Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedHarvester

Ja osobiście chętnie bym pograł z LR.

Kolejny klan zniszczyliśmy od środka  :oops:.
cashed out

damoon

DonK.

Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

damoon

własnie dostałem trzecią gwiazdke. Już jestem fajny?

RedHarvester

cashed out

DonK.

Hapszasin

RedHarvester

cashed out

DonK.

Hapszasin

RedHarvester

cashed out

damoon

ja chciałem dodać, że nawet podoba mi sie moja nowa facjata.

RedHarvester

cashed out

damoon

w sumie to żenła. Topik miał być o polskiej sile a ty tu z jakimiś chińczykami wyskakujesz Xddd

ps. nie kumam twojego nazewnictwa. Np. Tokarz i Kitka to nie sa niki z gry podczas gdy swój wziołes z gry, a np. Error to już w ogóle nie wiem co to ma być ;p

Phoeniks

Core - Feoh Wizard 85 /sub Aeore Healer 85+

damoon

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

GlooM

lol nuby wy ciagle w to gracie?
ale ten EE to jakis taki malo przystojny bym powiedzial ;D

nuby wieczorem na venta wpadne

Eido

My idziemy zniszczyć kolejny klan od środka. teraz zabieramy się za Assasynow...Arsenal rozleci się na dniach. Co do przejścia do LR, nie widzę sensu grac w 6 klanach po 15 osób, wiec tylko 1 wchodzi w gre. Niestety jest to nie możliwe ponieważ wyrobiliście sobie(LR) taka renomę wśród reszty polaków, ze chyba tylko nowy klan, z nowym liderem mógłby tego dokonać. Reasumując reszta nie dojdzie do Was, Wy nie pójdziecie do nowego klanu z innym liderem... wiec odpowiedzcie sobie sami 

Azella

Eido jest jak szarańcza może dobrze że nie robimy nowego klanu :)

Eido

To nie ja, to Damon, to on....wszystko to jego wina, choć z 2 strony to mogło być przez Redharvestera i jego Rosyjski z google translatora....A tak na poważnie cały Arsenal przechodzi do Assasynow, dobra a teraz z innej beczki zastanawiamy się nad zrobieniem własnego klanu, z " normalnym" CL i stworzenie "normalnych" zasad. KTO JEST Z NAMI!!!!!!??? jAK COS TO pw na forum do Redharvestera kto by był zainteresowany     

RedHarvester

Cytat: Eido w Grudzień 10, 2009, 01:22:16 PM
To nie ja, to Damon, to on....wszystko to jego wina, choć z 2 strony to mogło być przez Redharvestera i jego Rosyjski z google translatora....A tak na poważnie cały Arsenal przechodzi do Assasynow, dobra a teraz z innej beczki zastanawiamy się nad zrobieniem własnego klanu, z " normalnym" CL i stworzenie "normalnych" zasad. KTO JEST Z NAMI!!!!!!??? jAK COS TO pw na forum do Redharvestera kto by był zainteresowany     

O.o
cashed out

Azella

to czekaj bo się pogubiłem :)

to teraz jasne to 1 Espada i Asasyni?;D

DonK.

skomplikowane to bylo wiec miales prawo sie pogubic  :oops:
Cytat: Eido w Grudzień 10, 2009, 01:22:16 PM
blablabla ...dobra a teraz z innej beczki zastanawiamy się nad zrobieniem własnego klanu, z " normalnym" CL i stworzenie "normalnych" zasad. KTO JEST Z NAMI!!!!!!??? jAK COS TO pw na forum do Redharvestera kto by był zainteresowany     
zaloz klan a ja sie juz zajme propaganda!!

Hapszasin

errorcrc

Cytat: Iherus w Grudzień 10, 2009, 10:20:56 AM
na czym sie wkoncu skonczylo ? tau i reszta? a co w takim razie z waszym party eido? zostajecie w arsenalu  czy przejdziecie a moze reszta pójdzie za waszym przykładem. A moze skonczy sie na 30 stronach bezsensownej gadki?

Btw error wyglada najgorzej z calej watachy.
Czekaj ja cie w kata dorwe :P

damoon