Quake Live

Zaczęty przez Kotlet, Grudzień 19, 2009, 11:27:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kotlet

http://www.quakelive.com/

Gra ktoś? Dla mnie cud, miód i orzeszki. Prawdziwa oldschoolowa strzelanina. Jakże fajnie powrócić do starych towarzyszy (rakietnica i spawara). MW II fajne, battlefield też. Ale takich deathmatchy jak w Quaku to nigdzie nie znajdziecie.
Polecam.

Gra jest za darmo, odpalana z przeglądarki, wystarczy ściągnąć klienta (parę mega), do tego podczas grania ściągają się mapy i można wymiatać... Myślisz że jesteś dobry w FPSach? to teraz się okaże...

Elenestir

Grałem w quake live jakoś w maju i podobało się, ale potem znudziło jakoś... Co jak co, ale według mnie quake jest mało "skillowy" :P najczęściej trafiała mi się taka sytuacja że było skupisko graczy na placu ja stałem gdzieś wyżej i z rakietnicy od razu kilka fragów+ :D Pozdrawiam.

PS. Aczkolwiek miło było wrócić do tej gry po tylu latach :)

Kotlet

No deathmatche to nie są zbyt skomplikowane... spróbuj Clan Arena.

Filmik instruktażowy jak zostać pro, sorry: pr0 w quaku
http://www.own3d.tv/watch/quake-lessons,11798.html

:D

Elenestir

Ja kocham grać snajperami :P więc quake nie jest dla mnie

zxc

hmm laser :D pamiętam zawsze z laserem biegałem :D

Elenestir

Ja lubiłem ten paralizatorek :P albo bazuke. Hmm niby właśnie ten laser był odpowiednikiem snajperki, ale nie było tam fajnego klimatu dla snajpera :D

Ryane

Cytat: Elenestir w Grudzień 20, 2009, 06:53:08 PM
Ja lubiłem ten paralizatorek :P albo bazuke. Hmm niby właśnie ten laser był odpowiednikiem snajperki, ale nie było tam fajnego klimatu dla snajpera :D

Pamietam jak biegalem z tym laserem, a raczej campilem na takiej mapce gdzie na samym srodku w powietrzu u gory byl queke, pozniej mnie tylko za to kickowali ;]

Elenestir

Chodzi ci o tą w kosmosie gdzie jest pełno skoczni?

Ryane

DIO

The longest yard , ten "laserek" to railgun :p a paralizator to lightning gun , nigdy nie graliscie w kwaka  :?

Mapka o ktorej mowicie to The longest yard, raj dla "snajperow" , akurat w Q3 snajper troche inne mial zadania, liczyla sie szybkosc i precyzja celowania, nie to jak dobrze potrafisz sie skradac , snajpowanie polega na tym kto komu szybciej wsadzi sluga w 4 litery.

Za sam pomysl ID zeby zrobic quake w przegladarce i do tego calkowicie za darmo powinni dostac jakas posade w naszym rzadzie , tyle jest stanowisk gdzie ktos inteligentny by sie przydal  :D

muchosQQ

Ja tam jakos zawsze ut wolalem, a jak quake'a to 2 po lanie w podstawowce :p

DIO

ja w UT gralem tylko jak jeszcze w Quake dostawalem lanie 20 do 1  :D , UT byla dla mnie za wolny , za wolno lataly rakiety, za slaba byla snajperka, za daleko trzeba bylo ganiac

Quake to prosta rozrywka dla prostego czlowieka  :P

Elenestir

Cytat: DIO w Grudzień 21, 2009, 05:37:20 PM
ja w UT gralem tylko jak jeszcze w Quake dostawalem lanie 20 do 1  :D , UT byla dla mnie za wolny , za wolno lataly rakiety, za slaba byla snajperka, za daleko trzeba bylo ganiac

Quake to prosta rozrywka dla prostego czlowieka  :P
true