Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryuzaku

Cytat: Eido w Grudzień 04, 2009, 03:11:23 PM
Angielski tez możne być, lepsze to niż cyrylica. Stworzenie zupełnie nowego klanu ma swoje zalety, stare pozostaną... jeśli nie udało by się stworzyć jednego klanu, zawsze maja gdzie wrócić, i nic ale zupełnie nic by nie tracili, jeśli by tylko spróbowali....Poza tym jestem przekonany, ze jeśli taki klan by istniał ludzie chętniej by zostawali na serwie ,a nie robili emo przed zrobieniem 2 klasy, lub 60 lvl. Ja się im nie dziwie, wszechobecny ruski, a w klanie w dobrych porywach 15 ludzi online. Niema z kim grac na niskim lvlu, ogólnie polaków mało, to wcale nie zachęca do pozostania na dłużej tu. Póki co wole poznać opinie LR, gdzie chyba teraz gra najwięcej polaków, jednym słowem bez waszej opinii, i chęci na stworzenie jednego klanu, sensu rozmowy z pozostałymi nie ma żadnego

Checi calego LR oceniac nie moge, mi to tak samo jak Azellowi rybka. Gram z ludzmi nie z nazwa klanu czy crestem.

Cytat: Eido w Grudzień 04, 2009, 03:18:23 PM
sry za 2 post pod rząd...Azella wiesz ile to przy 1 TW crp? kiedy 80-90 osob  oddaje fame?

Ale zeby 80-90 osob oddawalo fame trzeba wpierw miec 80-90 osob w klanie. :)
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

Eido

DonK.

zacznij Eido od pyt na vt ile osob przeszloby do LR a potem zamknij juz ten temat :) zakladam ze skoro Tau wyszlo od nich to tez srednio jest tym zainteresowane
nowy jeden polski klan? zacznijcie od znalezienia dobrego CLa - jednego nie dziesieciu, reszta to kwestia dogadania sie
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

Ryuzaku

A tak zapomnialem dodac. Napewno mamy warunek ze 2 osobnikow w takim klanie byc nie moze =]

Nervoson

Cytat: Eido w Grudzień 04, 2009, 12:56:49 PMOdpowiedz jest prosta duża cześć ludzi wolała by przestać grac niż dołączyć do tego klanu,dlaczego? odpowiedz jest prosta... nie wiem na ile się zmieniły zasady w LR, ale jak ja bylem, to całkowicie mi się nie podobały. A takie akcje jak z Damonem,kiedy stwierdził iż nie będzie zbierał matsow z klanem,  i zabranie mu praw do CH oraz kazanie za ich przywrócenie zapłaty 2kk, no sory to trochę nie normalne...
Takie rzeczy nie zaleza od nazwy klanu tylko od osob ktore w nim rzadza... Tak wiec jak juz bylo pisane bubacz nie jest liderem tylko gienia... teraz to wyglada troce inaczej. Nie ma co ukrywac ze my teraz z 7lvl klanu i 22k CRP na koncie troche szkoda tego.

W sumie mi to chuj, ale fajnie by bylo pograc sobie ze wszytskimi.... Co do wojen to te hlvl by plakaly ze ich nie ma i w sumie racja bo bez tego to chuj a nie gra.... i tutaj jest chyba najpowazneijszy problem bo pomimo tego ze TAU ma hlvl to nie maja wojen...

Zreszta to nie od nas zalezy niech sobie Genek, Lemp i Spilek ustalaja jak jest co :P

KLAN BEZ WOJEN SUUUUUUUUUUUUUUX!

DonK.

crp mozna roznie i szybko robic, juz ktos psial wczesniej o jednej formie ale
jesli za kamaele jest normalnie 400(?) crp to 7lvl klanu to kwestia paru dni
Hapszasin

Ryuzaku

650 crp jest za postac ktora wejdzie przed 17 lvlem

DonK.

Hapszasin

Ryuzaku

Azella

my na dexie probowalismy transferować crp z  klanów. było tego 40k z 2. zrobiliśmy 8k i dalej wszyscy byli wypompowani :)

nie ja decyduje i nie mnie to oceniać. Pm gienia spilek w grze i próbuj coś kombinować. skoro nazwa wam przeszkadza czy cokolwiek to jest to nie widzę problemu.

Jeżeli znajdą się chętni nawet do klepania altów i transferowania 20k crp spoko :) pomóc mogę ale to naprawdę długo zajmuje :)

wchodzenie wychodzenie z klanu jakaś opcja jest.

