L2 Avalonas - Interlude Lov Rate

Zaczęty przez Rickert, Październik 14, 2009, 01:26:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

SpiT

Cytat: Lamilek w Luty 01, 2010, 07:22:09 PM
ogromną ekipą na Avalonas

Jak by mieli taka ogromna i zaj......... ekipe to by te bugi naprawili a nie liczyli dote

ShamaU

^^ z ta ekipa to chyba chodzilo o ludzi ktorzy tam gracja a nie jakis gm czy cos, poza tym na avalonie niema dotacji.
Ogolnie zal mi tych ludzi co po 2 dniach dc odeszli z servera a teraz gadaja jakich to tam bugow niema itp. sytuacja podobna jak na celes tylko ze tam server niestal ponad tydzien .Sam polecam avalona i nieradze sugerowac sie tym co gadaja ci co szelili emoquita ^.

wizz

Cytat: ShamaU w Luty 04, 2010, 03:46:30 PM
^^ z ta ekipa to chyba chodzilo o ludzi ktorzy tam gracja a nie jakis gm czy cos, poza tym na avalonie niema dotacji.
Ogolnie zal mi tych ludzi co po 2 dniach dc odeszli z servera a teraz gadaja jakich to tam bugow niema itp. sytuacja podobna jak na celes tylko ze tam server niestal ponad tydzien .Sam polecam avalona i nieradze sugerowac sie tym co gadaja ci co szelili emoquita ^.

ci co zostaną na avalonasie i traca tam czas życze milej gry farmiąc  na serwie gdzie bedzie max 500 osob ;]  ruszy rpg/dex  i avalonas is dead  ^^ grałem tam wiec wiem co sie dzialo , ubijanie rb na bugu to maly bug mowisz , farmienie na  duelu  tez ? to zajebiste pliki są skoro uważasz ze da się grac :D

ShamaU

Wizz ile to trwało 2dni? po ktorych szczeliles emo quita. Wczesniej tak zachwalales ten server a na becie mowiles ze jest wrecz zajebisty ^^

Ornetto

co do avalona ;D to bugi tam są i będą bo gm za dużo nie robi i ludzie powoli się wykruszają ;) a nowi praktycznie nie przychodzą jak słyszą na jakich bugach baiuma się bije itp. a co do exi to czytałem ze gm opłacił dedyka na 12 albo 14 miechów (juz nie pamiętam dokładnie ile) ale prawdą jest ze jak ruszy dex to czesc ludzi i z exi i z avalona ruszy tam i to jest nieuniknione ;) jak na razie to zapraszam wszystkich na exi ;)

ShamaU

"jakich bugach baiuma się bije itp"
Bug byl wykorzystany raz na baiumie(potem zostal skasowany) a ten drop z niego podobno zostal cofniety. Tylko emoquity poszly z powodu ze oni juz zaliczyli baiuma w quescie na sube co bylo debilizem bo kazdy mogl go zaliczyc bez zabijania go ^^

Ornetto

no niby zabrali ale wkurzało ludzi jak ledwo co B/A grade zaczynali składać a tu ludzie w draco bowach z buga biegali po giran :P

alite

Cytat: ShamaU w Luty 07, 2010, 10:45:31 AM
"jakich bugach baiuma się bije itp"
Bug byl wykorzystany raz na baiumie(potem zostal skasowany) a ten drop z niego podobno zostal cofniety. Tylko emoquity poszly z powodu ze oni juz zaliczyli baiuma w quescie na sube co bylo debilizem bo kazdy mogl go zaliczyc bez zabijania go ^^
golke w c grejdach tez bez buga by ubili do suby sure ;p

ShamaU

Po 3 tyg gry dali by rade jezeli mieli 4pt z 65+lvl, + 1deske/tanka w a gradzie.
Np s51 po tym okresie czasu miali juz party z 3profami.
Ps jezeli juz robili golke to napewno mieli niejedna osobe z 75lvl

siemasz123

Jak wyglada obecnie online serwera, jest w ogóle sens gry na nim jeszcze ?

Bearnz

Cytat: DonK. w Kwiecień 27, 2010, 11:31:15 AM
niby granie w pt hawolkow jest ciekawsze? ja daje target, wy klikacie prawym na moj nick i f1 a potem razem klikamy to village?  :o

Own3d :D

nawrot

coś wiadomo kiedy to wipe będzie ? Bo bym zawitał na tym serwie :)

yeahu

Cytat: Bearnz w Sierpień 09, 2010, 08:27:30 AM
BTW :
Nie ma sensu dla polaków, litwini nas nie lubią jak uj :)
Nikt nie lubi polakow ^^
Cytat: jh0ri w Listopad 06, 2010, 08:35:49 PM
Nie mogę sie zalogować staje mi po wpisaniu id i hasla
aha.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php?topic=40105.0    jeszcze 2 lata rickert i bedziesz mógł sie napić piwa z ojcem !

Cytat: Immunit w Styczeń 06, 2011, 11:37:19 AM
Start odbędzie się jutro a dokładniej jutro
beka xD

PeWuEnZet

Kiedy było wipe? Jak z online? Są jakieś polskie klany na serverze? a jeżeli tak to rekrutuja :D?

Moje Dziewczynki ;)

Tumulec

I jak tam Avalon będzie Wipe?? Jak tak to kiedy i jakie raty??
Tylko (L)

Piszę poprawnie po Polsku. Znaczy staram się :D

siemasz123

ShamaU

20 Wipe, ktos ma zamiar isc i zniszczyc LT!? ;]

TankerEk

na pewno bedą polacy polacy sa wszedzie
Common sense
So rare that it's a super power

kaganpwnz

Tumulec

A jak tam będzie z nowymi ratami stare X5 czy coś innego??. Chciałem też się dowiedzieć czy Avalons poczynił postępy w naprawianiu starych bugów bo ci co grali od początku grudniowej x5 to pamiętają jaka była masakra i nie chodzi tutaj tylko o pady serwera nonstop :)

Pozdrawiam
Tylko (L)

TankerEk

czy ja wiem bug tam powazny był chyba tylko 1 z tego co pamietam a cała reszta wyglądała spoko ale moge sie mylic
mam na mysli ten bug przez ktory padł serw , fucking emo community xD
Common sense
So rare that it's a super power

ShamaU

Bugi to juz w miare byly w styczniu naprawione, teraz podobno jeszcze lepsze pliki maja dodali clan system itp ^^.

Saniel

wiadomo cos o polskich klanach ktore maja zamiar sie tam wybrac ?

wikitas2

jeżeli online się potwierdzi to może byc naprawde ciekawie:D i ludzie wrócą na normalna kronike... GF=sux mysle że litwini zadbają o to by już serwer nie padł :)

Tumulec

Tylko gdyby Gm nie miał nas w dupie i chodź troszkę napisał popisał po Angielsku na forum było by fajnie :D A co z ratami wiadomo coś??
Tylko (L)