Zmiana IP

Zaczęty przez MamaMnieBije, Wrzesień 19, 2009, 12:01:25 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

MamaMnieBije

Gram w pewna gre w ktorej jest ban na eu ip. da rade jeszcze jakos zagrac? w sumie przez proxy,ale jak znajduje jakies proxy to tyko takie zeby wpisac URl i wejsc na jaka strone. ew jakis program ktory chowa ip i zmienia na US albo cos; x Bedzie mi miło jak ktos da jakis konkret ; x dziekuje

YoungPadawan

I'm offline.

pr2n

Są podobno programy do ukrywania/zmieniania IP(Hide IP Platinum - czy jakoś tak). Ale aby zmienić IP musisz mieć kontakt z administratorem sieci, tylko on może to zrobić. Jest taka opcja jak np. neostrata ze zmiennym IP, po rozłączenie i ponownym połączeniu mamy nowe IP.

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

Ryane

Cytat: pr2n w Wrzesień 19, 2009, 12:07:32 PM
Są podobno programy do ukrywania/zmieniania IP(Hide IP Platinum - czy jakoś tak). Ale aby zmienić IP musisz mieć kontakt z administratorem sieci, tylko on może to zrobić. Jest taka opcja jak np. neostrata ze zmiennym IP, po rozłączenie i ponownym połączeniu mamy nowe IP.

Cytat: MamaMnieBije w Wrzesień 19, 2009, 12:01:25 PM
Gram w pewna gre w ktorej jest ban na eu ip

pr2n

Cholera nie doczytałem. Sorry, cofam swoją wypowiedź ^^.

"Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."
Stanisław Lem

MamaMnieBije

yep,dzieki,ale nic nie rozumiem z tej wypowiedzi YoungPadawan wchodze na tą strone (http://guardster.com/) i moge tam wybrac tylko free proxy i te platne. ogolnie nie wiem co potem robic Oo moglbys to jakos wytlumaczyc ? ; > z gory dzieki.

YoungPadawan

wyjdź i zamknij się w sobie.
potem się naucz angielskiego.
potem możesz korzystać z internetu :)
I'm offline.

MamaMnieBije

NONIE :( przez Ciebie moje zycie straciło sens  ;(

fedur

Cytat: MamaMnieBije w Wrzesień 19, 2009, 12:41:54 PM

napewno przyszłego dr prof hab mgr inż Medycyny to obchodzi...

YoungPadawan

Cytat: fedur w Wrzesień 19, 2009, 03:49:32 PM
Cytat: MamaMnieBije w Wrzesień 19, 2009, 12:41:54 PM

napewno przyszłego dr prof hab mgr inż Medycyny to obchodzi...
qft xD
I'm offline.

MamaMnieBije

Wybacz YoungPadawan ,byłem leniem  ; < a teraz znajdzie mi ktos program zeby zmienialo mi ip na Taiwanskie ? :> Nie chodzi mi o wchodzenie na strony,tylko o granie w gre wymagajacej TW ip  ; x dziekuje

YoungPadawan

I'm offline.

MamaMnieBije

Nie,nie działa. ip dalej jest te same.