniczne zwiększające wydajność hosta na windowsie. Dla mnie jesteś guru tak jak każdy co pokazuje choć trochę chęci w pomocy bardziej "zaawansowanej". (choć sam takim nie jestem bo nie lubie odpisywać na tematy dłuższy niż ustawa przepisuje xD ).

impos89

Co do opisywania wydajności, i jej konfigurowania to jeszcze słowa nie pisnąłem ^^. Jestem bardzo za tym. Zwłaszcza, że luno swojego czasu wyrażał chęć napisania konkretnego artykułu/artykułów dotyczących spraw technicznych w programowaniu. Sądzę, że jego porady będą bezcenne. Nie sądzicie, że niuedługo przerobimy forum o lineage2 na forum dla developerów ?
Polaczkowo:
klan - Kowale
CP Sairea

Matim

heheh  :D No nie wiem, w każdym razie fajnie jest gdy ktoś coś piszę.

Ale niestety administracja mi na razie nie odpisuje..

impos89

Polaczkowo:
klan - Kowale
CP Sairea

Maślan