Polska Siła Lancera - pomysly i flame by DonK...

Zaczęty przez lempartus, Grudzień 02, 2009, 11:58:17 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Ryuzaku

Nie robie useless postaci donk, jedynym tankiem ktorym moglbym grac jest Pal =]
ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

DonK.

zarowno sk jak i pal na 83 by sie przydali, mielismy w const sk ktory jest obecnie hero to go wyjebali xD
Hapszasin

ex- DoomCryer 82/sps@Lancer
ex- PhoenixKnight 81/sr/wl@Lancer
/get.your.envelopes_ _time.to.address.the.haters/

errorcrc

a na co komu sk który mial 2k hp i tankował jak azex na oli :ork_5_3:

Ryuzaku

ex STS 82 - ex member of LR and Assassins clan.
On Lancer server from 17.05.09 to 03.11.

damoon

i ma fajne cubiki, ktore uzywa tylko podczas pvp

Azella

Quis penis aquam turbat? sie pytam!!!

RedHarvester

cashed out

damoon

-I jak,wszystko dobrze? Przybyłem,zobaczyłem,zwyciężył em?Veni,vidi,vici.. itp. co?
-Veni,vidi to tak. Vici to nie do końca. :P

Eido

I jak radzą sobie LR po stworzeniu z ruskimi alliance? Nie wiem jakie założenia sobie postawiliście zawierając go, ale jestem ciekaw czy to jest to czego chcieliście? Jakieś korzyści? czy raczej nie bardzo jesteście zadowoleni :P?

Azella

jak dla mnie ok.

Wiadomo ciężko się zintegrować ze względu na barierę językową ale jakiś problemów nie ma. Cel? hm... nie można mieć samych wrogów więc...

ps. Error next time musimy pvp zrobić żeby nie było że ds i ls farmią obok siebie :) ty mnie uderzysz ja ci oddam i powiemy że był remis :)

DonK.

Hapszasin

Azella

dlatego zapytałem czy z cp potami czy bez :) jak z cp potami to faktycznie szkoda many bo wygra ten któremu się skończą :)

Eido

Powiedzmy sobie szczerze Eldalote, większość antagonizmów miedzy polakami na tym serwie jest Twoja zasługą, a raczej to kiedy byleś CL. To właśnie z tego okresu wzięło się złe mniemanie o tym klanie, wśród reszty polaków... nic dziwnego ze teraz jest to ciężko przełamać,  wrażenie niestety pozostało... Oczywiście nie bez pomocy właśnie tych "Polaczków" o których wspominałeś wyżej :)

damoon

Eido, sam siebie od "Polaczka" wyzywasz a jednocześnie mówisz o "nich" a nie o "nas". Conajmniej dziwne.

DonK.

Hapszasin

DonK.

Hapszasin

Eido

W którym miejscu nazywam sam siebie "polaczkiem"? Pod słowem "polaczek" i "nich" rozumiem taka osobę która  prędzej będzie pkowac nielubiany przez siebie klan, nawet jeśli ta osobę widzi pierwszy raz na oczy. Tylko dlatego ze jakiś inny "polaczek" coś tam kiedyś napisał o nim lub go pknoł. Wiec resztę klanu bierze na miarę tamtej osoby... i jeszcze kilka innych słów bym napisał o takich osobach, ale kto potem by czytał mojego posta na 3 strony :P...Wiec nie uważam bym miał pisać "nas", bo nie pkowalem innych polaków lub wyzywałem, bo dla mnie bynajmniej to jest śmieszne. Ale jeśli Ty chcesz  pisać w tym kontekście o sobie jako "nas", to pisz, ale mnie do tego grona nie zaliczaj :)

Eido

Ty Donk grasz jedyną słuszną subą :P inne by do Ciebie nie pasowały  :)

DonK.

Hapszasin

Azella

DonK.

ta na zywiol, jak slysze ze padlem bo na follow zagrowalem nie agro moby to pojawia sie krater z tych wszystkich zywiolow :D
Hapszasin

Azella

eido już za późno nie wbijesz +400 postów do końca roku :) nie spamuj już :)