Ne/bp - Ne/ee - Sps/ee

Zaczęty przez Kojot20, Grudzień 15, 2009, 04:40:41 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kojot20

Witam,

Byly juz podobne wątki, ale ponad 1,5 roku temu, a od tego czasu trochę się pozmieniało. Doradźcie jaka suba lepsza, bo gram na arenie i chodzi mi o postać do pvp.
- Ne/bp - ma cursy, tp, heal, chwilową nieśmiertelność oraz self ressurecta, trance, ale ma slaby cast
- Ne/ee - ma cursy, tp, hela, trance duzy cast,
- Sps/ee- ma tylko cancel, trance, duzy cast, atak water.

mutant88

ne/ee wymaita :) dobry heal, transe fajny self buff ;) czeste krytyki :) klatwy nawet dosyc fajny cast

ScovY

EE bardzo fajna postać, pow, heal, dobry self ogólnie. No a wybierając do ee necro lub sps to necro lepiej. Ma debufy te swoje anchory itp itd no i oczywiście TP dzięki któremu dłużej postoisz.
Z wymienionych przez Ciebie postaci najlepiej Necro/EE
Currentyl Lineage 2 essence
server red - "ScovY

retired Dragon Network
Infinity x5  - "RobinHood (sold) and many others..

Kojot20

Niby nekro/ee lepszy, bo szybszy ale zastanawiajac sie nad nekro/bp to ma niesmiertelnosc przez 10 sek, ma self resa, przez niego sie wacham

ScovY

Na siebie samego celestial już nie wrzuca się tak szybko jak kiedyś, no ale zawsze może uratować. Self res? no ok tylko strasznie długi reus.
Musisz wypisać sobie plusy minusy i wybrać, albo może ktoś inny Ci pomoże bardziej, bo ja to mam słabość do ee więc dlatego obstawiam za Necro/EE ;]
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Kotlet

Celestial rzuca się błyskawicznie, a reuse na buffie ma teraz 3-4 min. Często ratuje dupe

ScovY

Na kogoś szybko ale na siebie trochę dłużej.
Przynajmniej tak jest na infinity :)
server red - "ScovY

retired Dragon Network

Kotlet

To nie wiem co za postać masz, ja też gram na infinity, jakieś 2 miesiące temu rzeczywiście rzucało się długo, bo cast time CS zależał od attack speedu, ale teraz już to naprawili i zależy od casta. I czy na kogoś czy na siebie rzuca się tak samo szybko. Mówiąc szybko mam na myśli czas podobny do rzucenia np. trance.

ScovY

Osobiście nie gram BP ale kolega z klanu mówił mi ze jest różnica miedzy rzuceniem na siebie a na kogoś. No ale skoro Ty grasz bp masz pewniejsze informacje więc sorka za zamieszanie ;]
server red - "ScovY

retired Dragon Network