L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Damascinos

PangeRus

Cytat: alite w Grudzień 17, 2009, 03:53:27 PM
Cytat: kaganpwnz w Grudzień 17, 2009, 03:22:18 PM
BMF zapewne
too odpowiesz jaki miales nick na celesie? skoro byles polakiem w geno to musialem cie znac tak for your info wiec albo cos sciemniasz i jestes wielkim fanboiem geno albo sam nie wiem co :DD

Kslek on juz Ci nie odpowie ;> je.bany forumowy placzek.

/Matim - Kontroluj swój język!

born2b3wildLOL

Cytat: kaganpwnz w Grudzień 17, 2009, 03:22:18 PM
BMF zapewne

BMF = bemyfrag ?

Oni zfailowali frintezze x10 wiec jak moga ownic.....

Co do polakow w geno to byl jeszcze Wandal,i hero WC Dramacos tam nick ale kagan juz chyba faila zaliczyl i sie porzegnal z tym forum

Aggress1ve

BMF nie ma dobrych graczy, tylko bezmyslny zerg po zlaczeniu chyba 5 klanow :O laego jak staneli pzrzed servem IL zaliczyli faila, nie ma commonow, c/b w shopach, to juz nie to samo co ? xD
Arsi zdominowali exa x10 ? Przeciez za czasow remedy bmf energy itp arsi to byly zwykle popychadla xD No ale moze po odejsicu kilku klanow sie wybili kto wie :) Btw nie zapomne waszego lidera co mi plakal ze mam mu oddac jego itemy co wydropil na pk xD

Kommodus

Info z ich strony:

CytatPo długim okresie oczekiwania możemy raport zespołu Avalon jest gotowy do uruchomienia serwera z trzeciego sezonu. Nowy początek będzie w dniu 18 grudnia 20:00  GMT+2

kubota888

alite

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dakorn

Ciekawe w ogóle kogo będzie można spotkać ;]

xBlooDy

L2 Wrath x 9 - xBlooDy = Destro//Sr/Ee/Glad + noblese [sold]
L2 ROXY x 5 - xBlooDy = He//Destro/Sws/Sh + noblese [sold]
L2 CELES x 7 - xBlooDy = Pr//Bd/Destro + noblese [sold]
L2 EXISTENCE x 7 - Psyduck = Se//Sh + noblese [OFF]
L2 ARION x 4 - PocaHontas = Sk//He +nobl??? [sold]

Gabriellus

Ryane

Serwer juz wystartowal, tylko mhm maja pewne problemy i jednak nie dziala :D Pewnie przeciazany jest

Gabriellus

bo ja próbuje zalogować się ale tylko słychać odgłos clickania w start i nic się nie dzieje czyli dobrze??

Ryane

Tak, serwer nie dziala. Mial dzisiaj o 19 wystartowac.

Gabriellus

zalogować udało mi się ale wejść do gry wciąż się nie da...

Damascinos

Rickert

Działa  :) Wczoraj udało się wbić tylko 1.4k ludzi - więc zapewne jakieś 300 +/- ludzi odpuściło sobie wczorajszy dzień, dzisiaj nie ma żadnych problemów z wbiciem ;p Ciekawi mnie czy naprawią lethale, czy będzie jak na starym Ava ;/

Damascinos

A co jest z lethalami bo daggerka chce zrobic ?

Ryane

Ja do gry moglem wejsc, ale jakos po 2 miesiacach czekania nabilem 2lvl i mi sie odechcialo grac :D Trzeba znalesc sobie jakies inne wciagajace mmo ;/

Rickert

@Damascinos
Lethale np. u EE, nie działają na undeadach - czyli jak na razie nici z expu w pagan/rifcie

Nervoson

Rickert

KAZIKOGIEN

Jakieś znajome polskie klany graja na tym serwie ?