Nowy serwer

Zaczęty przez Pumas, Listopad 11, 2009, 05:51:40 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pumas

możliwe ze ekipa abyssa postawi nowy serwer, wiadomo cos komus o tym? fajnie jakby postawili serwer na wzor x7 dla english speaking tylko zablokowac ruskie ip. abyss odzyskal by swiatlosc wsrod eng speak players bo poki co zaniedbali ich. strona dla ang juz od paru lat nie jest aktualizowana. malo kto chce tam isc bo wszedzie jakies kszaki (czyt cyrylica).

jac0l

Pierdolisz głupoty, plotki lol polaczków i tyle. Większosc serverów jest w rosji więc zapomnij o tym że zablokują ruskie ip lol, strona jest nie odswieżana od paru MIESIĘCY nie lat, a w ogole co to za problem zajrzec na ruska strone i wpisac pare "słów" w google translate?
CytatGimnazjaliści moderatorami forum. To smutne.

Cytatserv na max 2-3h mam all +16 i co dalej

Huvee

Nowy serwer to jakies smieszne peirdolenie... pojawila sie propozycja od Abyssa zeby poalczyc x13, x10 beta oraz x5 z alpha x10...
Ale od kas temat istnieje to do tej pory autor tematu sie nie odezwal...

Pumas

jac0l czemu w to watpisz? powinni zrobic serwer dla eng speak bo wiedza jaka jest sytuacja na ruskich serwerach, obcokrajowcom odechciewa sie grac na nich i tylko traca graczy. pare lat temu postawili x7(USA) i bylo cacy, klimacik itp milo wspominam gre (jak bylo C4 najfajniej bylo ; p). napewno jakby postawili cos z rate x3-x5 zyskali by wielu graczy z europy, ameryki itp.

jac0l

Tak tylko że warto pamiętać że na x7 (Usa) nie graja tylko amerykanie ; > i EU , wiec na "nowym" serveri ruscy tez by grali :D Mi to osobiscie nie przeszkadza ;P czasami ruscy są milsi nie polacy.

Pumas

a niech se graja te ruskie (co znaja angielski ;P), a nie wyskakuje ci taki i od razu swoimi krzaczkami ci spami ty mowisz english on dalej nawet nie wiesz ze ubliza ci matke xD

Gold dragoN

A nie rozwazasz na przyklad nauki cyrlicy? Jezeli zaczniesz rozrozniac poszczegolne znaki to bedziesz w stanie zrozumiec wiekszosc slow. Wbrew pozorom to nie takie trudne. Troche wiecej czasu spedzisz w takim otoczeniu i juz bedziesz rozumial wystarczajaco, aby sie porozumiec.
The Abyss x3:

Insomnia clan www.insomnia.home.pl

Ten rozdział życia mam już za sobą

Na Forum od
    Listopad 27, 2005

Pumas

wiesz nie kazdy chce sie uczyc cyrylicy ^^. jak pisalem wczesniej wiekszosc graczy woli porozumiewac sie po angielsku niz uczyc sie specjalnie rosyjskiego. abyss traci tylko graczy i powtarzam tylko by zyskali na postawieniu nowego serwera na wzor x7

sazyt

Dołączę swój skromny głos w tej debacie rosyjskiego się w szkole uczyłem obowiązkowo, oczywiście sporo już zapomniałem (ale pamięć wraca) więc jakoś ich czytam i rozumie a to że są bardziej życzliwi niż rodacy to w większości przypadków prawda.

Pumas

ja nie krytykuje rosjan... chodzi mi tylko o to aby wszystko bylo po angielsku

x3nomorph

Zauwaz, ze na obecnych ujowych plikach Abyssa na taki serwer ENG przyjdzie MAX MAX MAX 300-400ppl
new future.

jac0l

Główna siłe na servie stanowali ruscy ! nawet na x7 ( eng server ) z racji istnienia RuRetaila pomysł ze stawianiem nowego serrva jest troche głupi ?

Al

Grałem na abyss x 5 i odniosłem wrażenie, że im jest dobrze kiedy na servie są tylko ruscy. To ruskie servy dla rusków. A inni są intruzami, z których warto się ponabijać.

Dodając do tego praktycznie zerową aktywność GMów i lipne updatety to radzę wam się obudzić. Poszukajcie dobrego serva międzynarodowego, gdzie się ceni każdego gracza a nie ma się go w dupie, bo nie jest ruskiem.

www.raidfight.com - serwopropaganda, która może wam wyjść na dobre.