L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 01:01:36 PM
ech widze ze nie grales necrusem :)) jak ktos ogarnia o niema zlituj :))

zapewne , nie grałem tylko dager stajl :P ale jeszcze nie stanął przede mną mocny necro na tyle ,żeby coś zdziałać  :P

PingwinekPikPok

Oo Dagger to inna bajka dla mnie to w ogóle zjebana postac przez ncsoft to tylko moje zdanie ale fakt na 100 walk na oli z daggerem 1 wygrana :)) jak siadl anchor jedynie Tank ma zabawe z daggerkiem

PingwinekPikPok

i dlatego male serwery sa smieszne gdzie nie ma oli w swojej klasie na ogolnej dziezko cos wywalczyc : jak mwisz Dagger vs Nuker masakra szczegolnie w nowej wersi oli na serwerach gdzie jest 10 sec na dobiegniecie do nuka :)) masakra

Aasimar

Napisz jaki bedziesz miec nick na Avalonie to bedziemy w kontakcie bo sie moze przydac czasem spoil  :D
pozdro
L2 ROXY x5 - Aasimar - S51 - SR
L2 CELES x7 - Aasimar - SWARM - HE
L2 Dex Arion x4 - Aasimar - MagicR - Sorc
Innova GoD x1 - Aasimar - VeaVictis - Sigel Knight

PingwinekPikPok

Gabriellus

mam pytanie.... to już ten server powstał czy nie???

taril55

Aasimar

to nie jest potwierdzona data. Start bedzie na 100% przed swietami (tak twierdza admini) , 20 to jedynie najprawdopodobniejszy termin w tym momencie

wizz

Cytat: PingwinekPikPok w Grudzień 15, 2009, 01:10:24 PM
Oo Dagger to inna bajka dla mnie to w ogóle -_-'ana postac przez ncsoft to tylko moje zdanie ale fakt na 100 walk na oli z daggerem 1 wygrana :)) jak siadl anchor jedynie Tank ma zabawe z daggerkiem

ta niby fajnei wyglada wszystko ale dager trafi   paladyna na oli i ma pozamiatne :P tylko raz wygrałem z paladynem na abyss x5 za lethalowem go ;D

nawrot

Zapowiada się ciekawy serw i widzę wiele dobrych PL klanów się tu przenosi ;) Mam nadzieje że na forach obcokrajowców też dyskutują o serwie i się na niego przeniosą . Jak bym chciał by grał jakiś ogar Ruski Klan uwielbiam ich Szlaczki po PvP :D.

Ryane

Cytat: nawrot w Grudzień 15, 2009, 03:49:53 PM
Zapowiada się ciekawy serw i widzę wiele dobrych PL klanów się tu przenosi ;) Mam nadzieje że na forach obcokrajowców też dyskutują o serwie i się na niego przeniosą . Jak bym chciał by grał jakiś ogar Ruski Klan uwielbiam ich Szlaczki po PvP :D.

A ja nie, ruscy strasznie dobrze ogarniaja i nie mam zamiaru z nimi walczyc na pvp, zwlaszcza gdy uzywaja jakichs wspomagaczy.

wizz

Cytat: nawrot w Grudzień 15, 2009, 03:49:53 PM

ta zwykle znaczą " jutro zdotuje to się zobaczymy ! "

nawrot

E tam gadacie nie będę mówił w jakich klanach to nie grałem ani jak ja niby ogarniam ale zawsze na Crazy z Ruskimi były najlepsze sieki  jakie pamiętam <3 A 1 czy 2 klany nie będą jakoś super straszne a zawsze lepiej jak jest dużo klanów co ogarnia bo w przyszłości będą ciekawe pvp :)

PingwinekPikPok

Uwilbiam to gralem w xxxxxxxx klanie  good clan mam pojeciue o srubokrecie :))

Drax09

Z ruskimi zawsze jest i będzie dobre pvp.Zabijesz jednego przyjdzie z 10 :)
Jak co SK LF Klan

PingwinekPikPok

podaj mi jeden klan polskimktory ogarnia , kurde Genocide rzadzi ja chce taki polski klan !!!!

nawrot

Oj tam gadacie że nie ma Polskich good klanów...  Jest parę ;)

PingwinekPikPok

NiEMA I NIE BEDZIE POLSKIE KLANY TO RANDOMY !!!

Aasimar

hmm kiedys IFC robili naprawde kawal dobrej roboty na DEXie
aktualnie to imo
Defiance ktore dobrze sobie radzilo na Celesie i nie tylko (nie wiem czy dalej istnieja)
SWARM kolejny klan z calej sieci Azure i reataila luna (aktualnie czesc w ETC na RPG-lub)
takto tam bylo jeszcze pare klanow ktore pokazywaly sie na wiekszych serverach np.
HateCrew , LexTallionis , NonSense
jezeli ktorys klan poczul sie urazony ze go nie wymienilem to najwidoczniej ma za dobre zdanie na swoj temat ;p

nawrot

Widocznie ty nie ogarniasz .. .LexTalions ? Nie takie klany miałem na myśli :D

kaganpwnz

buahahah HateCrew :D te no-lify ? dzieki bugom opanowali roxy... bez tego byli niczym :) for example Celes :)

PangeRus

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 06:15:15 PM
buahahah HateCrew :D te no-lify ? dzieki bugom opanowali roxy... bez tego byli niczym :) for example Celes :)

no to do zobaczenia na avalonie ... ;)

PingwinekPikPok

alite

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 15, 2009, 06:15:15 PM
a czy wiesz ze lobuz ktorego jestes fanbojem od zawsze byl w hc?
Cytat: Aasimar w Grudzień 15, 2009, 06:07:29 PM
hmm kiedys IFC robili naprawde kawal dobrej roboty na DEXie
aktualnie to imo
Defiance ktore dobrze sobie radzilo na Celesie i nie tylko (nie wiem czy dalej istnieja)
SWARM kolejny klan z calej sieci Azure i reataila luna (aktualnie czesc w ETC na RPG-lub)
takto tam bylo jeszcze pare klanow ktore pokazywaly sie na wiekszych serverach np.
HateCrew , LexTallionis , NonSense
jezeli ktorys klan poczul sie urazony ze go nie wymienilem to najwidoczniej ma za dobre zdanie na swoj temat ;p

heh :D

a co do tego servera to dziwie sie ze jest nim takie zainteresowanie...

PingwinekPikPok

owie tk tego tyrka zjadam na sniadanie necro :))