Którego wybrać ??

Zaczęty przez ktos1994, Październik 17, 2009, 09:51:01 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ktos1994

Witam , zamierzam grać na l2extreme i nie wiem teraz...  Mam Troopera 30 lvl jak na razie i miałem zamiar zrobić berserkera , bo jest dosyć dobry do pvp . Jednak , dziś rano , przypomniałem sobie , że lubię jeszcze soul breakera i teraz nie wiem którego zrobić , bo obie klasy mnie się podobają , berserk jest dobry w pvp a SB za to ma fajowe skille i w ogóle , to taka fajna hybryda nukera i dd , ale ten sb chyba nie jest tak dobry w pvp jak berserker ?? Teraz mam dylemat , którego wybrać , który jest lepszy w pvp i którym ciekawiej się gra ???

Vanquish

SB jest nawet lepszy w pvp od zerka imo, zerka latwiej wykoksac i tez jest dobry w pvp wiec bierz to czym bedzie ci sie lepiej gralo...

ktos1994

Możesz uzasadnić , dlaczego Sb jest lepszy od Berserkera ???
Przecież ponoć :
Disr.am + Violet Temper > Death Mark + Surrender Unholy + Soul Web + Shadow Bind + Voice Bind + Blink + Steal Divinity + Lighting Barrier + Dark Flame (fear)
No nie ?? Bo beż broni przeciwnik nic nie zrobi...

Rickert

Nie wiem jak na offie ale na l2jotach Berserk > SB bezapelacyjnie
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ktos1994

DonK.

priv wiec moja opinia graj tym co tam lepiej dziala
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

ktos1994

Heh , zdążyłem juz berserkera zrobić , ale chyba jednak zrobie soul breakera ale jeszcze nie wiem

Vanquish

imo wlasnie steal divinity jest imba i daje mocarna przewage do tego paraliz i inne takie bajery bardziej mi pasuja niz disarm zerka patrze z pod gracji final wczesniej wydawalo mi sie ze zerk jest mocniejszy

ktos1994

Ok , to chyba zrobie SB , jeszcze takie pytanko , czy Steal Divinity , Voice bind i Shadow bind czesto wchodzą w postacie 78 lvl+ ??? I jak często tak mniejwięcej ???

AndyBishop

server server server
nie pytaj tu tylko zobacz jak działa u ciebie
z kamalolami jest tak naprawde że w są takie jak wymyśli sobie admin.
Inne rasy klasy są miejsami overpower albo sołabione ale przez lata się już wyrobiły. kamalole nie

ktos1994

Cytat: AndyBishop w Październik 18, 2009, 12:26:46 AM
server server server
nie pytaj tu tylko zobacz jak działa u ciebie
z kamalolami jest tak naprawde że w są takie jak wymyśli sobie admin.
Inne rasy klasy są miejsami overpower albo sołabione ale przez lata się już wyrobiły. kamalole nie

Nie kamalole tylko kamaele

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

mokuszin

Anai :D. Nie patrz na to ze strony która lepsza do pvp a któa do pve. Patrz na to która ci się bardziej podoba. Berserkera można porównać do takiego Kibola z bejsbolem  :D. Podbiegnie z bara pociągnie a potem kijem napier...a. Soulbreaker to już bardziej taki kibol który ma mózg (musi wiedzieć co wbijać w kogo). Podstawa to enchant skilli (szczególnie root i silence na chance). Przeczytaj sobie prezentacje w "przyklejonych" i zastanów się co lepsze będzie dla ciebie.

BTW Cord juz robi hero u nas :D

DonK.

Hapszasin

ktos1994

Cytat: mokuszin w Październik 25, 2009, 12:39:27 PM
Anai :D. Nie patrz na to ze strony która lepsza do pvp a któa do pve. Patrz na to która ci się bardziej podoba. Berserkera można porównać do takiego Kibola z bejsbolem  :D. Podbiegnie z bara pociągnie a potem kijem napier...a. Soulbreaker to już bardziej taki kibol który ma mózg (musi wiedzieć co wbijać w kogo). Podstawa to enchant skilli (szczególnie root i silence na chance). Przeczytaj sobie prezentacje w "przyklejonych" i zastanów się co lepsze będzie dla ciebie.

BTW Cord juz robi hero u nas :D

Wiem , wybrałem już soul breakera i świetnie mi się nim gra . Zycze powodzenia Danielowi , bo będzie mu potrzebne no i masa stalowych nerwów . A co do roota i silienca , to chyba nie da sie tego enchantować na niektórych serwerach ?? A jak z tym enchantem jest na offie ??

slon

Czlowieku, kup se mozg zamiast grac w l2, a raczej pseudo l2.
?? Serfer kor

DonK.

Hapszasin

mokuszin

Enchantowanie skilli u kamaeli niestety jest zbugowane na większości serwerów jeszcze

Krigan

Cytat: ktos1994 w Październik 17, 2009, 11:47:48 PM
Ok , to chyba zrobie SB , jeszcze takie pytanko , czy Steal Divinity , Voice bind i Shadow bind czesto wchodzą w postacie 78 lvl+ ??? I jak często tak mniejwięcej ???

Steal divinity ma 100% landrate, Voice bind i Shadow umiarkowany jeżeli chodzi o brak enchantu.
Na 83 dostajesz skila "IWIN" o nazwie lightning shock (Skill fizyczny z dodatkowym obszarowym anchorem o bardzo wysokim landrate). Pomijam już nawet kwestie możliwości enchantowania lightning shield :)

mokuszin

We mnie (berek 79) silence i root kamaelski ani razu nie wszedł jak kumpela strzelała mi z niego (ona jakis 77 lvl). Jedynie buffy mi pod....dala