Soul of the Ultimate Nation (S.U.N) EU

Zaczęty przez Bacar, Wrzesień 19, 2009, 10:40:50 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Inidriel

O fajnie, thx. Robie healera jak wcześniej wspomniałem. Tylko zassać klienta ;)

rexetin

Bacar

LoL EU/US : Hayame

FFXIV: ARR
Server: Moogle
IGN: Hayame Kisumi
Job: Bard
FC: SeeD

Shen

DK 35lvl, poszedlem w agi/str stat build, ale nie wiem czy nie zmienic w dragona, naczytalem sie sporo ze to jedyny sluszny build ktory miecie prawie wszysko

Bacar

Miecue wszystko to pojecie wzgledne. W S.U.N kazda postac jest dobrze zbalansowana. Dragon ma przewage na nizszych lvl od Combata. Pozniej sie to niweluje, bo Combat dostaje boosta do criticali i tez miecie wszystko, tak samo jak Valk, Ele i Berserk :P

Shen

Transformacja daje bardzo duze bonusy, a ja jade w same staty, bez skilli slabo, podobno na lvlach +100 to sie sprawdza jakos dopiero, ale nie wiem jaki tu jest lvl cap, na pewno nie 130 jak w koreii

Inidriel

Inida - 30lvl circle elementalist :)

A teraz pytanko - da się jakoś "oduczyć" skilli?

Shen

do 40lvl mozesz zresetowac postac 5 razy, skille i staty, potem juz nie da rady, chyba ze zaplacisz

Inidriel

Widzę, że nawet znany i lubiany AmberEye pyka w S.U.N :)

Shen

Bo to całkiem dobra gra, oby tylko kolejne chaptery dosc szybko dodali.

Bacar

No ja troche przystopowalem, boczsu nie mam :P Ale w weekend troche podgonie lvl :D

Shen

ja przystopowalem z lvlem i wzialem sie za AC i robienie sprzetu, jakis mieczyk rank a na +7 by sie przydal

Shen

CytatSoul of the Ultimate Nation's first major content update is coming up. (Nov 4)
Updates will include something for both high level players and the beginners.

㉾ Major Updates

1. Level cap will be increased from 70 to 100.
2. Tower of Ruins (Trial of Earth, Water, and Fire)" will be added.
3. Greater Special Accessory and Socket System will be added.

We have added additional item to the Item Mall for purchase.

㉾  New Items

1. Increased EXP Potion : Increases EXP by 181
(We recommend players who are under Lv 20 to use this item. It won't effect much for the player who are over Lv 20.)
2. Box of Wonder (10W Coin, 50W Coin, 100W Coin)
3. Key of Wiesbaden, Luiren, Mara
4. New pets

Thank you.

S.U.N Support team

Inidriel

Łaaaa, na weekend zaczne koksić. Przydało by się jakieś const. party bo z randomami jest ciężko niekiedy... wczoraj podczas ostatniej misji dostałem DC - nawet nie poczekali 3min, gdy zabijali bossa...

Shen

To czas znalezc nowy klan, ja nie bede duzo gral poki Shadowa nie dodadza,

Bacar

Hehe zanim Shadowa dodadza to minie jeszcze sporo czasu. Ja pogram pewnie dopiero na weekend, bo w tygodniu 0 czasu :/ ahh te studia i grupowe integracje :P

Shen

Shadow wszedl chyba z level cap 130, na pierwszy update nie musielismy dlugo czekac,wiec jestem dobrej mysli. Teraz sie zajme AC i zarabianiem kasy.

ugh

Właśnie targam klienta. Mam nadzieje, że się nie zawiodę  :P

Finaly retired, L2 is not fun anymore.

Inidriel

Nie wiem, mnie ta gra jakoś odrzuciła po ostatnim updacie :< Mniej graczy; nudne, płatne nowe lokacje. Przerwa ;]

Shen

sosula

Cytat: Bacar w Wrzesień 27, 2009, 01:07:47 PM
Na teraz to raczej Circle Ele wymiata. Mana Shield(czy jakos tak) na chwile obecna to game-breaker. Przy lvl cap 50 Circle Ele mecie kazdego. Na wyzszych lvl to sie zmieni, bo na 10lvl max dmg odbity to 5k. ogolnie to gra jest dobrze zbalansowana. Wszystko zalezy od buildu i sprzetu jakim sie dysponuje, ale kazda postac jest dobra.
Dragon DK>all
Oby sie to zmienilo, bo pelno draconikow lata.
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Inidriel

Cytat: Shen w Listopad 10, 2009, 01:07:07 PM
przenosisz sie na europejski serwer?

Nie mam obecnie zbyt wiele czasu na granie :( Co tam dobrego słychać w świecie SUNa? Jakieś nowinki? Bo nie jestem na bieżąco :)

sosula

Euro server start 29.11.09
Obecnie, jesli ktos przeniosl postac na euro serv to nie pogra do tego czasu, tzn. moze pograc ale nowa postacia ;p
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

sebeq

Jest jakis sposób na start gry offline? Mam wersje zainstalowana i za cholere nie chce ruszyc.

skeema - sagittarius/sorcerer @ambereye

Shen

Dzis bedzie spory update i wreszcie dodadza Shadowa, moze wroce do sun na chwile.