Nie moja decyzja. Generalnie na tym forum tylko flame był do tej pory więc CL tu nie właziły :) pogadaj in game czy mumble u nas vent u tau/oc i zobacz może coś z tego wyjdzie
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

no wiec dlatego pisalem, zacznijcie od wybrania jednego cla na ktorego sie zgodza wszystkie zainteresowane strony, bez tego bedzie to dalej kolejne pierdolenie(ha! mdh mial racje jednak uzywam wulgarnych slow :D)
Hapszasin

DonK.

Cytat: Azella w Grudzień 04, 2009, 04:29:31 PM

Jeżeli znajdą się chętni nawet do klepania altów i transferowania 20k crp spoko :) pomóc mogę ale to naprawdę długo zajmuje :)

bedzie doublepost jesli nikt mnie nie uprzedzi ale
nie pamietam gdzie w chyba w AR bylo to fajnie zrobione(Itherus wiem ze czyta wiec moze poprawic jesli przekecilem cos)
kazdy robil tyle altow od 17 do 40 + szybki kamael q ile chcial, na forum byla rozpiska kto i ile crp tak zrobil dla klanu i CL bral to pod uwage rozdajac sprzet, szybki sposob na crp+uczciwy podzial sprzetu
Hapszasin

Azella

nie 1 tylko 3 bo zakładam że tyle jest zainteresowanych (chyba?)

Jak pisał eido: 100-120 ludzi w klanie trudno ogarnąć 1 osobie.
Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

DonK.

jeden CL a vCL moze i 60 byc, wazne zeby sie znalazla jedna osoba ktora to pociagnie i ktora beda wszyscy szanowac
!@#$% przegapilem posta nr 666 !@#$%
Hapszasin

Ryuzaku

Zief, koniec teoretycznej dyskusj, pogadajcie sobie z liderami tamtych klanow , inaczej qpa :P

DonK.

pisalem na poczatku ze to tylko bezsensowna rozmowa jesli nikt nic nie zrobi i lepiej sie powyzywac!!!1
Hapszasin

lempartus

Czemu bezsensowna?
Moim zdaniem sporo konstruktywnych wypowiedzi pojawiło się w tym temacie.
1. Wcale nie jest nas tak strasznie mało
2. Ci którzy grają z rosjanami są coraz bardziej tym zmęczeni i chętnie zagraliby w klanie z samymi rodakami
3. Problemem mogą być pewne konflikty między niektórymi osobami, które poprostu się nie lubią i może być problem, aby się zaakceptowali w jednym klanie.

Moje zdanie:
Chętnie pogadam in game ze Spilkiem i Gienkiem. Jestem zawsze po 22 giej dostępny.
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Ryuzaku

Mi sie nie podoba ze omijacie Tomasso z tej rozmowy :P

Eido

Crp, to najmniejszy problem, jestem przekonany ze w 2 tygodnie da się, zrobić 7 lvl klanu dzięki TW. Wojny to tez nie problem do póki nie walczylibyśmy(na razie :) )  z takimi klanami jak (Swordsi, CLF, 1, asasyni, arsenal...) Jak już napisałem w razie problemów wasze stare klany zostają... wiec jest gdzie wracać. Co do konkretnych rozmów, na razie są teoretyczne na forum, by sprawdzić po waszych opiniach na ile realne była by próbą stworzenia  jednego klanu. BTW na fortecach tez sie CRP zdobywa, co za problem pobiegać na każdą fortece i napsuć trochę krwi ruska :)

Nervoson

Cytat: Eido w Grudzień 04, 2009, 05:03:37 PM
BTW na fortecach tez sie CRP zdobywa, co za problem pobiegać na każdą fortece i napsuć trochę krwi ruska :)
Ile z tych fort sa przejete przez jakies lol klany ktore liza dupe wiekszym i tak mozna łatwo wara zaliczyc.

btw KLAN BEZ WAROW SUUUX!

Eido

Nie ma się co martwic, póki co wojnami, crp... Najpierw zróbmy ten klan potem będziemy się martwic

DonK.

ok to zacznijmy od ustalenia listy wojen i podzialu dropow z epikow
Hapszasin

Ryuzaku

damoon

Cytat: DonK. w Grudzień 04, 2009, 06:28:51 PM
ok to zacznijmy od ustalenia listy wojen i podzialu dropow z epikow

zabrzmialo to w twojej wypowiedzi jakby to bylo smieszne. ale prawde mowiac, biorac pod uwage sytuacje to jedene z wazniejszych tematow to rozwiazania.