Spoil ori ore na arenie

Zaczęty przez Kojot20, Listopad 04, 2009, 07:17:48 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kojot20

Witam,

Mam pytanie dla wyjadaczy spoilowania na arenie gdzie jest niski procent spoila. Gdzie najlepiej i najszybciej wyspoilować dużo oriharukon ore na serwie arena. Próbowałem z doom scout na fieldsof massacra i z Hames orc scout na bs ale strasznie wolno to idzie. A są tacy co potrafią i 600 za dzień wyspoilować tylko nie wiem jak i gdzie, bo chciałbym sobie DN seta złożyć, na to trzeba ze 8 k ori ore?

Pozdrawiam

mlody27

Bez urazy ale istenieja tylko 2 sposoby zebrania 600  ori ore na Arenie w 1 dzien:

a) zasuwasz sam jak glupek marnujac czas i nerwy (dlaczego o tym pozniej)
b) stawiasz bota np na nocke i masz.

Ogolnie akurat tak ze 2 tyg temu wbilem sie na arene dla zabawy popekowac ludzi na varce np i tak z ciekawosci posprawdzalem miejscowki na ori ore , wynik 90% dobrych miejsc lub jakichkolwiek miejsc bylo zajete przez boty (kras , pp , bd) lekko to wkurzajace bo ogolnie nie trawie tego typu bocenia wiec +40 PK i troche PVP z main charow bociarzy w kilkanascie minut sie zebralo :)

Ogolnie bez bota zapomnij o Dynasty secie tak "na szybko".

Pozdro

Kojot20

No ok, ale gdzie sa te najlepsze miejscówki i moby ktore trza klepać na ori ore. Część ori ore chce kupic bo mam 25 kkk a reszte zespoilować. Mam tez juz dużo moldów innych matsów. Najwiecej trzeba mi ori ore i temu pytam gdzie je najszybciej i najepiej zespoilowac?.

mlody27

Frozen labirynth czy jakos takos , tam sa mobki w grupach po 3 ale jak juz wspomnialem botow od ch**a.