error <pamieć wirtualna>

Zaczęty przez spiety, Październik 10, 2009, 03:47:15 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

spiety

Witam mam taki error. Wiem ze był juz takie tematy ale , ustawialem tak jak tam pisaliscie i bez skutku .

CPU : AuthenticAMD Unknown processor @ 1601 MHz with 1023MB RAM
Video : ATI Radeon 9550 / X1050 Series (6683)
PosCode : LS1:-12694:122776:-3112 1/0

Insufficient Memory.
Please check the Virtual Memory Option and avilable hard drive space.
You can check them by going to : Control Panel->System->Advanced->Performance->Settings->Advanced->Virtual memory.

History: FMallocWindows::Malloc <- FMallocWindows::Realloc <- 00000000 1349106104 FArray <- FArray::Realloc <- 168638263*8 <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <- (Engine.Texture crest.crest_4_10238 NULL) <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=-_-'cket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop

Próbowałem wiele możliwości a to zmiana instalki , tysiące razy patch zmieniałem i nic . Wiem ze chodzi o pamięć virtualna ale zawsze miałem ustawiana na 764 na 1536 i bylo dobrze na dysku D mam gre zainstalowana i mam tam 5gb wolnego a na dysku C , 1,4 GB wolnego .

Zmienialem juz tam wartosci tej pamieci i bez skutku ;/

Jeśli ktoś wie jak temu zaradzić to proszę napisać .

z góry thx

Madith

mnie to wyskakiwalo jak chcialem polaczyc sie na server z gracia part 2 przy pomocy graci Final.

Zweryfikuj czy masz dobrego klienta na server na ktorym chcesz grac.
Arrissa, Franz
ADV80+/WC75+ nobless //retired

Kherith, Lancer
GH84+/DA75/WL75/BD62+  //retired

Madith, Core
Yul 85+                                  //retired

Diablo 3 Clan League

MastJedi

1. Defragmentacja obu partycji.
2. zdecydowanie za mało wolnego miejsca na C:. Jak duże masz partycje? Jak duży/duże HDD? Zostaw MINIMUM 10% wolnego miejsca

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;